Moreno Rutten maakt minuten met Jong VVV

Moreno Rutten zal vanavond minuten maken met Jong VVV in de wedstrijd tegen Tweedeklasser Veritas, dat momenteel derde staat in de Tweede Klasse H. Dat meldt Omroep Venlo op haar website.

Rutten was enige weken uitgeschakeld door een aanhoudende liesblessure, maar traint inmiddels weer mee met de groep. Maurice Steijn is voorzichtig met een van zijn sterkhouders, want hij kwam de vorige keer terug van een blessure, maar was daarna weer snel in de lappenmand te vinden.

Jong VVV zal vanavond aantreden met een combinatie van de reserves van het eerste elftal en A-jeugd. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion de Koel om 19.30 en is vrij toegankelijk voor iedereen.

Bron: Omroep Venlo

56 Responses

  1. De Realist

    Goede zaak natuurlijk dat Rutten weer speeltijd maakt. Ik moet eerlijk zeggen dat Dekker het eigenlijk prima doet op zijn positie en dat mag natuurlijk ook wel eens gezegd worden. Een goed teken dat hij een waardige vervanger voor Rutten is.

  2. kiekoputspelke

    Rutten vind ik binnen het spel wat VVV wil spelen echt heel belangrijk….iets wat zelden tot nooit wordt benoemd in de media. Hij heeft snelheid, diepgang en durft daardoor “hoog” druk te zetten, waardoor VVV op het middenveld eigenlijk een mannetje éxtra heeft. Maar Rutten staat zeer zeker ook verdedigend zijn mannetje.

    Ik deel de mening dat Tristan Dekker inmiddels ook laat zien een prima rechtsback te zijn, die er een soortgelijke invulling als Rutten aan geeft. Complimenten dus aan met name Steijn die hem kende van zijn tijd bij ADO Den Haag en daar weg geplukt heeft.

    VVV mag dus blij zijn dat er op deze positie twee volwaardige spelers in de selectie zitten….

  3. Ben

    Twee spelers die elkaar inderdaad niet veel ontlopen. Toch blij dat Rutten terugkomt.. geeft de selectie wat ruimte. Wie weet kan een van hen of wellicht beide ook op het middenveld uit de voeten ? FORZA VVV,

  4. Gerardus

    Dekker doet het natuurlijk goed maar Moreno is toch wel een klasse beter. Hij is natuurlijk ook wel wat jaren verder dus het is niet raar. Op termijn is Dekker zeker een volwaardige back voor in de Eredivisie! Wel raar dat Ado zo gemakkelijk hun talenten laat gaan, eerst Buwalda en nu Dekker.

    1. Gerardus

      Vind het toch nog wat weinig. Had wel gelezen dat er bij MVV een paar dagen terug nog minder dan 100 uitkaarten beschikbaar waren van de 500. Het uitvak is in ieder geval wel goed gevuld. Hopelijk worden het meer dan 6000 supporters!

      1. VenloVVV

        Het zal dan wel iets opgedikt zijn! Maar nog 5 dagen verkoop, hopelijk nog 1000 erbij!

      2. Goodie

        Ik verwacht het wel ja. Als ik de aantallen van de beschikbare kaarten optel volgens de VVV site dan kom ik uit op nog +2000 beschikbare kaarten. Hierin zijn het uitvak en de businessplaatsen niet meegerekend. Het uitvak zal ondertussen wel uitverkocht zijn.

  5. kiekoputspelke

    De berichten zijn positief; De Koel lijkt zondag inderdaad ouderwets vol te stromen.

    Hopelijk zorgt dit voor een extra steuntje in de rug voor de spelers, maar dan zou het helpen als de klappers aanwezig waren. Want anders ben ik bang dat er veel “bioscoop publiek” zit….

    Maar laten we vooral positief zijn: een volle Koel moet hoe dan ook inspireren voor de mannen !

    Off topic: Tamata is opgedoken bij ADO Den Haag voor een proefperiode. Hoop voor hem dat hij een contract krijgt, VVV promoveert en ADO Den Haag degradeert, hahahahaha !

