VVV-Venlo

“Moreno Rutten gaat tekenen bij NAC Breda”

Moreno Rutten gaat naar alle waarschijnlijkheid niet tekenen bij VVV-Venlo. Het ziet er naar uit dat hij voor drie seizoenen gaat tekenen bij NAC Breda, volgens BN De Stem.

Volgens het medium zou hij aankomende maandag medisch gekeurd worden bij de ploeg van Maurice Steijn en een contract ondertekenen tot medio 2023.

VVV-Venlo leek rond te zijn met de speler en er lag ook een tweejarig contract klaar, maar nu lijkt NAC aan de haal te gaan met Rutten. Mocht Pachonik verkocht worden dan is het zaak voor de Venlonaren om een rechtsback te zoeken, aangezien alleen Tristan Dekker nog ervaring heeft op die plek.

40 Responses

 1. OooLGooO

  Heel erg zuur.
  Ik mag er vanuit gaan dat VVV Rutten niet als enige optie heeft. Wordt dus nog een karwij om goede back te krijgen, mits Pachonik verkocht gaat worden.

 2. lucien1978

  Dit was te verwachten , maar is ook niet super erg.

  Je moet gewoon hoog in de boom gaan zitten voor Paacho. Er zijn zoveel clubs in hem geïnteresseerd en het transfereren is pas net begonnen.

  Je moet niet moeten willen verkopen om het verkopen. Rustig afwachten totdat de clubs tegen elkaar gaan opbieden.

  Die rechtsback gaat er echt wel komen. De voorbereidingen zijn pas net begonnen en er gaan bij clubs nog heel veel spelers buiten de boot vallen.

  1. Ievel Knievel

   Götze iz transfervrij en clubloos 😉😋😉, aangezien het de nieuwste trend is om uitgerangeerde topspelers aan te nemen, zelfs bij RKC 😉. Misschien kunnen we Schürle ook weet overtuigen de kicksen aan te doen. Psycholoog er heen, hebben we een mooi duo te pakken.

 3. Dond

  Erg jammer.
  Had hem graag terug gezien bij VVV.
  Helaas dat VVV in de wacht modus zit tot en of Pacho verkocht gaat worden.

  Nu maar doorschakelen dan. Ze zullen vast meerdere opties hebben.

  Opties: Fernando Lewis ??

  1. lucien1978

   Alleen in Nederland zijn er al verschillende opties denkbaar. Daarbij zijn er in het buitenland genoeg vrij.

   Denk in NL bijv aan , Lewis , Troupee, Timber , Teze , v Rhijn etcetc

 4. mats

  Wie gaat er nu naar NAC als VVV voor je klaar staat? In hoeverre is VVV dan serieus wat betreft Moreno? Ik snap het niet. Als je er vanuit gaat dat Pacho verkocht wordt dan wacht je toch niet?
  Twijfelen ze of Pacho wel verkocht gaat worden dan?

   1. Grad

    Heeft niets met te lang duren te maken. Er komt voor Rutten nu iets voorbij wat hij niet kan weigeren. Een jaar meer zekerheid, en neem maar van mij aan, ook beter salaris en voeg daar nog bij een trainer die hij goed kent. Dan is een keuze snel gemaakt.

   2. mats

    Emmen strooit met miljoenen…NAC heeft
    Blijkbaar potjes die VVV niet heeft …
    Tja,….

   3. Geelzwart

    Ik denk dat Emmen dezelfde constructies gebruikt zoals VVV dit deed bij Honda, Musa e.d. Sponsoren die betalen en eventueel daar gedeeltelijk op de loonlijst staan.

 5. Dat is balen inderdaad… Ik denk dat Maurice Steijn zich sterk heeft gemaakt voor de komst van Rutten, en dan hem ook nog een 3-jarig contract aanbieden, slim aangepakt van NAC.
  In de plaats van Rutten zijn en komen er inderdaad genoeg andere mogelijkheden, maar a.u.b. geen Van Rijn.
  Maar een rechtsback van het niveau Schmitz zou natuurlijk geweldig zijn!

 6. roermond

  Wat een genöl weer hier…Stan heeft al goede nieuwe krachten aangetrokken….we hebben weer echt gras in de Koel, de Kraal wordt gereed gemaakt als trainingslocatie en denk dat Stan en co achter de schermen hard bezig zijn om een prima selectie samen te stellen voor komend seizoen…come on Venlo…forza VVV…

  1. mats

   Als er wéken over gesproken wordt dat Rutten terugkomt dan mag er hier op dit forum toch zeker wel even wat over gezegd worden? Vragen gesteld worden? Waar is dit forum anders voor?
   Het is toch niet dat alles daardoor meteen slecht is of dat er niks meer goed is dat VVV doet? Meteen weer dat näölen over dat anderen näölen slaat ook nergens op.

 7. Split

  Ik begrijp Rutten wel. Hij is door VVV in een wachtkamer geplaatst. Rutten wordt als een soort tweede keuze neergezet. Als Pachonik niet verkocht wordt, kan hij alsnog niet naar Venlo komen. Ik begrijp het goed dat hij voor zekerheid kiest. Een bekende trainer, waarschijnlijk meer salaris en een prachtige club met een geweldige achterban (die eigenlijk gewoon in de Eredivisie thuis hoort).
  Rutten was altijd een van mijn favoriete spelers van VVV. Ik had hem graag weer in De Koel zien spelen.
  VVV is er blijkbaar toch niet zo zeker van dat ze Pachonik gaan verkopen, anders hadden ze Rutten allang een contract aangeboden.

