Mink Peeters officieel gehuurd van Real Madrid

Het is eindelijk zover! VVV-Venlo heeft zojuist op haar Facebook account gemeld dat de huur van Mink Peeters rond is. De jonge aanvaller zal tot het einde van het seizoen van De Koninklijke gehuurd worden! De 19-jarige aanvaller was al wekenlang in beeld, maar door problemen met het papierwerk bleef lange tijd onduidelijk of hij inderdaad naar Venlo zou komen.

Peeters werd geboren in Nijmegen en speelde in de jeugd van PSV. Vanuit Eindhoven verkaste hij naar de opleiding van Ajax. Toen er belangstelling kwam van het grote Real Madrid besloot de Oranje-jeugdinternational de stap te wagen. Omdat de kans op speeltijd in de Spaanse hoofdstad nog niet groot is, is het voor de ontwikkeling van Peeters van belang dat hij op niveau speelminuten kan maken. Bij VVV-Venlo is die kans groter dan in Madrid. “Mink kan voor ons absoluut van toegevoegde waarde worden”, weet Manager Voetbal Stan Valckx. “Hij is een groot talent en kan op meerdere posities uit de voeten, wat de mogelijkheden voor de technische staf verder vergroot. We zijn blij dat de overgang vanuit Spanje eindelijk rond is.”

16 Responses

 1. De Realist

  Hoewel ik hoopte dat Ajax zou winnen tegen Rosenborg, komen ze natuurlijk op een ideaal moment naar De Koel zondag. De druk op de “Godenzonen” en de “Keizer” zal ontzettend groot zijn. VVV moet er meteen vol op klappen en het publiek meteen achter zich krijgen.

 2. robbaan

  Eigenlijk het perfecte scenario voor een stunt.
  Ajax wankelend, VVV vol zelfvertrouwen, volle Koel, goed weer en hopelijk een kolkend stadion.
  Doe mij maar de wedstrijd uit 1987, het jaar na de sneeuwwedstrijd, na 19 minuten, met 3-0 voor….
  Of liever nog, een wedstrijd met een brilstand tot de 80 minuut en dan twee goals van VVV…

  1. verschet

   Ajax is zondag de underdog; normaliter moeten de Amsterdammers geen probleem zijn voor de medekoploper. Steijn zal zijn team hopelijk waarschuwen voor onderschatting…

 3. chretien

  Als ik het bovenstaande lees dan gaan we zondag met dikke cijfers verliezen. Onderschatting van Ajax? Ik kan niks dimmers bedenken. Dit VVV is in bijna niets vergelijkbaar met het VVV an de jaren 80. Ik ben tevreden als VVV ajax goed partij geeft.

 4. Godfried

  Ik zie er de humor ook wel van in hoor, maar VVV gaat hoogstwaarschijnlijk gewoon dik verliezen zondag. Ik ben namelijk die laatste thuiswedstrijd tegen jong Ajax nog steeds niet vergeten. Dar werd VVV compleet van de mat gespeeld.

  Ja, Ajax zit even in een moeilijke fase en ja, VVV bulkt van het zelfvertrouwen. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat Ajax zich wil revancheren en zondag uit haar slof schiet. Het zal mij in ieder geval niets verbazen als het 0-6 wordt zondag.

  Maar hopen op een geweldige stunt mag en moet natuurlijk altijd.

  1. Donderspeech

   Als vvv supporter kun je je beter de laatste uitwedstrijd herinneren. 1-5 voor de kerels tegen de snotblagen toendertijd. Verschil tussen de uit- en thuiswedstrijd toen was op power spelen (in Amsterdam ). Deze technische mannetjes vanaf minuut 1 fel bejegenen. Desnoods met 1 of 2 gele kaarten in het eerste kwartier. Op techniek gaan we het nevernooit winnen. Op power wil ik het nog wel eens zien. Veel zin in zondag in een kolkende koel!!!

 5. Goodie

  Ik ben bang dat Ajax iets recht wil zetten, maar dat denk ik al een tijdje en steeds wordt er op Groningen na verloren. We kunnen stunten, maar we kunnen er ook dik afgaan. Elk punt dat we pakken moeten we gewoon zien als een bonuspunt.

Leave a Reply