      1. jimhendrix56

        Ik heb mijn kaarten al maar mijn opa vroeg zich af of het op TV kwam. FORZA VVV!

      2. supportertje

        Kun je je opa niet meenemen, is nog veel mooier. Of gaat dat door omstandigheden niet meer.

  6. Ben

    Jarige in de familie en ik weet wat dit betekent. Acceptabele reden voor echtscheiding? Snot verdorie bij altijd vrijdagavond, soms maandagavond en, net nu, op zondag. FORZA VVV!

  7. kiekoputspelke

    @ Lincoln

    Kunnen we vanaf nu in aanloop naar de wedstrijd van zondag een kleine update rondom wedstrijd, selectie en ander nieuws verwachten ? Het begint te kriebelen….

    1. pavisto67

      VVV-Venlo ruikt promotie: ‘Dit is absoluut niet normaal’
      VVV-Venlo voert de Jupiler League aan. De weg naar de Eredivisie is nog lang, maar het besef dat het nu kan, en misschien wel moet, groeit met de dag.

      De 0-2 overwinning in Leeuwarden mocht vrijdagavond zelfs geflatteerd worden genoemd. VVV-Venlo onderstreepte ruim een week voor de topper tegen MVV Maastricht de titelambities door SC Cambuur te kloppen. Het leverde de selectie zelfs een vrije zaterdag op. ‘Soms moet je ook belonen’, zegt de trotse trainer Maurice Steijn lachend. De favorietenrol van de club met de zevende Jupiler League-begroting kan niet langer worden ontkend, weten ook Steijn en manager voetbal Stan Valckx.

      ‘Ik vind het mooi, hoor, dat iedereen ons nu als absolute favoriet bestempelt’, aldus Steijn. ‘Het lijkt wel of we de bloemen al besteld moeten hebben, maar laten we wel een realistisch beeld scheppen. Het is absoluut niet de normaalste zaak van de wereld dat we bovenaan staan. Des te knapper dat we er staan, maar we doen het met relatief beperkte middelen.’

      ‘Ik snap wel dat wij nu de te kloppen ploeg zijn’, vult Valckx aan. ‘Ik vond het veel opmerkelijker dat iedereen ons voor het seizoen al de grote favoriet noemde. Dat verbaasde me enorm. Ik vind wel dat wij onder meer eerste staan omdat andere clubs het niet zo goed hebben gedaan.’ Met die andere clubs doelt Valckx op Cambuur, NAC Breda en De Graafschap. Toevallig ook clubs waar de trainers al hebben moeten plaatsmaken. ‘Continuïteit betaalt zich kennelijk uit’, weet Steijn, bezig aan zijn derde Venlose seizoen.

      ‘Maar wij lopen niet weg voor de favorietenrol’, weet Steijn. ‘Cambuur staat nu op veertien punten, De Graafschap is weg, NAC op tien. MVV is nu de eerste concurrent. Een zeer geduchte, een fysiek sterk elftal en we krijgen ze zondag. Als we die winnen…’ Uitspreken dat de titel dan wel heel overduidelijk lonkt, doen Steijn en Valckx niet. ‘Het is nog lang’, weten ze. Steijn: ‘Voor veel jongens is alles nieuw. De media-aandacht, de druk die opgevoerd wordt. Zolang wij niet tegen blessures en schorsingen oplopen, vrees ik niks. Maar de groep is met zeventien man klein en kwetsbaar.’ Valckx trapt ook op de rem. ‘We moeten waakzaam blijven. Vooral niet naast onze schoenen gaan lopen. Dat gebeurt ook niet, denk ik. Blijven genieten, altijd arbeid leveren en geen gekke dingen doen.’

      Dat laatste weet Steijn ook. Ook dit jaar laat hij zijn ploeg altijd voor de winst spelen, maar als er niet meer in zit dan een punt is hij ook realistisch, zoals bij NAC. ‘Als je niet kunt winnen, moet je zorgen dat je niet verliest. Bij Cambuur was een punt in principe ook prima, maar we speelden daar zo goed, ik voelde snel aan dat we gingen winnen. Vorig seizoen moesten wij vaak veel risico nemen om de achterstand op Sparta te verkleinen. Nu is de situatie anders, want wij zijn de koploper.’

