VVV-Venlo

Monsterscore tegen SVEB

Gisteravond speelden de Venlonaren een oefenwedstrijd tegen het jubilerende SVEB. In Broekhuizenvorst maakte Tino-Sven Susic zijn eerste minuten voor onze club. Susic en de andere nieuwelingen lieten zich allemaal zien, in positieve zin. Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen met de monster score 0-16.

De Venlonaren begonnen de wedstrijd met de volgende opstelling: Delano van Crooij, Kum, Promes, Röseler, Labylle, Rutten, Susic, Van Bruggen, Hazard, Mlapa en Grot. Er waren een aantal pijntjes hier en daar, dus kreeg een gedeelte van de spelers rust. Het was een erg productieve eerste helft waarin de nieuwelingen Steijn probeerden te overtuigen van hun kwaliteiten. Mlapa scoorde een hattrick en zowel Grot als Susic scoorde ook twee goals. Hazard en Rutten scoorde er beide een.

In het begin van de tweede helft besloot Steijn om Leemans in te brengen voor Susic. Dit bleek meteen al een goede zet want hij wist het net snel te vinden. Uiteindelijk scoorde Leemans vijf keer en wist ook Hazard nog twee goals toe te voegen aan zijn doelpunten aantal. Later werden Roel Janssen, van Dijck, Simon Janssen, Steijn en Roemer nog ingezet. Al met al laten de nieuwelingen zich positief zien, inclusief proefspeler Hazard, die een hele wedstrijd mocht spelen en beter uit de verf kwam dan afgelopen weekend. Over de toekomst van Hazard zegt Steijn het volgende: “Kylian blijft nog een paar dagen meetrainen. Ik kan nog niet zeggen of hij een contract krijgt. We moeten alle mogelijkheden bekijken als het gaat om het halen van nieuwe spelers”. (De Limburger)

Danny Post en Jonathan Opoku waren nog niet van de partij. De verwachting is dat beide spelers vanaf volgende week weer mee kunnen spelen in de wedstrijd tegen Wittenhorst.

 

SVEB – VVV-Venlo 0-16 (0-9)

Scoreverloop: 1. Grot 0-1, 7. Rutten 0-2, 10. Mlapa 0-3, 12. Mlapa 0-4, 15. Mlapa 0-5, 16. Grot 0-6, 28. Susic 0-7, 31. Susic 0-8, 36. Hazard 0-9, 48. Leemans 0-10, 49. Leemans 0-11, 50. Hazard 0-12, 54. Leemans 0-13, 64. Leemans 0-14, 67. Leemans 0-15, 77. Hazard 0-16.
Scheidsrechter: Peeters. T
Toeschouwers: 400.

Opstelling VVV-Venlo: Delano van Crooij, Kum, Promes, Röseler ( 77. Van Dijck), Labylle, Rutten ( 77. Simon Janssen), Susic ( 46. Leemans), Van Bruggen ( 77. Steijn), Hazard, Mlapa ( 60. Roel Janssen) en Grot ( 70. Roemer).

32 Responses

 1. idderzienmeining

  Zonder ze gespeeld te zien hebben LIJKT het erop dat we met Kum, Susic, Grot en Mlapa onze selectie hebben versterkt ?

  Kum is een ervaren verdediger die denk ik nog genoeg van waarde kan zijn dit seizoen. Geen geweldenaar maar wel in een betrouwbare speler.

  Susic … de grote onbekende voor mij … een linkspoot met scorend vermogen (gezien zijn statistieken) én een Balkan mentaliteit ! Verwacht stiekem wel wat van deze speler.

  Grot stond bekend als talent, heeft een hoge arbeidsethos en is fysiek sterk. Laat hem voorin maar oorlog maken en tegenstanders opjagen !

  Mlapa is ook zo’n “monster” qua lengte en fysiek. We weten inmiddels dankzij Unnerstall, Röseler en Thy dat deze jongens nooit verzaken en als hij vertrouwen krijgt gaat hij zeker zijn doelpunten meepikken !

  De aankopen die we al kenden … Unnerstall en van Bruggen zijn gewoon prima spelers waarbij we natuurlijk op onze blote knieën moeten bedanken voor het aanblijven van Lars !

  Ben benieuwd of Hazard mag blijven maar als dat zo is zijn we qua verdediging en middenveld wel klaar lijkt me ?

  Rest Stan en Maurice nog die ene extra aanvaller naar Venlo te krijgen …

  1. VenloVVV

   Vergeet niet dat de kans groot is dat van Crooij en Leemans vertrekken! Hiervoor zal ook nog wat moeten komen!

   Ze hebben nu 4 spelers binnen. Ze wilden er 6 á 7 halen. Maar er zijn wat spelers weg en mochten de 2 hierboven nog vertrekken zal er toch nog meer komen!

   Wel leuk dat we voor het eerst in 3 jaar tijd wat meer nieuwe namen krijgen. Maakt het weer verrassend, wat we te zien krijgen!

