Moreno Rutten langer bij de club!

Naast Ralf Seuntjens heeft ook Moreno Rutten zojuist zijn contract verlengd bij de Venlonaren! Hiermee wordt een duidelijk signaal afgegeven dat de spelers graag bij de club willen blijven. Moreno blijft net zoals Ralf tot de zomer van 2019 verbonden aan de club.

Moreno is in zijn nopjes na het verlengen van zijn aflopende contract. “Ik heb er altijd al van gedroomd om in de Eredivisie te spelen en vooral in de Kuip tegen mijn oude club Feyenoord”.

Voetbalmanager Stan Valckx is blij met de vijfde contractverlening. “Moreno kan op meerdere posities uit de voeten, dit maakt hem breed inzetbaar. Hij is aanvallend ingesteld, iets wat we zeker nodig hebben in de Eredivisie. De selectie voor het nieuwe Eredivisie seizoen begint steeds meer vorm te krijgen. Het is goed om te zien dat de spelersgroep voor een groot deel bij elkaar blijft. Dat gaat het komende seizoen zeker zijn vruchten afwerpen”.

2 Responses

  1. Louis van Gaal

    Nou daarmee zijn alle contracten verlengd…. zou er nog een toetje op de “nieuwe transfer” taart komen vandaag voordat de eerste training begint ?

Leave a Reply