“Misschien moeten we in de winterstop concluderen dat promotie er niet in zit”

René Trost weet niet of het voor zijn team dit seizoen haalbaar is om promotie naar de Eredivisie af te dwingen. De trainer van VVV-Venlo is echter niet van plan om momenteel al op te geven, zo vertelde hij aan Voetbal International.

Momenteel staat de club uit Limburg op de tiende plek met vijftien punten. “Misschien moeten we in de winterstop concluderen dat promotie er dit seizoen niet in zit, maar ik weiger nu al zo te denken”, sprak Trost uit. Afgelopen seizoen degradeerde de club.

“Ik ben geen man van de waan van de dag, ik denk in processen. VVV heeft de laatste vier seizoenen weliswaar in de Eredivisie gespeeld, maar het was steeds alleen maar tegenhouden”, vervolgde Trost, die denkt dat het beter is als VVV-Venlo op korte termijn een nieuw stadion in gebruik kan nemen.

Bron: Soccernews.nl

17 Responses

 1. Frosty

  “Misschien moeten we in de winterstop concluderen dat promotie er dit seizoen niet in zit, maar ik weiger nu al zo te denken”
  Helaas, hij denkt er dus wel aan.

 2. Zeker wete

  Nou, nou Venlo sanitair levert weer een positieve goede bijdrage in dit gastenboek. Ferme taal, stevige beledigingen. Ik vind altijd dat sanitair schoon, fris en hygiënisch moet zijn dus als Venlo sanitair zichzelf niet schoon houdt dan moet een webmaster maar eens goed poetsen. Mooi schoon is niet lelijk en soms moet je hardnekkige vervuiling ook krachtig verwijderen.

  ik verwacht nu zeker een opmerking van de frisse brise continu die zelf een bijdrage kan leveren aan een frisse omgeving.

 3. Ben

  De conclusie kun je, in principe, kun je altijd trekken. Het ligt er aan hoe je er naar kijkt. Maar, als je in principe (daar gaan we weer) vindt dat de selectie, het niveau van de spelers, geschikt is voor promotie, dan kun je in de laatste 3-5 wedstrijden nog een promotie/degradatie plaats afdwingen. Maar we weten niet wat Trost met het bestuur heeft afgesproken. Dus? Hij is heel voorzichtig, hij zegt “weet niet of het voor zijn team dit seizoen haalbaar is om promotie.”
  Wat vindt het bestuur? Dat weten we niet, of is er toch iets over bekend?
  FORZA VVV! Op naar de Eredivisie!

 4. aoje

  Ik denk hetzelfde als de trainer, alleen kan het woord misschien weg. Ze hebben nog niet gespeeld als een aankomend promovendus. Hiervoor zijn ze te wisselvallig. Ik denk dat de hoop bij de fans groter is dan de realiteitszin. Ik zie ze ook graag weer in de eredivisie, maar tot nu toe zijn de resultaten niet geweldig. Misschien dat er na de winterstop verbetering in komt…maar op dit moment kunnen ze zich beter focussen op stappen voorwaarts maken. Laat de promotie-gedachte maar varen….althans voorlopig.

  1. marcel

   als je de behaalde punten afzet tegen de manier waarop VVV zijn wedstrijden speelt, kun je niet anders constateren dat de resultaten wel geweldig zijn. Er is maar één wedstrijd waarin VVV echt beter was dan de tegenstander, en die wedstrijd werd gek genoeg met 0-4 verloren.
   op de wedstrijd almere uit na,heb ik ze allemaal gezien, en moet je concluderen dat zowat elke tegenstander beter voetbal op de mat heeft gelegd, maar dat VVV op de juiste momenten toesloeg. Ook afgelopen weekend tegen Oss (de nummer laatst), kon VVV niet overtuigen. Ik kan me over deze toch wel lange periode niet van de mening onttrekken dat dit elftal niet goed in elkaar zit. Komt hier geen verandering in, dan zullen we het moeten doen met dit soort wedstrijden, en dan is het gewoon nacompetitie halen, niet meer, niet minder. Het zij zo.

   dat gezegd hebbende, kan ik alleen maar hopen dat we in elk geval leukere wedstrijden te zien krijgen, voor de rest…………. wij blijven ons cluppie zoveel mogelijk steunen uit en thuis, dat staat los van mijn mening die ik hier uit over het vertoonde spel.

 5. Drikus

  Het mooie van de Jupiler league zijn de periode titels.
  clubs kunnen 3 kwart seizoen bagger zijn en 1 periode pakken om fijn mee te doen om promotie.
  Dat geeft VVV de mogelijkheid om, net zoals Trost aangeeft, verder te werken aan processen en automatismen. 9 Rondes (het liefste rondes 19 t/m 27) knallen om vervolgens met de play-offs mee te doen.
  Het kan nog alle kanten op!!

 6. Sanderkuh

  En ik neem aan dat hij op zijn werk, als hij uberhaupt werkt, geen pc heeft….dus geen ander IP adreskan gebruiken….ieder logisch denkende werkgever geeft deze knul geen werk….

 7. Ruben

  “Oud-VVV’er Honda definitief naar AC Milan
  De Japanse international Keisuke Honda speelt vanaf 1 januari 2014 voor AC Milan. Hij stapt dan als vrije speler over van CSKA Moskou.” Aldus AD.

  Het is hem van harte gegund!

Leave a Reply