Medy Elito beste speler tegen Jong FC Twente!

De 23ste Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 86 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. De winterstop zit er eindelijk op en hierdoor is het ook weer tijd om een beste speler te kiezen. Dat is jullie gelukt! Al was het tot het laatste moment spannend tussen twee spelers.

VVV-Venlo speelde vorige week maandag de moeilijke uitwedstrijd tegen Jong FC Twente. De eerste helft was teleurstellend, maar in de tweede helft begon VVV meer grip te krijgen. Na een goede voorzet van Medy kon Aziz Khalouta de bal binnen schieten. Het bleef 0-1 en de eerste driepunter van het jaar 2015 zijn binnen.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda september, Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november) en Niki Mäenpää (december).

De Winnaar

Medyverlept

Medy Elito is door jullie gekozen als de beste speler van de week 23. De Engelsman kwam deze zomer onverwacht naar Venlo toe. Medy was een vrij onbekende speler maar door VVV uitvoerig gescout in de League Two van Engeland. Medy had in het begin vooral moeite met het aanpassen aan het Nederlands voetbal. Maar de laatste weken begint hij steeds beter te voetballen en op de deur te kloppen van Maurice Steijn. Zo viel hij al meerdere malen goed in, ook tegen Jong FC Twente mocht Medy na rust invallen. Door zijn komst begon VVV-Venlo veel beter te spelen en wonnen we de wedstrijd door een geweldige voorzet van Medy. We hopen dat Medy deze lijn door trekt, we kunnen nog veel plezier van hem hebben. Medy wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week genomineerd voor de speler van de maand.

Medy, namens de redactie van Venlonaren wederom van harte gefeliciteerd.

Als tweede is Niki Mäenpää geëindigd met 25 stemmen. Op de derde plek is Aziz Khalouta geëindigd met 10 stemmen.

[table id=78 /]

2 Responses

  1. supportertje

    Elito begint inderdaad steeds beter te voetballen, en is een aanwinst voor VVV. Als hij zijn progressie op deze manier voortzet, kan uitgroeien tot een van de betere spelers van VVV.

  2. Ben

    Hij komt (te) bescheiden over. Wellicht treedt hij niet graag op de voorgrond? ik zie er geen enkele reden voor. Hij wordt inderdaad steeds beter. Ik ben benieuwd naar het vervolg, hij kan of zal nog zeker groeien. FORZA VVV!

Leave a Reply