Mis de NieuwsTribune niet en let op je brievenbus!

VVV-VenloEen nieuwe uitgave van VVV-Venlo NieuwsTribune is klaar! Deze hah-krant verschijnt twee keer per seizoen en wordt – evenals het VVV-Venlo Magazine – uitgegeven door VVV-Venlo Media in samenwerking met onze mediasponsor Z-Press Sport & Media uit Dordrecht.

Inhoud

Deze eerste uitgave besteden wij aandacht aan de VVV-Venlo FanDag ‘Euveral heej is VVV…!’, natuurlijk de nieuwe gezichten bij de selecties mannen en de vrouwen, de commerciële ontwikkelingen van de club en het daarbij horende MFC deKazerne plus veel aandacht voor supporters! Zoals iedere uitgave zoeken we ook een oud-VVV’er op. Deze keer niemand minder dan de technisch directeur van Wisla Krakow, Stan Valckx. Heeft paparazzifotograaf Dré Schouwenberg je tijdens een van de thuiswedstrijden vastgelegd op de gevoelige plaat het afgelopen seizoen, dan heb je kans dat ook jij in de VVV-Venlo NieuwsTribune staat!

Sponsoren

Sponsoren zullen als gewaardeerde relatie een exemplaar ontvangen bij de betoverende opening van het seizoen die donderdagavond plaatsvindt voor genodigden. Mochten relaties niet aanwezig zijn, kunnen zij een exemplaar ophalen bij de administratie of deze bij de thuiswedstrijd tegen PSV Eindhoven meenemen uit de BusinessLounges.

Wanneer

Op zaterdag 3 en zondag 4 september wordt VVV-Venlo NieuwsTribune huis-aan-huis in een oplage van 161.000 exemplaren verspreidt in Limburg-Noord. De 24 pagina’s tellende ‘VVV-Venlo Krant’ wordt ingestoken in ZondagsNieuws en gaat tegelijkertijd met ander reclamewerk de brievenbus in met JA|JA en JA|NEE sticker. Mis hem niet. Hou je brievenbus goed in de gaten! Indien de NEE|NEE-sticker je bus kleurt, ben je van harte welkom om een exemplaar op te komen halen bij het stadion vanaf maandag 5 september.

Wij wensen je veel leesplezier!

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply