Melvin Platje beste speler tegen Jong PSV!

De 14de Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 62 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. Er is minder gestemd dan gewoonlijk maar dit komt denken wij door de maandagwedstrijd. De speler van de maand oktober hebben jullie nog tegoed. Wij hopen deze week de speler van de maand bekend te maken.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää, Robin Buwalda en van de maand oktober maken we deze week bekend(hebben jullie nog tegoed).

De Winnaar

platje2
Melvin Platje is door jullie gekozen als de beste speler van de week 14. Afgelopen maandag speelde VVV-Venlo tegen Jong PSV. Na een sterke eerste helft onderscheidde Melvin Platje zich door een belangrijk doelpunt te maken. Met een puntertje maakte hij een echte spitsen doelpuntje. Helaas was dit niet genoeg om de 3 punten binnen te slepen maar wel lekker voor Melvin om weer zijn doelpunten aantal te verhogen. Wij zijn heel blij met Melvin en hopen dat hij langer bij de club blijft maar dit is iets voor later. Melvin wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week genomineerd voor de speler van de maand.

Melvin namens de redactie van Venlonaren wederom van harte gefeliciteerd.

Als tweede is Vito van Crooy geëindigd met 10 stemmen. Op de derde plek zijn Danny Wintjens geworden met 9 stemmen.

Eindstand speler van de week 13

[table id=59 /]

5 Responses

  1. Pingback : Melvin Platje beste speler tegen Jong PSV! - VVV Venlo

Leave a Reply