Moreno Rutten gelinkt aan Go Ahead Eagles

Enkele dagen nadat VVV-Venlo bekend maakte dat ze in gesprek zijn met een aantal spelers waaronder Jerold Promes, Johnatan Opoku, Delano van Crooij en Moreno Rutten. Wordt de laatstgenoemde speler door verschillende media gelinkt aan Go Ahead Eagles. Kowet hoopt met het aantrekken van Rutten het vertrek van Sander Fisher op te vangen.

De club uit Deventer hoopt zelfs op korte termijn zich te kunnen versterken met de rechtsback. Het vreemde aan dit verhaal is dat juist hier naar voren komt dat VVV helemaal niet het contract van de mandekker uit Den Bosch wil verlengen.

Wordt uiteraard vervolgd!

12 Responses

 1. Koelie

  Helaas na zijn blessure niet meer hetzelfde niveau gehaald als daarvoor. Dekker is hem voorbijgestreefd. Dus niet gek dat VVV hem zou laten gaan. Sowieso onzin om veel geld te steken in backs. Doe dat liever in buitenspelers en een spits.

  1. wuilus

   Hoezo onzin, wat heb je aan een goede buitenspeler, als je zwakke backs hebt. Als de tegenstander er 4 maakt, moeten onze buitenspelers er 5 maken? ik zie dat niet gebeuren bij VVV. Bij 0-0 heb je nog een punt, bij 3-4 heb je nks. Ik heb ook graag goede buitenspelers en spits, maar achterin is minstens zo belangrijk zo niet, nog belangriker

   1. Koelie

    Tuurlijk goede basis en dus defensie is belangrijk, maar voor een club als VVV lijkt me 2 “dure” rechtsbacks met volwaardige basisspelercontracten onzin. De backup kan door een jeugdspeler worden opgevangen. Het geld wat je daarmee uitspaart zou ik liever steken in goede aanvaller(s).

    PS Laten we komend jaar niet weer vervallen in betonvoetbal aub.

 2. Ben

  Dekker en Rutten allebei aantrekkelijk, waar bij Dekker er iets bovenuit steekt. Ook langere toekomst. Vertrek Rutten niet ondenkbaar, ook omdat Dekker vooruitgaat, steeds beter wordt en, helaas, dat zie ik niet bij Rutten. FORZA VVV,

 3. markmans

  Dekker en Rutten verschillen niet veel van elkaar. Dekker heeft wel meer perspectief gezien zijn leeftijd.
  Wellicht heeft Vvv een nieuwe back op het oog en laten ze Rutten gaan

   1. Gerardus

    Het is namelijk een site uit Veldhoven die dit meld. Dus ik ben benieuwd naar het waarheidsgehalte hiervan.

 4. RuiverCity

  UPDATE 14:15: Zowel Go Ahead Eagles als Rutten ontkennen met elkaar gesproken te hebben. De Venlonaren hebben zelfs al aangegeven in gesprek te gaan met de speler voor een nieuw contract.

Leave a Reply