Mink Peeters zal donderdag contract ondertekenen

Dit bericht hebben we ongeveer al tien keer geschreven maar het lijkt er nu echt op dat de tijdelijke transfer van Mink Peeters naar VVV-Venlo rond is. De jonge aanvaller heeft zojuist zijn contract voor 3 jaar verlengd en dat betekent dat er aan de voorwaardes van Real Madrid voldaan is. De Koninklijke wilde de rappe aanvaller alleen verhuren bij het verlengen van het contract. Dat is nu gebeurd en hierdoor lijkt de weg vrij.

VVV-Venlo heeft een akkoord bereikt met De Koninklijke over de verhuur, nadat Peeters zijn contract in Madrid verlengde met twee jaar. Mink zal vandaag afreizen naar Nederland om morgen zijn medische keuring te ondergaan en het huurcontract te ondertekenen.
Donderdag zullen VVV en Peeters de deal bekrachtigen.

Peeters speelde het afgelopen seizoen in het elftal tot negentien jaar van de Madrilenen. Real acht de middenvelder annex flankspeler nog niet klaar voor de stap naar de hoofdmacht en denkt dat een verhuurperiode het beste voor hem is. Toch schrijft de grootmacht Peeters nog niet af, getuige de contractverlenging.

Bron:VI

10 Responses

  1. VVV 4ever

    Laat zondag uitgerekend tegen Ajax zien wat je in je mars hebt, en snoer alle criticasters de mond!
    Mits je speelgerechtigd bent natuurlijk 🙂 maar daar ga ik nu wel van uit

  2. kenfen

    Hij zal zondag nog niet spelen denk ik maar wie weet. Ik denk sowieso dat al die nieuwe spelers langzaamaan gebracht worden. Waarom zou je ook dit team wijzigen. De spirit is geweldig en iedereen werkt zich een slag in de rondte. Alleen als een positie wezenlijk verbeterd gaat worden moet dit gebeuren

Leave a Reply