Melvin Platje beste speler tegen Almere City FC!

De zevende Venlonaren speler van de week is geëindigd (tegen Almere City FC). Er is 167 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. Hier zijn wij heel blij mee. Vanaf vanmiddag mogen jullie weer stemmen op de speler van de week 8 (KNVB Bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven).

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

De Winnaar
platje2

Melvin Platje is door jullie gekozen als de beste speler van de week 7 (tegen Almere City FC). Melvin kwam na de sluiting van de transfermarkt als een verrassing naar VVV. Hij werd gehaald als echte goalgetter en als opvolger van Uche Nwofor. In de wedstrijd tegen MVV moest Melvin nog even wennen. Maar tijdens zijn eerste thuiswedstrijd tegen Almere City FC liet hij meteen zien waarvoor hij is gehaald. Hij scoorde 2 doelpunten en was heel belangrijk voor het team. Door zijn 2 doelpunten won VVV de wedstrijd met 3-2. Melvin wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week genomineerd voor de speler van de maand. Aan het eind van de maand gaan jullie bepalen wie de speler van de maand wordt.

Melvin namens de redactie van Venlonaren, van harte gefeliciteerd.

Als tweede is Robin Buwalda geëindigd met 25 stemmen. En derde is Niels Fleuren geworden met 16 stemmen.

Eindstand speler van de week 7

[table id=49 /]

1 Response

  1. Pingback : 3honeysuckle

Leave a Reply