Mitchel Paulissen krijgt nieuwe kans bij Roda JC

De aanvallende middenvelder werd in de winterstop voor een half seizoen gehuurd van Roda JC waar hij op een dood spoor zat. Bij VVV-Venlo werd de in Kerkrade geboren middenvelder vooral gebruikt als flankaanvaller.

Roda JC heeft gisteren aangegeven Mitchel Paulissen een nieuwe kans te krijgen in Kerkrade. Hierdoor lijkt een langer verblijf in Venlo er niet in te zitten.
De aanvallende middenvelder speelde in totaal 17 wedstrijden voor VVV-Venlo waarin hij 2 keer wist te scoren en 6 assists op zijn naam mocht schrijven.

Venlonaren wenst Mitchel veel succes voor de toekomst.

18 Responses

 1. Venske

  Jammer dat Mitchel vertrekt, al gun ik hem de eredivisiekans. Een technisch bekwame hardwerkende speler die beslist iets heeft toegevoegd aan ons VVV. Bedankt en veel succes Mitchel.

 2. Luis Erique

  Vandaag in de krant krijgt deze makker een hoger punt dan Jordy Deckers. Met de opmerking dat Deckers geen puntenpakker is. Heeft die Hakim Quasim zand in de ogen gehad, of snapt die er helemaal niets van? Ik mag toch hopen dat Deckers nog een nieuw contract aangeboden krijgt.

 3. kiekoputspelke

  Zijn rendement qua scoren was inderdaad niet hoog, maar hij staat ook niet bekend als een doelpuntenmachine….dus daar moeten we hem helemaal niet op afrekenen !! Hij heeft zich daarentegen de 2e seizoenshelft iedere wedstrijd leeg geknokt voor VVV en gevochten voor onze promotiekansen en daarvoor wil ik hem bedanken.

  Succes bij Roda JC en hopelijk kun je daar je kans pakken en mocht het niet lukken dan is hij wat mij betreft altijd weer welkom bij VVV !!

 4. kiekoputspelke

  Off topic

  Toch maar alvast eens vooruit kijken naar het nieuwe seizoen ??
  Acht (!!) spelers met een doorlopend contract:
  Rutten, Bourdouxhe, Post, Opoku, Resida, Hunte, Seuntjens en v. Crooij

  Daarnaast heeft VVV aanbiedingen gedaan aan Promes, Buwalda en Nijholt waarbij het nog maar de vraag is of deze jongens hierop ingaan. Persoonlijk hoop ik van wel, want dan is een groot deel van de selectie voor volgend seizoen intact gebleven en zijn ze al gewend aan de club, trainer, elkaar en de speelwijze.

  De positie onder de lat moet nog worden ingevuld en ik heb een vermoeden dat VVV wederom gaat proberen om Kaya te contracteren ?? Van de andere kant heeft Deckers in mijn ogen een goed seizoen gekeept en verdiende hij zijn contractverlenging….

  Sevinc mag van mij vandaag nog een langdurig contract voorgeschoteld krijgen want deze jongen heeft echt kwaliteiten !! Extra voordeel is dat hij ook als CV uit de voeten kan als dat nodig is.

  Verder zijn er heel veel transfervrije spelers beschikbaar en ik verwacht dat Steijn allang een lijstje klaar had met interessante spelers en daarom verwacht ik wel een aantal goede versterkingen naar Venlo komen. De club heeft zichzelf namelijk op sportief vlak wel degelijk op de kaart gezet en zal voor veel spelers interessant zijn !!

  Blijft natuurlijk de vraag open welke interesse op gang komt voor Seuntjens en Opoku want deze jongens waren cruciaal en zijn in mijn ogen niet zómaar te vervangen….

  Allemaal zaken die de komende weken en maanden beantwoord gaan worden en dus gaan we weer een spannende tijd tegemoet !!

