Melvin Platje de speler van de week tegen SC Telstar!

De 31ste Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 87 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. Het is alweer een week geleden dat VVV tegen SC Telstar speelde. Inmiddels zijn we alweer een speelronde verder. VVV-Venlo won vorig weekend vrij eenvoudig van de ploeg uit Ijmuiden en begon hierdoor goed aan de 4de periode.

Het was vrijwel meteen duidelijk wie de winnaar deze week werd. De winnaar is dan ook met een grote meerderheid verkozen tot speler van de week.

Morgen mogen jullie alweer kiezen voor de beste speler van de week tegen Jong Ajax. Dit doordat we te maken hebben met veel wedstrijden achter elkaar. We zijn genoodzaakt om de speler van de week verkiezing te verkorten en kort achter elkaar te plannen. Ook hebben jullie nog de speler van de maand februari te goed. Helaas kunnen wij nog niet de winnaar bekend maken doordat we nog niet beschikken over de bos bloemen die we normaal gesproken geven aan de winnaar. Wij hopen deze week de winnaar bekend te maken.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda september, Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november), Niki Mäenpää (december) en Danny Post (januari).

De Winnaar

platje2

Melvin Platje is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen SC Telstar. Een terechte beslissing als jullie het ons vragen. Melvin begon tegen SC Telstar fris en gretig. Hij wilde perse dat zo belangrijk doelpunt maken, en dat is iets wat soms ontbreekt aan ons elftal. In de eerste helft was hij al dichtbij door een bal die via de onderkant van de lat eruit sprong. In de tweede helft kwam dan eindelijk zijn doelpunt, maar ook bij het tweede doelpunt was Melvin Platje weer van grote waarde. Hij gaf namelijk ook de assist op Aziz Khalouta waardoor het 0-2 werd. Wij hopen natuurlijk dat Melvin deze lijn doorzet en in de dubbele cijfers terecht komt met het aantal doelpunten. Ook hopen wij dat Melvin zijn contract bij VVV-Venlo verlengd. Aan eind van deze maand weten we hier meer over. Melvin wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week, genomineerd voor de speler van de maand.

Melvin, namens de redactie van Venlonaren van harte gefeliciteerd!

[table id=87 /]

Leave a Reply