VVV-Venlo

“Mlapa en Susic in belangstelling van verschillende clubs”

Naast Maurice Steijn staan er ook spelers in de belangstelling. Tino Sven Susic(27) en Peniel Mlapa staan in de belangstelling van verschillende clubs volgens Voetbal International. Susic beschikt nog over een contract voor één seizoen. Peniel Mlapa staat onder contract bij Dynamo Dresden waarvan hij gehuurd wordt, VVV-Venlo heeft echter wel een optie om Mlapa over te nemen waardoor hij waarschijnlijk over genomen zal worden om direct te worden doorverkocht.

Beiden zijn bezig aan een goed seizoen. Mlapa scoorde tot nu toe maar liefst 12 keer in de Eredivisie, hierdoor is hij de meest scorende buitenlander in de Eredivisie die in dienst van de Venlonaren speelde. Susic deed het goed tot de winterstop, na de winterstop kende hij echter een dipje als gevolg van een blessure. Susic scoorde tot op dit moment vijf maal voor de geel-zwarten.

FC Groningen is al langer gecharmeerd van Susic, daarnaast zou het Italiaanse Brescia interesse hebben evenals verschillende clubs uit Turkije. Voor Mlapa is er interesse uit de Championship, Duitsland en zelfs Japan. Het is niet duidelijk hoe concreet de interesse is.

 

6 Responses

 1. chretien

  Die belangstelling begrijp ik maar al te goed. Als het dan moet gebeuren, dan laat er wel echt voor betaald worden, dus niet voor een appel en een ei laten vertrekken. Van mij mogen ze blijven, dit is geen doorselecteren.

 2. mats

  Mlapa is een goede spits die eigenlijk helemaal niet zo goed gebruikt is door VVV… (amper voorzetten van de zijkanten gekregen) …en er dan toch nog zoveel inleggen. Klasse.

  Eerlijk gezegd twijfel ik aan Susic. Geen slechte voetballer hoor, best aardige dingen van gezien. Maar ook veel rare individuele acties en vaak totaal onzichtbaar. In mijn ogen niet die aanvalsleidende middenvelder die VVV nodig. Ik zie er graag iemand anders voor terug komen. heeft.

 3. ger

  Nou Mats,
  Ik denk er nu juist andersom over.
  Jammer dat er op het laats zo weinig gebruik gemaakt is van Susic maar meer van Seuntjes en Opoku .
  En Mlapa vind ik persoonlijk en ik weet dat ik nu veel kritiek krijg helemaal nix!
  Deze man kan gewoon niet voetballen en heeft zeker een veel doelpunten gemaakt maar die hadden jij en ik
  ook kunnen maken want die waren niet te missen.
  Hij had als hij technisch wat beter was nog wat meer doelpunten kunnen scoren!
  Maar goed ik zeg nogmaals dat is mijn persoonlijke mening!

  1. mats

   Susic heeft best wel wat kansen gehad om te laten zien wat hij in huis heeft. Ik vond het niet geweldig…. als daar een ander voor komt vind ik dat niet erg.

   Ook niet als er een ander komt voor Mlapa. Maar ik vind die gewoon waardevoller geweest voor VVV, ook al kan’ie nie’zo goed voetballen

 4. john

  heel goed resultaat winnen in uitwedstrijd van Zwolle .

  geweldig goed seizoen gespeeld met kleine begroting.

  als blijk van waardering vandaag mijn seizoenkaart verlengt.

Leave a Reply