Meerdere clubs hebben interesse in Ralf Seuntjens

Onze spits Ralf Seuntjens maakt een geweldig seizoen door en dit wordt natuurlijk ook opgemerkt door andere clubs in binnen- en buitenland. De VI meldt vandaag dat de Seun of God in belangstelling staat van meerdere clubs, een van de clubs die benoemd wordt is Roda JC. De Koempels zouden de 27-jarige spits nauwlettend in de gaten houden.

De Venlonaren hopen natuurlijk ook na dit seizoen te kunnen beschikken over de topscorer. In de VI zegt onze directeur Marco Bogers het volgende;“Wij weten van niks, al zou het ons niet verbazen als clubs zich nog gaan melden. Maar Ralf heeft het prima naar zijn zin en wij gaan er op dit moment gewoon van uit dat hij volgend jaar ook nog voor VVV speelt”.

Bron: VI

22 Responses

 1. Ievel Knievel

  Volgens mij staat er letterlijk in het beleidsplamn van Roda dat VVV de visvijver is. Goed scoutingapparaat ook daar. Alles waar VVV in investeert en wat beter wordt bij VVV, wordt standaard door Roda weggekocht. Misschien moeten ze daar ook eens spelers in de gaten houden bij andere clubs dan VVV. Of wellicht zelfs een een oog laten vallen op een talent in een vroegtijdig stadium. Zegt al genoeg dat dit talent hun vorig jaar niet opgevallen is. Ik zou als ik VVV was de prijs iig redelijk hoog leggen en veel geld vragen bij doorverkoop van Roda naar weer een andere club in de toekomst, mocht deze nachtmerrie uitkomen. Wij zijn veel te soepel naar een concurrent toe in het algemeen.

 2. Koelie

  Helemaal mee eens. Ik vind dat VVV helemaal geen zaken moet doen met Roda. Die Paulissen had er nooit hoeven komen. Nu zul je zien dat die kosteloze verhuur een verplichting schept om een goedkoop bod te accepteren op bv Seuntjens.

 3. Ben

  bij VVV is in principe elke speler te koop. Als er maar een goede prijs voor wordt betaald en VVV al de geschikte opvolger tegen een billijke prijs op het oog heeft. De Seun doet er goed aan bij VVV te blijven, tenzij die prijs wordt geboden waarvan en de Seun en VVV heel erg blij worden. Hou eens op met dat geurineer over Roda. FORZA VVV!

 4. Goodie

  VVV heeft Seuntjens vast gelegd voor 3 seizoenen + optie voor 1 extra jaar. Dus als VVV het wil ligt Seuntjens vast tot de zomer van 2019! Daarnaast een voor ons onmisbare spits en gaat hoogstwaarschijnlijk de topscoorder van de JL worden. VVV kan dus bij een verkoop de prijs flink opschroeven. Die kerkratten bieden hem jammer genoeg een buitenlands avontuur aan…

   1. Goodie

    Dat is de flauwe grap inderdaad. Er zal wellicht interesse zijn uit Engeland. Lijkt me een ideaale spits voor in de championship.

 5. Ben

  Seuntjes is prima speler voor VVV. Of hij in de eredivisie ook mee kan? Ik vraag het me af? Maar championship is geen optie, hij heeft geen snelheid, laat staan startsnelheid. Misschien dat hij deze alsnog kan verbeteren?
  FORZA VVV!

 6. sjengske07

  Ralf Seuntjens moet gewoon bij VVV blijven en zeker niet naar Rhoda gaan. Er zijn verschillende Zuid-Limburgse lieden, die VVV geen goed hebben gedaan,o.a. Trost, Willie Dullens en in zekere mate Sef Vergoossens. De mentaliteit van deze heren past niet bij VVV, dus ook met Rhoda geen zaken meer doen. Nee, rustig afwachten en eerst promoveren!

  1. Ben

   Sjengske, hoe oud ben je? Vergoossen was een prachtige trainer, veel succes opgeleverd en altijd VVV loyaal gebleven? Of, weet jij iets dat ik niet weet? FORZA VVV!

 7. Luis Erique

  Seuntjens, geweldenaar in de jupiler league, te traag voor de eredivisie. Dus niet promoveren betekent dat je m moet houden en je bent volgend jaar weer kampioenskandidaat, en als je promoveert, pak je de hoofdprijs en je vult daar je selectie mee aan.

 8. kiekoputspelke

  Tsja, voor de topscoorder van de JL is ieder seizoen interesse !!
  De laag geklasseerde clubs uit de Eredivisie gaan vaak op jacht naar deze spelers en dat is niks nieuws…. deze spelers zijn goedkoop en dus interessant. Ook (Oost) Europese clubs melden zich vaak voor deze spelers; denk uit het verleden aan spelers als Jack Tuyp, Melvin Platje en Roland Bergkamp. Na een seizoen waarin die veel scoren, komt de interesse !!

  Ter illustratie: de huidige marktwaarde van Seuntjens is € 400.000,= gebaseerd op getallen op een Duitse site die van alle spelers de actuele marktwaarde geeft. Deze bedragen zijn voor veel clubs wel op te hoesten hè ??
  Nu niet meteen gaan roepen dat Seuntjens een veel hoger bedrag waard is, want dat is nu eenmaal niet zo !! Dezelfde site geeft van de volgende spelers een soortgelijke marktwaarde aan: Leon de Kogel € 350.000,=, Sjoerd Ars € 500.000,= en Thomas Verhaar € 350.000,=

  VVV zal dus moeten promoveren en dan heb je kans dat Seuntjens blijft omdat hij hier een hoger podium krijgt.
  Maar van de andere kant moet je je afvragen wat dan wijsheid is. Seuntjens speelt ijzersterk en is voor dit VVV super belangrijk maar gaat dat ook in de Eredivisie zo zijn ?? Wél qua aanspeelpunt denk ik, maar VVV komt dan natuurlijk veel minder in de zestien van de tegenstander plus de afstand naar het vijandelijk doel wordt groter (de ploeg zal meer terug gedrongen worden) en is hij dan de spits die punten pakt voor VVV ??