      Die koploper voetbalt uitstekend, heeft de organisatie op het veld prima voor elkaar getuige de dertien tegengoals, maar in de stad Venlo is geen sprake van titelkoorts. Valckx: ‘Het merkwaardige is dat VVV in Nederland een heel positief imago heeft. Leuk, gezellig, sympathiek. Maar juist in Venlo hebben we dat imago helemaal niet. Ik krijg er geen vinger achter waarom dat zo is. De teneur is negatiever, misschien door een aantal degradaties. Ik hoop zondag op een volle bak tegen MVV. Dat verdient de ploeg ook. Zelfs in de play-offs afgelopen seizoen zat het niet vol. In mijn tijd waren er soms vijftienduizend mensen, terwijl er achtduizend in mochten.’
      Visitekaartje

      Steijn schiet in de lach om de opmerking van de manager voetbal. Sinds afgelopen week heet Valckx zo, hij stond als adviseur technische zaken op de loonlijst. ‘Er verandert niks, hoor’, weet Steijn. ‘Jawel, mijn visitekaartje is kleiner’, countert Valckx. ‘Maar er verandert verder niks inderdaad. Adviseur klinkt wat afstandelijker.’ De twee vormen een ingespeeld duo dat de Venlose ambities gestalte geeft. ‘Ik kende Maurice helemaal niet voor-ie hier trainer werd’, geeft Valckx toe. ‘Bij het eerste telefonische gesprek had ik al een goed gevoel. Ik had hem gezien als coach van ADO Den Haag en dat beviel me wel. Persoonlijk hou ik erg van veeleisende, duidelijke trainers. Hij doet me een beetje aan Dick Advocaat denken, al is die iets extroverter.’

      ‘Maurice Steijn doet me een beetje aan Dick Advocaat denken’
      Stan Valckx

      Steijn en Valckx delen de ambitie VVV terug naar de Eredivisie te willen brengen. Steijn: ‘We hebben elke dag contact. Bellen, mailen, appen.’ ‘En we zien elkaar gewoon zes dagen per week’, vult Valckx aan. Steijn: ‘Over van alles en nog wat. Over speelwijze, over spelers, over contracten. Hij houdt me een spiegel voor als dat nodig is. Soms vraag ik om feedback, soms krijg ik het vanzelf. Klankborden zoals je het graag wil. We denken veel hetzelfde over bepaalde zaken. Ik storm zelden nog mijn dug-out uit. De ploeg weet zo goed wat er moet gebeuren, dat ik nog maar weinig hoef te corrigeren. Stan is voor mij een rustfactor, iemand die de grote lijn bewaakt.’

      Dat laatste is Valckx, het kind van de club, wel toevertrouwd. Mede door zijn opgedane ervaring in binnen- en buitenland. Hij kent de cultuur en de mensen en spreekt de Limburgse taal. ‘Weet je wat het mooie is bij VVV? Hier is geen vijfde of zesde kolonne of een investeerder. Korte lijnen, geen paniek als het even tegenzit en met Hai Berden en Marco Bogers hebben we twee ervaren mensen die ons de ruimte gunnen.’ Steijn lepelt een anekdote op. ‘In het eerste jaar ging het helemaal nog niet zo goed. We liepen een periodetitel mis en Stan kwam binnen toen ik zat te sippen. Potje bier op tafel en overgaan tot de orde van de dag. Zo is het ook.’

      Ook de band met de directie onderstreept de Haagse oefenmeester. ‘We betrekken ze ook overal bij door met goede argumenten te komen. We hebben de afgelopen twee seizoenen alle spelers transfervrij weggehaald, ik miste vorig jaar alleen een spits en wilde per se Ralf Seuntjens hebben. Daar hebben we voor betaald omdat we de noodzaak konden onderbouwen. Dan is het wel lekker dat hij met 28 goals topscorer wordt, ja, anders denken ze een volgende keer dat ze niet hoeven te luisteren, haha.’

