Melvin Platje NR.1 Bloemengigant speler van de maand maart!

De maand maart is alweer voorbij en jullie mochten kiezen voor de beste VVV speler van de maand maart. Melvin Platje werd 3 keer deze maand gekozen en Niki Mäenpää een keer. VVV is nog altijd bezig met een sterke reeks sinds de winterstop. Er werd pas 1 wedstrijd verloren en de Venlonaren doen weer volop mee om de Play Offs plekken. Hopelijk zet de ploeg door en worden ze dan ook echt bereikt.

De vorige winnaars van de beste speler van de maand waren Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda (september), Vito van Crooij (oktober), Randy Wolters (november), Niki Mäenpää (december), Danny Post (januari) en Danny Post (februari). De genomineerden waren in de maand maart waren Melvin Platje en Niki Mäenpää. Twee spelers die de nominatie hebben verdiend, de winnaar is een speler die de maand maart het best heeft gepresteerd volgens jullie.

De bos bloemen wordt mogelijk gemaakt door:

NR1 BLOEMENGIGANT!
DE GOEDKOOPSTE BLOEMEN
365 DAGEN PER JAAR DESIGNER OUTLET ROERMOND

40 FRISSE ROZEN VOOR €10,-
ALTIJD DE ALLER GOEDKOOPSTE PRIJS!!!

De Winnaar

platje2

Jullie hebben in de maand maart gekozen voor Melvin Platje als speler van de maand! Melvin Platje werd deze maand 3 keer gekozen als speler van de week. En terecht in de 4 wedstrijden die VVV speelde scoorde Melvin alle wedstrijden, zijn totaal kwam dan in de maand maart dan ook op 5 doelpunten. Zelfs als het voetballend niet loopt is Melvin Platje er die het verschil kan maken. De klik voorin met Aziz Khalouta is erg goed en ze gunnen elkaar dan ook doelpunten. Het begint erop te lijken dat Melvin Platje zijn doelstelling vooraf het seizoen 15 doelpunten wel gaat halen. We hopen natuurlijk dat Melvin door blijft gaan met scoren en er nog iets moois gaat gebeuren dit seizoen.

Melvin, namens de redactie van Venlonaren van Harte gefeliciteerd.

Ook willen wij Niki Mäenpää feliciteren. Helaas is hij niet gekozen voor de speler van de maand maar heeft hij door het winnen van de speler van week een steentje bijgedragen bij VVV-Venlo. Volgende week en maand zijn er nieuwe rondes.

Eindstand speler van de maand maart

[table id=92 /]

 

Leave a Reply