Melvin Platje de speler van de week tegen FC Den Bosch!

De 33ste Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 94 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. Het is alweer een week geleden dag VVV-Venlo thuis tegen FC Den Bosch speelde. Op papier een redelijk moeilijke wedstrijd. Maar na 2 minuten stond het al 1-0 voor VVV-Venlo. De Venlonaren stopte niet met aanvallen en bleven doorgaan met scoren. Na 30 minuten stond het al 3-0 en in de tweede helft werd er nog een keer gescoord. De eindstand was dan ook 4-0. Een goede wedstrijd waarbij VVV-Venlo echt als een team speelde en vol voor de winst ging. Moeilijk dus om iemand te kiezen die er echt boven uit stak. Maar toch is het jullie gelukt.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda september, Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november), Niki Mäenpää (december), Danny Post (januari) en Danny Post (februari)

De Winnaar

platje2

Melvin Platje is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen FC Den Bosch. Zoals gezegd VVV-Venlo speelde echt als een team en daarom was het erg moeilijk om iemand te kiezen die er boven uit stak. Maar Melvin Platje verdiend deze credits. Hij maakte in de wedstrijd tegen Den Bosch alweer zijn 10de en 11de competitiedoelpunt voor VVV-Venlo. De goalgetter van VVV-Venlo speelt de laatste tijd heel erg goed en pikt zijn doelpunten mee. De eerste goal was een echte beauty! Een mooi lob over de keeper heen de volstrekt kansloos was. De terechte winnaar als je het ons vraagt. Melvin Platje is deze maand al een gekozen als speler van de week en de kans is groot dat hij ook wordt verkozen als speler van de week tegen Fortuna Sittard. Melvin wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week, genomineerd voor de speler van de maand.

Melvin, namens de redactie van Venlonaren van harte gefeliciteerd!