  FORZA VVV

  1. Zeker weten met 8 spelers met een doorlopend contract en aantal amateurspelers ga je het niet redden. Maar in de komende tijd zal daar natuurlijk naar gekeken worden. Het valt me op dat Stan Valckx weer vaker te zien is bij de club dus ik heb het idee dat hij zich net als vorig seizoen weer bezig gaat houden met het aantrekken van goedkope talenten die zich hier door kunnen ontwikkelen. Ik ben erg benieuwd hoe en wie er benaderd gaan worden voor komend seizoen. We moeten met nog minder geld nog beter presteren en dat gaat heel lastig worden.

   De lijstjes lagen inderdaad al klaar maar het is altijd afwachten of die spelers ook interesse hebben in een overstap naar VVV. Ik denk dat de contractverlenging van Promes zeker goed gaat komen. Een week geleden gaf hij aan dat het binnen korte tijd het wel rond moest zijn. Over Buwalda en Nijholt weet ik niet wat de status is, dat is even afwachten.

   VVV heeft nooit geprobeerd Kaya te halen haha. Dat was een oproep van de supporters maar volgens mij is de club niet zo gecharmeerd van de keeper uit Sittard. Ik weet dat ze de keeper van Jong PSV hebben benaderd maar die mocht niet weg. De komende weken/maanden zullen er geruchten komen en gesprekken met spelers dus we moeten het gewoon rustig afwachten. Ik heb er alle vertrouwen in. De technische staf heeft bewezen een geweldig elftal neer te kunnen zetten met een minimaal budget.

 5. Goodie

  Ik ben het met Kiekoputspelke eens. Sevinc moet VVV zeker behouden, net als Deckers naar mijn mening. Ook ik dacht dat VVV wel iets in Kaya ziet, maar dit baseer ik eigenlijk nergens op. Daarnaast denk ik dat Fleuren ook weer een contract aangeboden zal gaan krijgen. Maar ik heb zelf ook een klein lijstje met wellicht interessante spelers:
  – N’toko (Eindhoven, CV, transfervrij)
  – Labylle (MVV, transfervrij, LB, komt echter terug van zware blessure)
  – Kip (Almere, middenvelder transfervrij)
  – Ahannach (Almere, middenvelder transfervrij)

  Bij vertrek Seuntjens:
  – Gladon (1 jaar contract, speelt weinig)
  – Janga (1 jaar contract, 21 goals bij Dordrecht)

  Dit zijn zo een aantal spelers die wellicht interessant zijn voor VVV. We zullen het gaan zien, ik heb er in ieder geval zeker vertrouwen in!

 6. OooLGooO

  Van de ene kant hoop ik dat ze Seuntjes verkopen. Zie deze man niet nog eens een seizoen als deze doormaken. Goed cashen en voor een technisch als sneller iemand kiezen.
  Uit de financiele zorgen speelt hier natuurlijk ook mee.
  Er zijn genoeg goede spitsen op te pikken. Gladon of Brands zouden hier ook niet mistaan denk ik

 7. Gerardus

  Vind het niet eens zo erg dat hij vertrekt. Werkte hard maar kwam te kort voor de buitenpositie. Ook zijn rendement liet te wensen over. Vind het jammer dat hij hier niet de kans kreeg/krijgt om op de 10 te spelen. Hier is hij veel beter. Dat kwam er vaak ook uit in de wedstrijden die hij op deze positie speelden. In ieder geval succes en hopelijk krijgt hij in Kerkrade een kans.

 8. JasperVVV

  Goede vervangers:
  – van velzen ( volendam)
  – giovanni korte ( ado)
  – caenepeel ( eindhoven)
  – kastaneer ( ado, dit seizoen eindhoven)
  – croux (mvv)
  – rosario (almere city)

  – leemans ( jong psv, tansfervrij)
  – sam hendrix (jong ajax, mocht seuntjens weggaan)
  – janga ( mocht seuntjens weggaan)

  N’toko als vervanger haagen

  Geen idee wie van deze spelers haalbaar is voor vvv.

 9. Venlooow

  Heeft toch te weigeren rendement opgeleverd. Wel een harde werker. In tegenstelling tot Mats vind ik dat er meer dreiging van Hunte afkomt en zijn rendement voor het gene dat hij heeft gespeeld is goed.

Leave a Reply