Steijn

“Maurice Steijn na drie duels ontslagen”

Maurice Steijn is na drie duels alweer ontslagen bij zijn cub Al Wahda FC. Dat melden diverse Arabische media. De trainer was 5 jaar werkzaam bij VVV-Venlo en vertrok in de zomer naar de Verenigde Arabische Emiraten samen met zijn zoon Sem, en assistent Jay Driessen.

Nu is bekend geworden dat hij na 3 duels ontslagen is. Hij won 1 duel, maar 2 duels gingen verloren en dat zou de reden zijn voor het ontslag. De club en Maurice Steijn hebben tot op heden niets losgelaten hierover.

15 Responses

 1. Baolderse

  Ik hoop dat ze op de berg ook zien dat Maaskant toch niet de trainer is die hij ooit zou worden (Kroonprins onder de trainers) en dat ze snel handelen door Maurice terug te halen. Hier zullen niet alle bezoekers van Venlonaren het mee eens zijn, maar ik ben van mening dat Maaskant niet veel is en dat de enige goede optie op dit moment is om Maurice terug te halen……

   1. Ievel Knievel

    Yep, supporter van de club, niet van Maaskant. Dat is een voorbijganger.

 2. aoje

  Eeeeh, Effe ruilen, Maaskant naar de zandbak en Stein terug naar de Koel. Tevens ook Unnerstall terughuren, die is 3e keeper ??? We hebben een team wat in de eredivisie kan blijven, maar naar mijn mening een trainer die ze niet aan het voetballen krijgt.

 3. Depor

  VVV zou gek zijn. Natuurlijk halen ze Steijn niet terug. Zo’n geweldenaar is het ook weer niet. Daarnaast is Maaskant een veel betere trainer. Niks mis met Maaskant. Hier zit iedereen elkaar alleen maar na te lullen.

  Driessen mag wel terugkomen, man van de club.

   1. Godfried

    geen idee wie beter is. weet alleen dat iedereen ook altijd wat te zeuren had over Steijn: hij gaf sommige spelers nooit een kans, wisselde te laat, speelde te behoudend, had lieverdjes in de groep, stelde zijn zoon op etc. etc.

    wie er ook voor de groep staat. er zijn in venlo altijd mensen die er iets van vinden. en dat mag. we moeten alleen niet doorslaan en onzin roepen. daar wordt namelijk niemand beter van.

 4. Ik zie in de kritieken wel overeenkomsten tussen Steijn en Koeman. Houden volgens de critici te lang vast aan dezelfde spelers en wisselen te laat. Maar ik zie ook andere overeenkomsten: spelers voelen vertrouwen, iedereen weet waar ie aan toe is en er worden resultaten en dus punten behaald.

  1. chretien

   Ja, maar Stein is gewoon better dan Koeman. Maar, Stein is vertrokken. En dat is prima, en traîner is een voorbijganger. Hij is hier erg lang geweest. Maaskant? Niet mijn keuze, maar ik zie geen enkele reden om nu van hem afscheid te nemen. Lekker laten zitten. Lekker met zijn allen een biertje drinken en dan weer lekker voetballen? En Jay? Die mag altijd terugkomen. Als hij zelf wil… FORZA VVV!

 5. sjengske07

  Steijn en Driessen mogen niet weg en moeten de tijd van hun contract daar blijven. Het zal wel zo zijn, dat Maaskant op de wip zit. Verliezen van Vitesse en Fortuna en Maaskant kan vertrekken. Maar wie komt er dan? Grote vraag.

Leave a Reply