Maurice Steijn op werkbezoek in Abu Dhabi

Gisterenmiddag tijdens de geheime oefenwedstrijd tegen Roda JC was Maurice Steijn niet aanwezig in Stadion de Koel laat Dagblad de Limburger vanmorgen weten. De trainer heeft de interlandperiode benut om een plaatselijke voetbalschool in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten te bezoeken.

VVV-Venlo is op uitnodiging in het Midden-Oosten om te bekijken of er eventueel een samenwerkingsverband kan aangegaan worden met deze voetbalschool om later wellicht spelers naar VVV-Venlo te halen. Directeur Marco Bogers laat in de Limburger weten: “Er liggen al langer contacten met het Midden-Oosten en in een week zonder competitie kwam het goed uit dat Maurice de zaak eens ging verkennen”.

In de oefenwedstrijd tegen Roda JC speelde er ook een onbekende speler mee aan Venlose zijde. De Japanner Rintaro Tashima is op proef bij VVV-Venlo en mocht in de eerste helft zich bewijzen. Tashima is de zoon van voorzitter van de Japanse voetbalbond, Kozo Tashima.

Bron: Dagblad de Limburger

7 Responses

 1. kiekoputspelke

  Interessant te lezen dat er op de achtergrond (en nu dus op de voorgrond :-)) dit soort ontplooiingen zijn bij VVV. De samenwerking met West Ham United is natuurlijk al gestart en nu liggen er misschien mogelijkheden in het Midden-Oosten ?? Al moeten we reëel zijn; het niveau spelers in het Midden-Oosten is niet hoog maar geld is er meer dan voldoende en dus alleen DAAROM al moet je zo’n kans proberen te pakken….misschien stapt er wel een mijardair in het project VVV ??

 2. Goodie

  Ben benieuwd waaruit de samenwerking moet bestaan. Het niveau in het Midden-Oosten is zoals Kiekoputspelke zegt niet hoog.

  Off: Ik lees dat Ado niet verder gaat met Buwalda. Buwalda is in de zomer transfervrij, net als Giovanni Korte. Ook loopt het contract van N’toko af bij Eindhoven en hij heeft me wel kunnen overtuigen, een echte verdediger als Promes. Maar goed, ook VVV kan het geld maar 1 keer uitgeven, dus ik ben wel benieuwd naar de keuzes van de huidige sterkhouders en wat VVV kan halen.

 3. Meuske

  Laat die olie dollars maar komen!! Spelers hoef je daar niet te gaan halen want dat is van een bedroevend niveau. Het enigste wat daar rond loopt zijn overbetaalde uit de gratie geraakte buitenlanders. Misschien een zoon van een rijke sjeik die hier de tribune komt warm houden!! Forza VVV

  1. Ik vind het lastig te oordelen over spelers van die voetbalscholen. Heb ze immers nooit zien voetballen, een aantal jaar geleden waren hier volgens mij jeugdteams van Nationale elftal van de Arabische Emiraten en die konden best hippen. Dus we moeten het maar zien wat het is. Denk dat de trainer ook daarom is om een blik te werpen wat het niveau is en of deze spelers van meerwaarde kunnen zijn.

Leave a Reply