Meerdere clubs hebben belangstelling voor Maurice Steijn

Waar we afgelopen weekend nog meldde dat Vitesse interesse heeft in de diensten van onze trainer Maurice Steijn. Lijkt het erop dat niet alleen deze club maar dat meerdere clubs, Steijn op het lijstje hebben staan. Zo meldt de VI vanavond dat Willem II zich heeft gemeld en het meest concreet is op dit moment.

De club uit Tilburg heeft is zich vorige week al gemeld bij de Hagenaar en zijn management. Willem II is zeer nadrukkelijk op zoek naar een opvolger voor Erwin van de Looi, die na dit seizoen afscheid neemt van de Tilburgers. Maar dit is niet de enige club die zich gemeld of zich gaat melden bij Steijn. Zo zou naast Vitesse en Willem II ook Heracles Almelo waar John Stegeman na dit seizoen vertrekt kunnen vervangen. En zelfs gaan er geluiden dat Steijn wellicht Jurgen Streppel bij Heerenveen gaat opvolgen.

Het lijkt ons duidelijk dat het knap lastig is voor ons om onze succestrainer te behouden. De club heeft al te kennen gegeven mee te willen werken aan de wens van Maurice Steijn om een stapje hogerop te gaan.

Bron: VI

13 Responses

 1. kenfen

  Zo gaan die dingen. Steyn heeft hét verdiend om een stap hoger te zetten maar met alle respect, Heracles, Willem 2 zijn toch echt geen verbetering. Vitesse zou dat wel zíjn. Voor VVV is het belangrijk dat ze nu al contact zoeken met een nieuwe dirigent. Ik zie momenteel geen nieuwe kandidaat

  1. Koelie

   Tuurlijk wel. Beide clubs hebben dubbel budget van VVV. Ook bij beide clubs wellicht totaal nieuwe technische staf en directie. Steijn zit in een luxe positie en terecht. Voor ons is het hopen dat hij niet Valckx en de helft van de spelers meeneemt.

  2. Gerardus

   Over Willem II heb ik mijn twijfels als stap vooruit maar ik denk dat Heracles toch wel echt een stap vooruit is. Qua stadion en budget al helemaal. De andere clubs lijken mij wel een stap vooruit voor Steijn en het lijkt mij dan ook een logische stap als hij naar een van zulke clubs zal gaan. Al zou ik Willen II ook nog wel kunnen begrijpen aangezien ze daar veel meer mogelijkheden hebben dan hier.

   Misschien eens terug naar de eigen omgeving gaan en Jos Luhukay proberen met Remy Reijnierse ? Ook al zitten zij bij Sheffield en zijn ze er van onder de indruk. Lijkt mij een goede stap richting het worden van een cult club en zorgt uiteraard voor een goede binding met de regio.

   1. supportertje

    Luhukay heeft wel net een huis gekocht op de heide Venlo, slechts 700 meter van het stadion de Koel.

   2. Zoals eerder al vermeldt. Luhukay heeft in de winter een contract getekend bij Sheffield Wednesday. Daar probeert hij de club na tegenvallende resultaten van de onderste regionen naar de middenmoot probeert te loodsen en dat doet hij met succes. Hij wordt daar al Boss Joss genoemd. Ik denk niet dat hij daar na een half jaar gaat vertrekken als hij succesvol is.

 2. robvvv

  Wat te denken van Stegeman , Hyballa of …. Jay Driessen (al zou het zomaar kunnen dat Steijn Driessen meeneemt). Stegeman heeft het bij Heracles zonder conflicten ook 4 jaar keurig gedaan…
  Hyballa heeft ook een uitstraling en visie die , met de Duitsers in de ploeg ook een goede match zou kunnnen zijn.

  1. chretien

   Je noemt inderdaad een paar interessante namen. Ik kan ze natuurlijk niet beoordelen, maar wie wel? Bij Hyballa mag je je bijvoorbeeld afvragen wat zijn successen zijn geweest? Denk bijvoorbeeld aan NEC. Deze man profileert zich bijzonder goed, prima voor zijn imago.
   Interessant tijd gaan we tegemoet, ben benieuwd naar vervolg…

  1. Jos Luhukay is een Engels avontuur aangegaan een paar maanden geleden en doet het meer dan prima. Dus ik denk dat we Luhukay kunnen vergeten, Ron Jans is gestopt met trainen. Denk dat Hyballa niet bij VVV past al heb ik veel respect voor zijn denkwijze. Jay Driessen wil volgens mij geen hoofdtrainer zijn. Zover ik weet vindt hij het maar niks om voor de cameras te staan.

   Denk dat ze wel al er druk mee bezig zijn.

 3. Donderspeech

  Hyballa ? Dan ga ik geen seizoenskaart meer nemen volgend jaar. Die kun je met carnaval 3 dagen voor een groep zetten maar daar blijft het ook bij. Van Ron Jans heb ik wel eens horen zeggen dat hij een zwak heeft voor VVV en hier bijna trainer was geworden voor zijn eerste tijdperk Groningen. Of dit haalbaar is ? Ook wat dit betreft heb ik weer veel vertrouwen in Valckx. Er kunnen ook al naar versterkingen benaderd worden nu we weten dat handhaving zeer dichtbij is. Echter zullen de meeste spelers eerst willen weten wie er volgend seizoen voor de groep staat. Steyn zou met een doorlopend contract wellicht nog een paar ton op kunnen leveren voor ons clubje. Een stap hogerop is hem gegund maar niet voor een appel en een ei svp. Maurice zal de Keulse Kar nog gaan missen…..

Leave a Reply