UPDATE: Michael Uchebo

UcheboUpdate Michael Uchebo: 

Eerder vandaag was in het persbericht van VVV te lezen dat Celtic een bod op Uchebo had uitgebracht. VVV gaf aan dat  ze het bod op Uchebo hebben afgewezen, maar de Schotse club ontkent dat. Celtic geeft via het Britse medium STV een hele andere verklaring voor het afketsen van de transfer. “De speler is ons aangeboden door zijn zaakwaarnemer. We hebben overleg gehad, maar de onderhandelingen zijn gestopt, nog voordat hij op stage ging bij de Rangers.”

Eerder liep Uchebo al een transfer naar Rangers mis. Rangers manager Ally McCoist liet aan Skysports weten dat beiden clubs absoluut geen contact hebben gehad met elkaar. In diverse media in Nederland werd al gesproken over een overeenkomst tussen beiden clubs. “In het belang van de club en Uchebo is het beter dat hij andere opties nastreeft”, aldus de manager.

 

Michael Uchebo is onderweg

Aanvaller Michael Uchebo vertrok op woensdag 25 januari na de training naar het vliegveld. Op donderdag had Michael namelijk twee afspraken in Glasgow in verband met interesse van de twee Schotse grootmachten Glasgow Rangers en Celtic.

Op donderdagochtend was er een kennismaking bij Glasgow Rangers en een fitheidstest. Dit werd geen succes, Michael voelde zich ongemakkelijk over het feit dat manager McCoist niet aanwezig was.

Het overleg met Celtic daarentegen verliep voorspoedig voor speler en club, hetgeen resulteerde in een officieel bod van Celtic op de aanvaller van VVV-Venlo. In de ogen van VVV-Venlo is dit echter onvoldoende, de club staat wel open voor een nieuw bod. Vrijdag keert Michael terug naar Venlo en wij verwachten hem zaterdag weer op het trainingsveld.

Bron: VVV-Venlo

 

 

Leave a Reply