   1. DeOtjes

    Waar haal je 6 a 7 vanaf ? Uit een ander artikel haal ik dit:

    In kwantiteit én kwaliteit moeten we onze groep versterken. We willen er drie, vier echt goeie spelers bij halen. De mogelijkheden blijven beperkt, maar we denken op een creatieve manier toch onze slag te kunnen slaan.

    Het wegvallen van Hunte zal niet voorzien zijn. Daarentegen weet ik niet of van Bruggen wel ingecalculeerd was en of je die dus als versterking moet zien of niet.

    Maar met Kum, Susic, Grot en Mlapa is VVV al een eind op weg. En eventueel Hazard maakt dan al 5.

    Liefst zie ik er ook nog minimaal 1 komen. Met name voor de linkerflank en om te kunnen rouleren.
    Ligt er ook aan welk systeem Steijn wil gaan spelen.

 2. ekster

  Nieuws omtrent Hazard? uit bronnen gehoord dat het een welkome versterking zal zijn. Ik kan niet wachten een shirt te halen van VVV met Hazard erop. Goed voor de Merchandise denk ik ook.

  1. Dan heb ik slecht nieuws voor je. Met twee rugsponsors is er geen ruimte meer voor spelersnamen op de rug.

   Namen staan wel klein op de voorkant onder het logo, maar dat is alleen voor de originele spelershirts. En niet in de fanshop.

 3. Ralf

  Dit staat inderdaad op twitter:ForzaPECZwolle
  ForzaPECZwolle
  ·
  5 m
  Alles wijst erop dat Vito van Crooij én Clint Leemans van VVV-Venlo naar PEC Zwolle komen, dit is ons nog niet bevestigd. Er zou ook een speler verkocht zijn.

 4. festina lente

  Okay was te verwachten dat ze naar Pec gingen. Spelers bedankt voor hun geweldige inzet. Valckx en Steyn kunnen nu ook verder om de selectie te versterken. We zijn nu 5 basisspelers kwijt van vorig jaar en daar tegenover staan 4 aanwinsten en een speler op proef. Ik heb wel vertrouwen erin dat het wel goed komt ondanks onze beperkte middelen.

 5. venlow077

  Bogers verteld op de VVV site het volgende:

  Overigens is het zo dat een groot deel van de transfersom terugvloeit naar de Stichting Investeringsfonds. “Dankzij het fonds hebben we in de financieel moeilijke jaren kunnen overleven. In het kader van de gemaakte afspraken, vloeien transfersommen grotendeels terug als aflossing van het fonds”, legt Bogers uit.

  Het technisch hart van de club zal daarom met beperkte middelen op zoek gaan naar een uitbreiding van de selectie. Manager Voetbal Stan Valckx weet wat hem te doen staat. “Er zullen nog enkele spelers bij moeten. Met het aantrekken van Tino Susic hebben we de vervanger van Clint al in huis. Verder blijven we kijken naar versterkingen, waarvoor we nog ruim de tijd hebben.”

 6. LJ

  Nou, de noodklok mag wel gaan luiden nu!

  * Diverse belangrijke basisspelers zijn vertrokken.
  * Allen zijn goed voor 24 van de 34 gescoorde doelpunten.
  * De aangetrokken spelers zijn geen doelpuntenmachines.
  * We hebben momenteel 16 spelers (waarvan 2 keepers).
  * Er is geen geld voor versterkingen, de transfersommen stromen door naar het fonds.
  * Over 4 weken start de competitie.
  * Dan is het nog maar de vraag of Post en Opoku fit zijn.

  1. Grad

   Ik vraag me af, of je wel een echte VVV-supporter bent en of je de echte ontwikkelingen van VVV wel goed volgt. Mij lijkt het eerder dat je tot de groep ‘Gloryhunters’ hoort. Nagenoeg alle punten die je opnoemt kunnen weerlegt worden.
   * Er zijn voor de belangrijke basisspelers die vertrokken zijn inmiddels al, zo het laat aanzien, gelijkwaardige zoniet betere spelers aangetrokken en op het definitieve vertrek o.a. van Crooy moet nog ingespeeld worden.
   * De conclusie, dat de aangetrokken spelers geen doelpuntenmachines zijn is wel erg voorbarig, in de tot nu toe gespeelde oefenwedstrijden, hebben de vervangers van Thy en Hunte anders het tegendeel bewezen.
   *De selectie is inderdaad nog erg smal, maar de transferperiode is nog niet ten einde en men heeft ook aangegeven dat er nog spelers bijkomen.
   *Dat er geen geld vooor versterkingen is klopt ook niet, want niet alle,, maar een groot deel van de transfergelden gaat naar het Investeringsfonds en wie zegt niet, dat van hieruit opnieuw geinvesteerd gaat worden.
   *Ook op de vraag of Post en Opoku fit zijn is reeds een antwoord, want zij sluiten bij de oefenwedstrijd tegen Wittenhorst aan bij de selectie.

   1. LJ

    Kom op zeg. Lees nou eens goed wat je schrijft.

