Mink Peeters in genade aangenomen

Mink Peeters is in genade aangenomen door trainer Maurice Steijn nadat de huurling van Real Madrid eergisteren zijn excuses heeft aangeboden voorafgaand aan de oefenwedstrijd Jong VVV tegen Jong NEC: “Mink heeft zijn excuses aangeboden. Hij zal niet meer buiten de club om individueel trainen. En daarmee is de kous af”. Aldus trainer Maurice Steijn in gesprek met de Limburger.

Na een kleine mini soap is dan hopelijk ook de onrust in de kleedkamer opgelost. Want het leek allemaal voortvarend te gaan met ons ploegje. Maar hier kwam zoals iedereen een abrupt einde aan toen Mink op eigen initiatief privé training kreeg van oud-prof Arno Arts. Een schorsing volgde maar ook werd er via de media een welles, nietes spelletje gespeeld waarbij Arts zei dat er wel toestemming was en Valckx zei dat er alleen gevraagd was of Mink in zijn vrije tijd een balletje wilde trappen, het bleek dus een extra training te zijn waarop Valckx reageerde met : “Het bleek training één-op-één met een externe trainer is gaan werken. Zonder dat wij kunnen monitoren wat hij doet. Dat hij dan ook nog aangeeft dat hij bij VVV niet genoeg aan zijn techniek kon werken, is helemaal niet handig. Dan zet je onze trainers in hun hemd.”

De vraag is in hoeverre nu het probleem echt is opgelost. De felle woorden van Steijn in de VI kan Peeters niet in de koude kleren zijn gaan zitten. Steijn zei het volgende; “Ik heb juist gezegd dat hij veel meer en harder moet trainen bij ons, want op dit moment heeft hij nul kans om in te vallen. Hij heeft er zijn handen vol aan om mee te komen, dus moet hij daarop focussen in plaats van elders te gaan trainen.”. Wij hopen natuurlijk dat Mink zijn voeten laat spreken en laat zien wat hij in zijn mars heeft, anders kan het weleens een verloren jaar zijn voor Peeters.

 

Tevens zit Tarik Tissoudali wederom bij de selectie. Na onprofessioneel gedrag op de training werd ook hij voor een aantal dagen geschorst. Het gesprek tussen trainer Maurice Steijn en Tissoudali verliep niet vlekkeloos en hierdoor is het onduidelijk of de lucht is geklaard.

5 Responses

 1. chretien

  Welcome back Mick en Tarik. Hoop oprecht dat beide jongens laten zien dat ze meer in hun mars hebben dan dat ze tot nu toe hebben laten zien. Niks mooier dan dat op het veld laten zien. Vecht voor de kansen die jullie krijgen. Die kansen komen er zeker, VVV heeft een smalle selectie en de blessures en schorsingen komen er aan.

  1. kenfen

   Hoezo de blessures en schorsingen komen eraan? Hoe kom jij aan die informatie ? Niemand staat op scherp wat betreft gele kaarten en blessures zijn ook niet te voorspellen Ik denk dat Tarik zichzelf behoorlijk tekort doet hij heeft al heel wat kansen gehad en toch nog niet overtuigend genoeg gespeeld. Torino daarentegen speelt steeds beter en verdedigd goed mee iets waar Tarik behoorlijk tekort schiet Mink moet zijn fysieke achterstand goed maken en dat kost tijd Ik denk dat beiden een moeilijk jaar tegemoet gaan maar ik hoop dat Ik het mis heb en dat ze de sterren van de hemel gaan spelen, we zullen het zien

   1. chretien

    Hoi Kenfen, geen informatie, maar een veronderstelling. VVV heeft een kleine selectie. enkele spelers mag je blessure gevoelig noemen. Maar at er blessures komen, dat mag je volgens mij wel aannemen. Evenzo, de veronderstelling dat VVV enkele spelers door schorsingen gaat missen. Ik hoop dat ik het helemaal mis heb.

Leave a Reply