Mogelijk vertrek van Samuelsen richting thuisland

Ondanks dat de transferperiode in Nederland is afgelopen zou Martin Samuelsen alsnog kunnen vertrekken. Het Noorse FK Haugesund is namelijk in de race voor de handtekening van de jonge Noor. De 21-jarige aanvaller kwam afgelopen zomer op huurbasis over van West Ham United, waarmee de Venlonaren een samenwerkingsverband hebben. Een succes op het gebied van spelers kan dit samenwerkingsverband nog niet genoemd worden.

De beloftevolle Noor begon het seizoen nog als basisspeler en vond in zijn tweede wedstrijd, tegen Ajax, al direct het net, al werd dit doelpunt simpel afgekeurd door de VAR. Al vrij snel verdween de technisch vaardige buitenspeler uit de basis en uit beeld. Op de wedstrijd tegen Feyenoord na, waar veel spelers ontbraken, speelde Samuelsen vooral een rol als invaller voor de laatste paar minuten. Ondanks de blessure van Opoku kregen Grot en middenvelder van Ooijen de voorkeur op de buitenpositie voor Samuelsen. Veel perspectief leek er dan ook niet meer te zijn.

Samuelsen kwam tot tien Eredivisie duels en wist hierin niet te scoren. We zullen de berichten uit Noorwegen in de gaten houden wat betreft de eventuele transfer van Samuelsen.

9 Responses

 1. roermond

  Ik was al veel langer weggeweest als ik Samuelsen was en liet me niet meer voor de gek houden. En als ik West Ham United was, leende ik nooit meer een speler aan VVV uit.
  Zo jammer dit he, come on Venlo…forza VVV…

 2. Depor

  Net zoals Nwakali en Antonis en Tissoudali vorig seizoen nooit een kans kregen. Onbegrijpelijk. Je mag alleen meedoen bij deze trainer indien je afbraak voetbal kunt spelen.

  1. Gerardus

   Nou heb je Antonis wel eens zien voetballen ? Die jongen had 0.0 techniek. Nwakali en Tissoudali hadden 0.0 inzet en waren alleen met zichzelf bezig. Terecht dat hun niet speelde. Al moet ik zeggen dat ik het ook jammer vind dat Samuelsen gaat want talent had hij wel en dat kon je af en toe ook goed zien.

 3. twiggy11

  Voor die jongen is het goed om te gaan ik hoop dat hij daar wel aan het spelen komt zonde dat het zo moet gaan maar Steijn houd veel te veel aan de zelfde spelers vast vooral waar hij mee is gepromoveerd zo gaat het al jaren

Leave a Reply