    Thy, van Crooij, Leemans en Hunte waren met zelfs 25 doelpunten en 17 assists zeer zeker belangrijk. Kijk je naar de resultaten van Grot, Susic en Mlapa afgelopen seizoen met 5 doelpunten en 2 assists is dat zeer matig.

    Je kijkt naar hun prestaties tegen SVEB, Veritas en SVB. Dat slaat toch nergens op. Vorig jaar scoorde Tissoudali ook veel in de voorbereiding maar bakte er in de competitie helemaal niets van.

    En alle andere punten die ik noem kloppen volledig. Weet jij of Post en Opoku over 4 weken volledig fit en wedstrijdklaar zijn? Tel je die niet mee, dan heb je nu 12 fitte spelers en 2 keepers. Dat is toch veel te weinig.

    Wil je niet direct achter de feiten aanlopen MOETEN er nog zeker 6 spelers bij. En de eerste 3 zeer zeker komende week.

   2. lucien1978

    Pfffff wat ben je toch een enorme zeiksnor.

    Het klopt wat hij schrijft. Ja we leveren doelpunten in. De spelers die gekomen zijn waren echter veelal bankzitters in sterkere competities bij betere teams. Niet raar dat ze dan minder doelpunten hebben gemaakt. Zet leemans neer in de 2de bundesliga of championship en dan weet ik zeker dat hij er geen 10 maakt.

    Vvv moet gewoon rustig kijken en niet halsoverkop iemand halen waar ze spijt van krijgen.

    Er is nog geeneen team op orde in de eredivisie en iedereen heeft dezelfde problemen.

    Vvv heeft het geld niet en iedere voetballer wil voor zoveel mogelijk en zo hoog mogelijk voetballen.

    De spelers houden daarom de boot nog een beetje af.

    Ook komen dadelijk spelers vrij die hopen in de voorbereiding bij hun team aan de bak te komen.

    Ik snap totaal de paniek niet.

    Vvv heeft hetzelfde als teams als Willem 2 excelsior Nac etc. Ook deze teams zijn nog lang niet op orde.

    Bij psv zelfs gaat nog veel veranderen.

    Al die paniekzaaiers hebben er werkelijk totaal geen kijk op.

    Dit is trouwens ook een reden waarom er zoveel mensen thuisblijven uit het stadion

    Als ik in het stadion zit hoor ik echt alleen maar naolers om me heen. Het is een ding wat enorm opvalt.

    Er kan geen aanmoediging af. Me vaker geergerd aan de sfeer in het stadion. Inmiddels weet ik wie van het forum hier in het stadion zit.

    Gewoon rust en vertroiwen in Valckx Steyn etc. Ze hebben nog altijd prima spelers gehaald . Daar is geen paniek.

    Bedankt

   3. Grad

    lucien1978, Dank voor je steun. Ik zou nog wel kunnen reageren op zijn reacties, maar dat zou alleen maar eindeloze en zinloze discussies opleveren. Transferperiode loopt nog tot 1 sept., dan zijn er ook al competitiewedstrijden gespeeld en kunnen we voorzichtig conclusies trekken en zonodig kritiek leveren, maar om nu al alles af te zeiken vind ik te vroeg.

 7. lucien1978

  Dat hele gezeik gaat sowieso nergens over.

  Het is altijd moeilijk voor clubs als VVV om vroeg een selectie compleet te hebben. Er zijn notabene 2 spelers 2dagen geleden weggegaan.

  VVV is prima bezig. Het is al decennia lang zo dat spelers wachten en hopen op een kans bij hun club. Als ze,het niet redden in de aanloop worden ze beschikbaar en verhuurd aan clubs als vvv.

  Kijk naar psv . Die zijn ook nog op zoek naar,een middenvelder. Die beginnen nog veel eerder aan hun wedstrijden. Daar kan ook zomaar nog 3a4 spelers vertrekken op het laatste moment.

  Nac zelfde voorbeeld. Die wachten nog op 5a6 huurlingen . Die kijken eerst of ze kans maken in de voorbereiding.

  Niks meer dan normaal. Volgens de naolers is er echter alleen bij VVV een probleem.

  Ik vind het dom en lachwekkend.

  Rust en het komt vanzelf in orde

 8. atterly

  Generally the intensive ovulation induction treatments are represented by injectable gonadotropins FSH analogues , GnRH agonist and GnRH antagonist 37-40. where can i buy left over clomid When there are symptoms, they are usually within 4 to 20 days after exposure, although it may be years before the symptoms appear.

 9. whefabe

  Between July 2020 and July 2021, a total of 1289 samples including anal swabs of pigs 862 1289, environmental swabs 204 1289, carcass surface swabs 36 1289 and environmental agar plates 187 1289; Salmonella Shigella SS Agar plates were left in the open for at least 3 hours in different spaces along the pig treatment direction in the slaughterhouses were collected from eleven slaughterhouses in seven cities in Hubei Province in China Fig. is doxycycline

Leave a Reply