Melvin Platje de speler van de week tegen Almere City FC!

De 27ste Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 49 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. VVV-Venlo speelde vorige week vrijdag de belangrijke uitwedstrijd tegen Almere City FC. Een zwaar bevochten wedstrijd waarbij VVV-Venlo de overwinning binnen sleepte. Na een sterk begin, scoorde de Venlonaren halverwege de eerste helft. Deze voorsprong werd niet meer uit handen gegeven.

Door het drukke programma, moeten wij helaas de speler van de week verkorten. Vanavond mogen jullie alweer kiezen voor de beste speler van de week tegen De Graafschap!

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda september, Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november), Niki Mäenpää (december) en Danny Post (januari).

De Winnaar

platje2

Melvin Platje is door jullie gekozen als de beste speler van de week. De goalgetter van VVV-Venlo speelt een goed seizoen en is belangrijk voor het elftal. Ook al heeft hij ook een lange tijd niet gescoord voor VVV. De spits begint zich steeds meer thuis te voelen in het elftal van Steijn. Met zijn passie en strijd werkt hij hard om elke wedstrijd te winnen en natuurlijk te scoren. Ook tegen Almere City FC was Melvin weer belangrijk, hij gaf namelijk de beslissende assist op Vito van Crooij, die hieruit de 0-1 maakte. Wij hopen natuurlijk dat Melvin zijn contract verlengd bij VVV-Venlo! Melvin wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week, genomineerd voor de speler van de maand.

Melvin, namens de redactie van Venlonaren van harte gefeliciteerd!

Als tweede is Vito van Crooij geëindigd met 12 stemmen. Op de derde plek is Jerold Promes geëindigd met 7 stemmen.

[table id=84 /]

Leave a Reply