Melvin Platje de speler van de week tegen Fortuna Sittard!

De 34ste Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is .. keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. Vorige week vrijdag speelde VVV-Venlo de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Het begon slap van de Venlonaren maar hadden de eerste helft een aantal kansen om op voorsprong te komen. Uit het niets kwam Fortuna Sittard vlak voor rust op een voorsprong door een goede kopbal van Venlonaar Roel Janssen. De tweede helft was beter en er kwamen een aantal 100% kansen voor VVV. Echter stond er een geweldige keeper in de goal die bijna alles tegenhield. Onze voorhoede snapte er niks van hoe deze keeper alles eruit kon houden. Toch werd er “gescoord”, ofja de grensrechter gaf een doelpunt aan van Melvin Platje uit de videobeelden blijkt dat de bal niet met zijn geheel over de lijn is geweest. Meer dan een gelijkspel zat er helaas niet in. We blijven het goed doen op de ranglijst en in de 4de periode. Daarnaast hebben de Venlonaren sinds de winterstop pas 1 wedstrijd verloren. Volgende week gaan we kiezen voor de speler van de maand maart.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda september, Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november), Niki Mäenpää (december), Danny Post (januari) en Danny Post (februari).

De Winnaar

platje2

Melvin Platje is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Het is alweer de derde keer deze maand dat Melvin is gekozen als de speler van de week. Heel knap voor de goalgetter maar een zeer begrijpelijke keuze. De spits maakte in alle wedstrijden in de maand maart een doelpunt en zijn totaal komt op 5 doelpunten te staan in 4 wedstrijden. Melvin is lekker bezig en zeer belangrijk voor het team. Hij maakt niet alleen doelpunten, hij is ook vaak betrokken bij de doelpunten en geeft veel assists aan de andere spits Aziz Khalouta.  Melvin Platje is deze maand al een gekozen als speler van de maand.

Melvin, namens de redactie van Venlonaren van harte gefeliciteerd!

[table id=91 /]

Leave a Reply