 8. De Koel

  Erg jammer, maar logisch dat Rutten voor zekerheid kiest. Ik had hem graag weer teruggezien bij VVV.
  Het is nu afwachten of en wanneer Pachonik verkocht wordt. Tot die tijd kan VVV niet zoveel. Vervelend, maar de club neemt geen onverantwoorde risico’s en daar sta ik helemaal achter.

 9. twiggy11

  Opoku heeft ook nog geen club traint bij vvv mee en zal ook wel na Breda verkassen.
  Ik denk dat het een heel moeilijk jaar wordt voor vvv.
  Nog 5 weken begint de competitie ben bang dat je geen ingespeeld elftal kan bouwen.

 10. Oelie op zuid

  Rutten heeft een goede drive naar voren, was ook een ballenafpakker, maar verdedigen en een voorzet eruithalen was minder. Ik denk dat er meer spelers van dit kaliber beschikbaar zijn. Heeft afgelopen seizoen maar 26 minten gespeeld , heb ik gelezen. Hij heeft vorig jaar zijn hand overspeeld met het weigeren van zijn contract.

  1. Ievel Knievel

   Götze iz transfervrij en clubloos 😉😋😉, aangezien het de nieuwste trend is om uitgerangeerde topspelers aan te nemen, zelfs bij RKC 😉. Misschien kunnen we Schürle ook weet overtuigen de kicksen aan te doen. Psycholoog er heen, hebben we een mooi duo te pakken.

 11. OooLGooO

  Die gaat naar Toulouse. Ik denk dat vvv in een andere vijver aan het zoeken is. Geen spelers waar subtop/middenmoters eredivisie interesse in heeft. We moeten we reeel blijven.

  Twente heeft verder het geluk dat het de naam en de geschiedenis heeft.

  1. Dond

   Over Toulouse had ik inderdaad nog niet gelezen.
   Ze wilde voor Van Crooij ook een transfersom betalen echter kwamen ze er met PEC niet uit. Dus opzicht kan het natuurlijk wel voor een belangrijke sleutelspeler.
   En zijn statistieken liegen er niet om.

   “Van den Boomen heeft een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan op het moment dat De Graafschap niet in de eredivisie uitkomt. Dat is het geval, zodat Van den Boomen voor circa 350.000 euro mag vertrekken in dit geval dus naar Zuid-Frankrijk”

  1. Ievel Knievel

   Dus ook geen Pachonik deal met FC Utrecht waarschijnlijk. Gaat even wat stroever met de onderhandelingen geloof ik. Andere clubs pakken snel door nu. Voordeel is dat er ook kans is dat Pachonik blijft, nadeel dat er dan geen 1 of 2 middenvelders en geen buiten- en/ of voorhoede speler komt en dat we dus onszelf niet meer echt versterken; al staan we er ook nu niet slecht voor.

   1. Koelie

    Aanval met Arias en Hupperts en jeugd. Uitstekend voor eerste divisie, maar of het genoeg is voor de eredivisie?

   1. Dond

    Tja het is iets.
    Ik heb er niet echt een mening over, daar ken ik de speler niet goed genoeg voor.

    Is wel alweer een wat ‘oudere bijna 32 jaar’ speler.
    Zou toch denken dat je liever naar spelers kijkt in de bloei van hun carrière.

    Ja ik weet dat VVV niet het grootste budget heeft. Maar er zijn zoveel spelers op de markt..

 12. OooLGooO

  Joshua John, in 14 jaar tijd 41 keer officieel gescoord, ofwel 2,9 doelpunt per jaar. Lijkt me nou niet de spits die vvv van scoren moet voorzien. Een type als John hebben we al met Arias.

  Je kan me niet wijsmaken dat er ergens op een lager niveau, in duitsland of belgie bijvoorbeeld, geen spits rondloopt die ook maar een beetje scorend vermogen heeft.

  Ach, we wachten in spanning verder af. De wijze mensen binnen vvv zullen wijze beslissingen nemen😊

   1. Dond

    Voor wat het waard is idd..
    Vind alles leuk en aardig maar dacht dat het boek Opoku gesloten was.
    Heeft leuke dingen laten zien maar komt ook vaak heel laconiek over.

    Misschien verwacht ik wel teveel maar vind het maar mild mbt spelers aantrekken.
    Sowieso met het aantrekken van spelers van 30+ valt ook echt geen winst te behalen. Dit is niet waar je als vvv zijnde transfergelden kunt verdienen.

 13. Ik heb liever Opoku dan Joosten, maar daar zal wel niemand het mee eens zijn hier.
  En Joshua John, het was ooit een talentvolle speler, maar ik heb geen idee of hij op dit moment nog potten kan breken. En voorin hebben we inderdaad vooral een doelpuntenmaker nodig, ik blijf hoop houden…

 14. chretien

  Ik zie ook veel meer heil in het aantrekken van jong spelers waarin Stan het ziet zitten. Enkele “oudjes” is natuurlijk prima, maar de toekomst is de jeugd. Sterkte Stan en co…

Leave a Reply