Maurice Steijn officieel hoofdtrainer van VVV

Op donderdag 26 juni was het dan eindelijk zover: in de Rabobank BusinessLounge van Seacon Stadion – De Koel – werd de nieuwe trainer van VVV-Venlo gepresenteerd in de persoon van Maurice Steijn.

De veertigjarige ex-speler van ADO Den Haag en NAC was eerder trainer van ADO Den Haag. Hij tekent een contract dat hem voor twee seizoenen aan de Venlose club verbindt.

Maurice Steijn is blij dat alles in kannen en kruiken is: “Vanaf de eerste gesprekken met deze club heb ik er een goed gevoel bij. De toon en de inhoud van de gesprekken waren erg positief en daarom heb ik voor VVV-Venlo gekozen. Er waren ook aanbiedingen van andere clubs, maar mijn keuze voor deze club is weloverwogen. Ik kijk er naar uit om maandag met de staf en de selectie aan de slag te gaan!”

SteijnVVVVenlo

Adviseur voetbalzaken Stan Valckx: “We waren op zoek naar een ambitieuze trainer die een duidelijke visie heeft en die ook goed kan uitdragen. We hebben een jonge groep die sturing nodig heeft, die samen uurtjes moet maken. We zijn ervan overtuigd dat Maurice al die kwaliteiten in zich heeft.

Bron: VVV-Venlo

4 Responses

  1. Pingback : 1holders

Leave a Reply