Meer informatie Herman Teeuwen Memorial

herman-teeuwen-1Zaterdag 30 juli speelt de nieuwe selectie van VVV-Venlo voor het eerst dit seizoen op het gras van Seacon Stadion – De Koel – . Hun tegenstander om de Herman Teeuwen Cup is niemand minder dan het Spaanse Getafe CF. De Spanjaarden die al een week aan het trainen zijn op de velden van de Venlosche Boys zullen evenals VVV-Venlo die mooie beker mee naar hun spelershome willen nemen. Deze afsluiter van het ongeslagen VVV-Venlo belooft een belangrijke te zijn in de oefenreeks ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Gratis 
De wedstrijd start zaterdag om 16.00 uur in Seacon Stadion – De Koel – . Seizoenkaarthouders kunnen gratis komen, maar moeten evengoed een geldig toegangskaartje halen bij de Ticketing. Deze is vanaf 14.00 uur geopend.

Kaartverkoop 
Z-tribune = 7,50 euro en kinderen geboren na 1-7-1997 betalen 5 euro .

Voor gezinnen zijn speciale familiekaarten: 
1 volwassene + 1 kind = 7,50 
2 volwassenen + 1 kind = 12,50 
1 volwassene + 2 kinderen = 10 euro 
2 volwassenen + 2 kinderen = 15 euro

Tribunes O | W | VN | VW = 5 euro en kinderen geboren na 1-7-1997 betalen 2,50 euro.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de online ticketshop, Ticketbox en bij de afdeling Ticketing voor Seacon Stadion – De Koel – . Klik hierom naar de online ticketshop te gaan.

Er geldt geen clubcardverplichting.

Kom ook kijken naar ALD VVV – Sponsorteam! Deze wedstrijd start om 14.30 uur in Seacon Stadion – De Koel – . Graag tot dan!

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply