‘Mogelijke komst linksback uit Londen’

VVV-Venlo is aardig op weg op een goede voorbereiding neer te zetten met als voorlopig hoogtepunt de zege op PEC Zwolle. De versterkingen laten zich van een positieve kant gelden en het team ziet er goed uit. Maar met 16 contractspelers is het de selectie nog mager.

Het is mogelijk dat er nog een linksback komt uit van West Ham United waar VVV-Venlo een samenwerkingsverband mee heeft. De talenten van de Engelsen zijn op 30 Juli in stadion de Koel aanwezig om de wedstrijd om de Herman Teeuwen Memorial af te werken.

Het is niet alleen een mooi affiche, maar het zou ook kunnen leiden tot het huren van een talentvolle speler uit London. Marco Bogers zegt er het volgende over: “De kans is aanwezig dat we een linksback kunnen huren. Daar wordt over gesproken.”

In de oefenwedstrijden tot nu toe heeft VVV gespeeld met Roel Jansen op de linksback positie en dat heeft de centrale verdediger tot nu toe solide ingevuld.

Bron: Dagblad de Limburger

64 Responses

 1. kiekoputspelke

  De huidige selectie is denk ik in de basis sterk genoeg om wederom een rol van betekenis te kunnen gaan spelen in de Jupiler League. De kern is grotendeels intact gebleven en de nieuwelingen laten zien een versterking te zijn.
  De breedte van de groep daarentegen is vooralsnog aan de magere kant want bij de minste of geringste blessure / schorsing komen we op bepaalde posities in de problemen. Dan doel ik specifiek op de linksback en spits positie. Maar goed: VVV heeft aangegeven dat er een nieuwe linksback komt dus daar geloof ik in.Dat Roel Janssen het tot nog toe goed ingevuld heeft daar hecht IK weinig waarde aan gezien de sterkte van de tegenstanders….

  Tot slot: het valt me op dat testspeler van Rijswijk nog steeds aanwezig is en speelminuten krijgt in de oefenwedstrijden. Maar mag ik concluderen dat aangezien er nog steeds geen contract aangeboden is, hij eigenlijk niet de gewenste versterking voorin is ?? Want Dekkers daarentegen had de technische staf binnen twee dagen (!!) al overtuigd.

 2. Louis van Gaal

  Laten we hopen op, zoals de heren in de koel het vaker zeggen, 1 of 2 meevallertjes. Ik hoop persoonlijk op de genoemde linksback van West Ham en hoop nog steeds op nog een jaar Mitchel Paulissen. Roda heeft weer zoveel nieuwe spelers gehaald dat ik voor hem weinig kans zie veel speelminuten te maken. En deze jongen heeft nog veel meer in zijn mars als hij vorig seizoen heeft laten zien…

 3. Venske

  Een echte test is er nog niet geweest. PEC Zwolle wisselde in de rust het hele elftal voor reserves, dus die zege zegt niet veel. We zullen maar vertrouwen op de technische staf. Een wedstrijd tegen de reserves van west ham is ook geen echte test en zeker geen affiche voor de Herman Theeuwen bokaal. 1500 toeschouwers schat ik maximaal. Jammer…

 4. JasperVVV

  Zie net een tweet van hai berden dat het vertrouwen en de seizoenskaart houders groeien. Ben wel benieuwd naar de huidige status seizoenskaarten. Iemand inzicht hierin????

   1. Goodie

    Dat vind ik eerlijk gezegd een beetje vreemd. Waarom zou je dit in hemelsnaam niet naar buiten brengen? Dit is nou wat mensen bedoelen met transparantie….

   2. Maak je niet zo druk 🙂 was helemaal in het begin toen de aantallen nog niet spectaculair waren :). Zal morgen wel even vragen.

 5. Frosty

  Ik las net een stukje op VI waarin het volgende staat: Hoewel technisch manager Gerry Hamstra niet op een nog te nemen beslissing wil ingaan, lijkt het niet aannemelijk dat SC Heerenveen Yuki Kobayashi zal aantrekken.
  Hamstra was afgelopen week in Japan om de 24-jarige middenvelder van Jubilo Iwata te bekijken en om met hem te spreken. De deal om de Japanner te contracteren leek lucratief, omdat Nederland en Japan een oude handelsovereenkomst hebben waardoor SC Heerenveen geen 400 duizend euro (een niet-EU-salaris) hoeft te betalen. Maar die regels veranderen na 1 januari 2017 en dan moeten de Friezen Kobayashi dat salaris wel geven.

  Dus VVV heeft geen tonnen aan salaris betaald in de tijd van Honda, Yoshida en Otsu? Of heb ik het verkeerd?

  1. Dat verdrag bestaat. Ik hoorde daar vorig jaar een keer over toevallig. Ik weet echter niet of deze regels ook gelden voor de voetballerij. Zover bekend heeft VVV de buiten EU salarissen betaald. Maar zoals gezegd ik weet het fijne er niet van.

   1. Sanderkuh

    Thanks……vind September een raar tijdstip….vooraf doen en proberen bij de open dag nog seizoenkaarten te verkopen en merchandise etc…..rare constructie in mij ogen omdat midden in seizoen te doen….wellicht zit er een andere gedachte achter ??

   2. Ben

    Inderdaad vreemd tijdstip, VVV profiteert dan inderdaad niet van mogelijkheid te profiteren van extra merchandise en extra verkoop van seizoenkaarten. Weer enorme onacceptabele blunder van verantwoordelijke(n). Snotverdomme, we hebben het geld toch hard nodig? FORZA VVV!

   3. Zijn jullie de laatste jaren weleens op de open dag geweest? Er is niet hartstikke veel animo voor plus de verkoop van de merchandise is volgens mij ook al jaren niet wat het moet zijn. Kan allemaal wel een stukje beter. Maar goed de club heeft het al eens eerder in het seizoen gedaan (veel op vakantie), tijdens de HTM. Denk dat ze eens kijken hoe het zit als de vakantieperiode is afgelopen.

   4. Sanderkuh

    Ben er bijna ieder jaar Lincoln. Maar dat mensen op vakantie zijn hou je altijd. Hoe doen andere clubs dit dan ? Die kampen toch met hetzelfde probleem.

   5. Ben

    Als er niet veel meer animo is dan ga je uitzoeken hoe dat komt? Welke verkeerde keuzes hebben we gemaakt? Wat doen we fout? Na het vinden van de oorzaak ga je kijken naar de mogelijkheden om dit te verbeteren. Kijk stiekem naar hoe anderen er wel iets van maken. Of, vraag het gewoon, of ga er kijken. Vraag sponsoren om juist die dag iets extra’s te doen. Laat de burgemeester aanrukken, nodig andere verenigingen uit. Opschuiven naar september is de domste beslissing die je maar kunt nemen. Wat denk je, wie er dan in september komen? Juist ja, alleen de fans die niet zonder VVV kunnen. FORZA VVV!

   6. Sanderkuh

    Krijg bericht van VVV zelf…open dag wordt waarschijnlijk 11 september (zondags) gehouden….

   7. RuiverCity

    Dat de merchandising niet geweldig liep lag niet aan VVV maar aan de zeer late en slechte levering van Masita! Kindershirts waren niet of amper te krijgen.
    VVV zou op commercieel gebied zich wat meer mogen profileren. Op het Outlet in Roermond bijvoorbeeld. Op één na grootste publiekstrekker van Nederland. Daar ligt toch enorm veel potentie. Veel Duitsers die op vrijdagavond wellicht ook wel graag naar het voetbal willen aangezien de Bundesliga grotendeels zaterdagmiddag om 15.30 uur voetbalt.

 6. JasperVVV

  2000 seizoenskaarten verkocht lees op de twitter account van vvv venlo. Dit moet meer kunnen…..als al die 2000 nou minimaal 1 iemand enthousiast meren…..

 7. JasperVVV

  Misschien een ouderwetse suggestie maar het is een idee om een belavond te houden. Spelers die mensen over de streep halen een seizoenskaart te halen….. Nac heeft dit onlangs nog gedaan en in één avond 150 nieuwe seizoenskaarthouders erbij. Ik weet niet of dit ooit eerder gedaan is bij vvv en of dit toen succesvol was. Het blijven natuurlijk de venlonaren die al snel neigen naar negativiteit….

  1. Sanderkuh

   Dit is ooit in het verleden gedaan…ik dacht een jaar of 4-5 geleden. Vriend van mij die geen seizoenskaart meer kocht (vanwege nieuwe baan in 3 ploegen) is toen gebeld door een vd spelers…weet niet wat dit destijds heeft opgeleverd…

   1. Sanderkuh

    Ahha, thanks……de afgelopen jaren verlengde iedereen bij ons dus wist ik niet van deze actie…en weet jij wat het opleverde ??

 8. pavisto67

  Commercieel is VVV helaas erg zwak. Ik weet niet hoe zij promoten richting sponsoren, maar richting supporters is het allemaal erg matig.
  De club verkoopt zichzelf nauwelijks. Het is veel te stil daar op dat vlak.

 9. Goodie

  Licoln, ik weet niet of het al is gezegd of dat jullie hetzelf al hebben opgemerkt. Maar ik zit op de mobiel en als er een aantal reacties op reacties zijn dan wordt de tekst buiten het beeld geschoven. De laatste reacties op de opendag kan ik bijvoorbeeld niet meer lezen.

 10. rimpelkop

  Losse kaart gaat komend seizoen 13.50 euro kosten.
  Bij aanschaf SCC (125 euro ) ben je bij een bezoek aan de Koel na 10 wedstrijden al voordeliger uit.
  VVV speelt 18 x thuis.
  Dus, diegene die nog steeds twijfelen, bestel gewoon die SCC, het wordt gewoon weer een leuk jaar waarin we om de bovenste plaatsen gaan strijden.
  Ruim 2.000 liefhebbers gingen u al voor.

 11. YowVVV

  Bel-avond door de spelers en/of vvv venlo iconen (oud spelers, trainers) lijkt me een prima idee. Ik verwacht echt wel zoiets van zo’n avond. Al zouden het maar 100-150 extra seizoenkaarthouders opleveren, die heb je toch weer, mogelijk zelfs voor langere tijd. Inkomsten + vollere koel. Mogelijk dat VVV in samenwerking met Venlonaren ook nog iets kan doen, aanbrengpremie ofzoiets, stel ik overtuig iemand om een seizoenkaart te krijgen, laat me dan bijvoorbeeld een sjaal krijgen. Als ik er 5 aanbreng, een shirtje. Zoiets?!?

 12. Meuske

  Was vandaag in Horst daar stond de bus van Valencia, was ook een leuke oefenpot geweest. Waarom word hier niet meer mee gedaan want zo nu en dan trainen er best leuke teams in de regio. Ook goed voor klantenbinding……..!!!

   1. Exact gemeente leeft in angst rn zeggen dus alles af. Is ook een oubt dat VVV heeft aangegeven. De gemeente zegt wel van je moet eigen inkomsten zien te krijgen maar als je ziet waar de club allemaal in beperkt is. Bijvoorbeeld de clubcards is vanuit gemeente en scheelt je veel bezoekers maar ook alle grote teams worden tegengehouden. Dus dan houdt het snel op.

 13. Ben

  Kk vraag me al jaren af wat de gemeente doet ten gunste van VVV? Ik weet wel te vertellen wat ze doen om de club kapot te maken. Wedden dat ze het lukt? FORZA VVV!

 14. JasperVVV

  Kende hem nog van zijn tijd bij dordrecht toen ze promoveerde. Een gevaarlijke buitenspeler met een goede voorzet. Daar ontbreekt het vind ik nog aan bij vvv. Hunte en resida leveren bijna nooit een fatsoenselijke voorzet af. Dus een extra buitenspeler en aanvallend goede backs moet onze top spits seuntjens aanzetten tot 40 doelpunten of meer……..dromen mag!!

 15. pierre

  Ik denk dat VVV wacht of Paulissen opnieuw verhuurd gaat worden. Roda heeft zoveel spelers gekocht en er worden nog meer spelers verwacht, dat Paulissen niet meer aan het spelen komt.
  Verder hoopt men dat er een linksback van West Ham United over zal stappen naar Venlo.
  Men heeft aangegeven dat het extra geld van Musa gebruikt zal worden om financieel gezond te worden en dat er geen geld in nieuwe spelers gestoken zou worden.
  Met deze spelers erbij en enkele talentvolle jeugdspelers staat er dan weer een sterke selectie, die een gooi kan gaan doen naar de eredivisie.

 16. Goodie

  Ik vind het vrij opmerkelijk dat Van Rijswijk nog steeds op proef is. Op 22 juni kwam hij bij VVV als testspeler. Vandaag 23 juli is hij er nog steeds als testspeler.

  1. Goodie

   Wat de 11 betekend vraag ik me ook een beetje af. Ik weet wel dat WHU donderdag in de EL in het zuiden van Slovenië moet voetballen. Misschien is het een tussenstop of vliegen ze de donderdag zelf over naar Slovenië.

   1. Dat betekent het tweede elftal met een aantal selectiespelers die afvallen bij de EL wedstrijd van morgenavond. Die zullen dan naar Venlo reizen om een oefenpotje te spelen.

 17. Goodie

  Ik ben wel benieuwd hoe VVV de linksback positie gaat opvullen. Ook vind ik de situatie rondom Van Rijswijk opmerkelijk. Hij is al ruim een maand “op proef”.

  1. RuiverCity

   IS zeker opmerkelijk van van Rijswijk. Maar als je op de selectie voor komend seizoen hier op Venlonaren kijkt heeft hij al een rugnr toegewezen gekregen…..

 18. RuiverCity

  Wat ik me afvraag hoe het kan dat MVV, Roda en Fortuna wel tegen (Engelse) clubs spelen die wel een redelijke naam hebben? Plymouth Argyle en Fleetwood Town zijn toch clubs die je kunt vergelijken qua niveau. Waarom speelt VVV ook niet tegen zulke tegenstanders? Er zijn er nog meer op trainingskamp in Nederland.

  Valencia is op trainingskamp in Horst. Een van de grotere clubs in Europa. Kan me niet voorstellen dat Valencia hooligans heeft die voor rotzooi komen of zo’n megabedrag vraagt voor een oefenpotje. En VVV zou veel goodwill en publiciteit krijgen door tegen zo’n club te oefenen. Dan heb je de kans om mensen te overtuigen om een seizoenskaart te nemen.

  Beter dan een opleidingsteam van WHU. De beste 16/22 zijn sowieso al mee om Europees te spelen.

 19. RuiverCity

  A.s. vrijdag speelt Fortuna een oefenwedstrijd bij Centrum Boys tegen een Duits team met werkeloze voetballers. Vergelijkbaar met dat Nederlandse team van de VVCS (waar onder andere Fleuren pas geleden nog deel van uitmaakte).. Misschien kunnen ze daar eens een scout heen sturen…..

 20. Ben

  Misschien ligt het probleem ook een beetje bij VVV? Als je al niet meer overweegt om toestemming te vragen bij onze lokale “autoriteiten”? Je krijgt toch geen natte broek alleen al bij het vragen? We laten veel aan ons voorbij gaan, terwijl gemeente niet eens weet heeft van de wensen van VVV? Wat voor problemen zijn er de laatste 10 jaren veroorzaakt door vvv? Een andere houding en instelling doet wellicht wonderen. FORZA vvv!

 21. RuiverCity

  Ben ik met je eens Ben. Als de gemeente voor zo’n oefenpot als tegen Valencia geen toestemming geeft moeten ze dat toch met goede redenen doen. VVV kan goodwill kweken met zo’n mooie pot. Dus als de gemeente dit niet goed vindt zou ik dit naar buiten brengen zodat in ieder geval duidelijk is waar het probleem zit.

  1. Godfried

   Hoezeer ik een oefenpot tegen Valencia ook toejuich, dit is natuurlijk compleet onrealistisch en bovendien niet slim.

   Onrealistisch omdat elke team in Europa wil oefenen tegen Valencia. Wat inhoudt dat VVV botweg een heel pak geld op tafel zou moeten leggen om dit voor elkaar te krijgen. Een bedrag dat ze nooit terug verdienen. Ze kunnen nu de centen wel slimmer besteden lijkt me.

   Bovendien niet slim, omdat VVV vervolgens met 6-0 of 7-0 op de broek krijgt. Wat heeft het team daaraan? Het werkt alleen maar demotiverend wat weer tegen je kan werken.

   Laat ze lekker oefenen tegen teams die minder zijn of gelijkwaardig. Goed voor het zelfvertrouwen. Je hebt er niets aan om 90 minuten achter de bal aan te hobbelen.

 22. Ben

  Je hebt gelijk dat veel teams potjes alleen voor veel geld spelen, maar dat soort moet je al helemaal niet willen vragen. Overigens oervervelende wedstrijden.
  Ik weet het niet helemaal zeker, maar, volgens mij, zit er nog wel iets verschil in kwaliteit tussen Valencia en Horn, etc., etc.
  Met iets moeite krijg je toch wel 1-2 tegenstanders die interessant zijn om naar te kijken. Valencia werd door iemand alleen maar genoemd omdat ze “in de buurt” zijn. FORZA VVV!

  1. Godfried

   Daarom spelen ze vanavond ook tegen het Al Shabab, wat gewoon een van de grootste clubs uit Azië is, spelen ze zaterdag tegen het tweede team van West Ham (o.k., het is niet het eerste team, maar geloof maar dat die jongens gewoon mee zouden strijden voor de bovenste plekken in de JL), hebben ze tegen FC Zwolle gespeeld en speelden ze tegen HBS wat komende seizoen uitkomt in de derde divisie.

   Ja, natuurlijk spelen ze ook tegen de Venlose Boys, FCV en Horn. Niets mis mee.

 23. Baba

  Toch vind ik het jammer dat VVV zo’n onaantrekkelijke tegenstander treft in de HTM. Na mooie wedstrijden tegen o.a. PEC, Feyenoord, PSV en Borussia M’Gladbach spelen ze nu tegen Jong WHU. Ik denk dat ze zich een beetje vergist hebben met deze wedstrijd. De beste 22 spelers van WHU zijn er niet bij, want die spelen europees donderdag. Helaas spreekt men op de site van WHU XI en dit is misleidend voor de fans en niet goed voor de klantenbinding.

  1. Zo heet dat team WHUFC 11. Dat is het jeugdteam met aangevuld spelers van de selectie die afvallen aankomende donderdag. Maar goed niemand weet wie er komen en of ze komen. Het is zeker jammer dat er geen aantrekkelijke wedstrijden zijn. Maar volgens mij heb ik de laatste weken al vaak zat de redenen opgenoemd.

Leave a Reply