VVV-Venlo

Mlapa opgenomen in voorselectie van Togo

Zojuist meldt VVV via haar website dat Peniel Kokou Mlapa opgenomen is in de voorselectie van Togo. Al voor het seizoen begonnen is mag hij zich mogelijk al opmaken om interlands te spelen voor de kwalificatie van de Africa Cup. Togo treedt op 9 september aan tegen Benin.

Mlapa speelde tot op heden pas 3 interlands voor Togo. Mlapa kwam in de jeugd uit voor Duitsland en speelde onder andere voor O19 en O21. Op dit moment is Mlapa echter geblesseerd en is het de vraag wanneer hij weer fit is.

De Africa Cup vind in 2019 voor het eerst plaats in de zomer, we hoeven ons dan ook geen zorgen te maken dat Mlapa ontbreekt tijdens de winterperiode.

6 Responses

  1. jurgen

    Dit is niet gunstig voor VVV, vraag me af of VVV hier rekening mee had gehouden, voorselectie en het hierbij laten, we kennen het verhaal van Musa. Het sloopt je gewoon, maar we gaan ut zien.

  2. roermond

    Proficiat Peniel, en natuurlijk heeft Stan & Co hier rekening mee gehouden…alweer goeie reclame voor VVV en haar neusje voor goede spelers….come on Venlo…forza VVV…

  3. Goodie

    Wat anders, met Mlapa, Grot, Seuntjens en Opoku zijn alle 4 mogelijke spelers die als spits inzetbaar zijn geblesseerd. Toeval of een tactische keuze van Steijn? Vernomen dat Seuntjens en Opoku wel apart trainde vandaag maar Grot en Mlapa helemaal niet hoewel de laatste tegen Twente op het trainingsveld achter de Oosttribune wel bezig was.

Leave a Reply