  Let wel; ik vind dat VVV moet proberen Seuntjens aan boord te houden want zijn contract loopt lang genoeg door. Hij heeft vorige zomer met volle verstand getekend, wilde dat ook persé aangezien hij in staking ging bij Telstar en zelfs een rechtzaak wilde aanspannen dus dan mag je hem als VVV zijnde best aan zijn contract houden. Maar is onze club zo hard ??

  Rangelo Janga € 175.000,=)

 9. Meuske

  Hij moet gewoon lekker bij ons blijven want denk top jupiler of degradant eredivisie is qua niveau wel vergelijkbaar maar mocht er onverhoopt een buitenkansje komen voor beide partijen dan moet het zo zijn. Wat betreft je opvattingen over hem in de ere of eerste divisie weet ik het zo net nog niet want Seuntjens is een slimme behendige spits maar mist alleen de sprint snelheid. We zien het wel laten we eerst de play offs afwachten en hopen dat hij nog belangrijk kan zijn voor os VVVke. Forza VVV

 10. Goodie

  Die site is er ook in het Nederlands: http://www.transfermarkt.nl . Maar goed, hoe betrouwbaar is zo’n site. Als ik het zo bekijk dan ben je als speler van Nac al dubbel zoveel waard als een spelers van een andere club. Een verdedigers van Helmond en een Mats Seuntjes die er weinig van bakken zijn al meer waard dan de topscoorder in de JL….

  1. Transfermarkt is qua cijfers het meest accurate open netwerk. Maar goed het inschatten van waardes van spelers is natuurlijk heel moeilijk. Het gaat hier om vraag en aanbod. Dan ligt het eraan hoeveel clubs melden zich echt concreet en wat hebben ze te besteden en natuurlijk welke andere spelers zijn er op de markt. Transfermarkt zal een of andere formule hebben waarop ze kunnen baseren welke speler hoeveel waard is. Persoonlijk had ook rond dit bedrag in mijn hoofd. Ik denk als er een club komt die dit bedrag biedt dat er geen houden meer aan is. VVV verdubbelt de investering en krijgt weer ruimte om te investeren in andere spelers. Maar alles ligt er natuurlijk aan of je volgend seizoen JL of Eredivisie speelt.

   1. Goodie

    Dat Seuntjens zo’n 4 ton waard is ben ik wel transfermarkt eens. Maar als ik dan zo zie dat een Verbeek van Nac die 2 doelpunten dit seizoen maakte als buitenspeler net zoveel waard is als Seuntjens en meer dan Verhaar die beide 27 en 25 doelpunten hebben gemaakt, dan vraag ik me af waar dat bedrag dan op gebasseerd is. Zelfde geld voor meerdere spelers die meer waard zijn dan Seuntjens en Verhaar.

   2. Klopt, ze kijken ook naar de voorgeschiedenis van een speler. Verbeek heeft bij Standard Luik gespeeld, Verhaar komt uit de amateurs en Seuntjens speelde bij RBC en Telstar. Daar maken ze denk ik onderscheid in terwijl het niets zegt natuurlijk.

   3. Ben

    Transfermarkt.nl is wel open, maar zeggen accuraat is onzin. Iedereen met een beetje interesse in voetbal en spelers kan bij benadering, plus min 50% is dat, aan individuele spelers een prijskaartje hangen. Uiteindelijk prijs wordt bepaald door urgentie, tijdstip en nog meer onzin. Velen onder ons zeggen, let op achteraf, dat ze de prijs juist of redelijk, etc., vinden. Bijvoirbeeld net voor begin seizoen zullen er inderdaad clubs op Seuntjes kunnen afkomen die 6 ton willen neerleggen voor de Seun of God. Zitten we in de eredivisie, zeg ik, laten gaa. Zitten we in de Jupiler, dan zeg ik, vasthouden. Maar ja, dan hebben nog een kas met of zonder speun. Als die leeg is of nog erger, dan zullen we hem wel moeten laten gaan. FORZA VVV!

   4. Als je mijn tekst goed leest staat er dat de cijfers accuraat zijn. Daarmee bedoel ik alles wat te maken heeft met statistieken (doelpunten, assists, aantal minuten, aantal gele & rode kaarten). En dat is zeker geen onzin!

    Als je verder leest zeg ik ook dat het inschatten van een transferwaarde niet tot nauwelijks geschat kan worden. Het is altijd een bedrag dat subjectief is omdat het gaat over vraag en aanbod. Je kan het ongeveer schatten maar dat is het dan ook.

 11. Goodie

  Ik lees dat VVV het contract van Opoku wil openbreken en verlengen. Goede zaak, hopen dat Opoku zelf dit ook wel.

  Zaterdag weten we of Leicester kampioen wordt. Ik denk zelf eerlijk gezegd dat ze dan Musa gaan halen, maar dit basseer ik nergens op. Wel zag ik dat ook Tottenham geïntereseerd was.

Leave a Reply