VVV-Venlo

Minimale winst VVV-Venlo op Eersteklasser RKSV Wittenhorst

VVV-Venlo is momenteel op trainingskamp in Horst en speelt ook verschillende oefenwedstrijden tijdens dat trainingskamp. Woensdagavond werd er gespeeld tegen de amateurs van RKSV Wittenhorst, dat uitkomt in de Eerste Klasse. De oefenwedstrijd eindigde in een magere 0-1 overwinning van de Venlonaren.

Twee dingen vielen eigenlijk op bij deze wedstrijden. Het tempo lag enorm laag bij de geelzwarten en de doelman van Wittenhorst was goed bij de les telkens. Dat het tempo zo laag lag, kan aan het weer gelegen hebben, maar ook daarnaast is het niet goed dat het tempo zo laag lag. Je zag in ieder geval wel dat de technische staf nog aan het zoeken is naar de juiste samenstelling en nog een beetje moet anticiperen op een mogelijke versterking.

In die eerste helft speelde ook testspeler Jerome Kiesewetter mee. Hij maakte een gedegen indruk, maar blonk ook niet uit. Het is dus even afwachten hoe de technische staf hem gaat beoordelen. Daarnaast viel halverwege de tweede helft Torino Hunte in bij de Venlonaren. Hij houdt zijn conditie op peil bij VVV, maar je weet het maar nooit natuurlijk. In de 71e minuut voorkwam nieuwkomer Kum een blamage voor VVV-Venlo door de 0-1 te maken.

De competitie begint al redelijk snel en dus is dit niet echt een lekkere wedstrijd om gespeeld te hebben. Maar er volgen nog andere wedstrijden met sterkere tegenstanders. Daarin wordt het waarschijnlijk duidelijk waar VVV op dit moment staat. VVV is nu nog op trainingskamp en zal de komende zaterdag om 16.00 uur spelen tegen De Treffers, die uitkomen in de Tweede Divisie. Dat wordt iets meer tegenstand dan de tegenstanders van de afgelopen weken en hopelijk kunnen sommige spelers zich dan ook meer tonen.

RKSV Wittenhorst – VVV-Venlo 0-1 (0-1)
Scorverloop: 71. Kum (0-1)
Toeschouwers: 1000
Scheidsrechter: Thunissen

Opstelling VVV-Venlo:
Van Crooij, Dekker ( 46. Röseler), Promes, Kum, Janssen ( 80. Labylle), Post ( 46. Van Bruggen), Rutten ( 46. Steijn), Susic, Kiesewetter ( 46. Roemer), Mlapa, Grot ( 70. Hunte).

9 Responses

 1. Gerardus

  Unnerstall kan alleen tijdens deze transfer- of de winterse transferperiode worden teruggehaald en niet tijdens het seizoen. Volgens mij was er al een aantal keren door PSV aangegeven dat Unnerstall is gehaald als tweede keuze. Ik denk dat hij zich dus zal gaan schikken in zijn rol. Maar of het een goede keuze is geweest voor hem weet ik dan niet.

  1. bear664

   Straks gaat het Unnerstall hetzelfde als Maenpaa bij Brighton Hove … beetje de bank warm houden à la Leers bij Ajax …
   Goed voor je portemonnee, maar killing voor je carrière

 2. bear664

  Straks gaat het Unnerstall hetzelfde als Maenpaa bij Brighton Hove … beetje de bank warm houden à la Leers bij Ajax …
  Goed voor je portemonnee, maar killing voor je carrière

 3. chretien

  Wat zou jij doen als je bij andere club 5 of 10 keer zoveel kan verdienen dan bij huidige club? Bij je baas krijg je 3 of 5 %. Zij krijgen 500 of 1000 % meer aangeboden……

Leave a Reply