Mlapa

Mlapa mist Willem II en Ajax door blessure

Het seizoen begint niet lekker voor de aanvallers van VVV-Venlo. De voorhoede is getroffen door blessures en dat maakt het er niet makkelijker op voor de Venlonaren. Over Peniel Mlapa is iets meer zekerheid gekomen over zijn blessure, maar erg vrolijk worden we daar niet van. Hij zal de wedstrijden tegen Willem II en Ajax vanaf de kant moeten bekijken.

Peniel Mlapa zegt het volgende op de website van VVV-Venlo over zijn blessure: “Ik heb een blessure op de verbinding tussen mijn bovenbeenspier en de pees. Een lastige plek, moeilijk te behandelen. Maar voetballen zit er voorlopig nog even niet in. Eerst maar eens herstellen van deze blessure en dan gaan we er weer vol voor. Het gaat al een stuk beter, maar ik ben er nog niet. Samen met de medische staf doe ik er alles aan om zo snel mogelijk fit te worden.”

Dat betekent dus dat we het vandaag moeten stellen zonder Mlapa in de wedstrijd tegen Willem II. Naar alle waarschijnlijkheid zal hij ook in de wedstrijd tegen Ajax verstek moeten laten gaan. Er moet dus voorin creatief gedacht worden om het aanvallende probleem op te lossen.

Naast Mlapa, verkeren ook nog Ralf Seuntjens, Jay-Roy Grot en Johnatan Opoku in de lappenmand. Ook zij zullen naar alle waarschijnlijkheid niet starten tegen Willem II. Hoe ze er voor staan tegen Ajax is moeilijk te zeggen op dit moment. Hopelijk kunnen we met een sterker elftal spelen tegen Ajax dan vanavond tegen Willem II.

Leave a Reply