      Ondanks zijn 28 goals bleef Seuntjens in Venlo, net als andere spelers. Steijn verwacht ook niet dat er deze maand spelers vertrekken. ‘Ik zie dat niet snel gebeuren. Je merkt dat dit een heel hechte groep is. Met tien man gaan ze gewoon bij een wedstrijd van Jong PSV kijken, dat soort dingen. Er is kameraadschap. En ze weten heel goed dat ze dit seizoen een prijs kunnen winnen.’ Valckx: ‘Ik vergelijk deze groep met de selectie onder Jan Reker in de jaren tachtig. Ik zie heel veel overeenkomsten, in en buiten het veld. Het plezier dat ze uitstralen, de kwaliteiten.’
      Ralf Seuntjens houdt Damon Mirani van Almere City FC achter zich. De topscorer van vorig seizoen bleef gewoon in Venlo. Verder vanaf links: Tom Overtoom en Clint Leemans.
      Ralf Seuntjens houdt Damon Mirani van Almere City FC achter zich. De topscorer van vorig seizoen bleef gewoon in Venlo. Verder vanaf links: Tom Overtoom en Clint Leemans.
      Onzin

      In de jacht op promotie is het zaak dat de bepalende spelers blijven. Johnatan Opoku is zo’n speler. Zijn contract loopt af komende zomer. ‘We moeten hem nog aan aanbieding doen, maar als hij niet wil bijtekenen, dan is dat zijn goed recht’, erkent Valckx. ‘Zou ik ook doen. Hij wil straks in de Eredivisie spelen. Hopelijk met VVV, anders elders. Nu verkopen is geen optie. Dat hoeft niet en dat willen we niet, hij is een heel belangrijke pion voor ons.’ Steijn: ‘En ik passeer hem ook niet omdat hij niet bijtekent, zoals je dat tegenwoordig soms ziet. Wat een onzin, dan snij ik mezelf toch in de vingers? We hebben hem ooit transfervrij opgepikt, misschien vertrekt-ie ook transfervrij. Nou en? Dan heeft-ie twee jaar heel veel waarde gehad voor VVV en heeft hij de mooiste goal gemaakt – tegen NAC – die ik ooit van een van mijn spelers heb gezien.’

      ‘Als ik Opoku niet opstel, snij ik mezelf toch in de vingers?’
      Maurice Steijn

      En het duo zelf? Committeren Valckx en Steijn zich aan de Venlose Eredivisie-ambities? ‘Ik ben een avonturier, dat is algemeen bekend’, geeft oud-international Valckx toe. ‘Ik hoop dat er niemand belt met iets leuks. Zonder dollen, ik heb iets met VVV en ik wil met mijn club naar de Eredivisie. Ik reken op twee tot drie miljoen inkomsten extra als we promoveren. Ik heb ook tijden gehad dat ik emotioneel meer betrokken was bij PSV, maar nu is dat met VVV. Maurice en ik zijn allebei loyaal, kijk maar naar het aantal clubs dat we als speler hebben gediend.’

      Steijn, in het bezit van een contract tot medio 2018, knikt: ‘Ik ben geen clubhopper, dat klopt. Ik weet dat ik voor stabiliteit kan zorgen, maar ik ben wel ambitieus, dat is geen geheim. Ik ben pas 43, ik wil in de Eredivisie werken, ik wil weten waar mijn plafond ligt. Ik kan me heel goed voorstellen dat ik nog een aantal jaar bij VVV zal blijven. Maar ik zal geen tien jaar trainer van VVV zijn.’

      ‘Maurice is in alles een Eredivisie-coach’, merkt Valckx op. ‘Ik wil hem niet al te veel veren in zijn achterste steken, want hij zit erbij, maar dat laat-ie gewoon zien. Het mooiste bewijs vind ik dat je ziet dat spelers zich ontwikkelen. Ook de oudere. Zo’n Danny Post is veel méér geworden dan een tackelende mannetjesputter.’ Steijn neemt de complimenten beleefd in ontvangst. ‘We hebben veel jongens die ervoor openstaan. Ik geef echt niet alleen maar schouderklopjes, soms krijgen ze op hun lazer. Jerold Promes is al 32, die maak ik echt niet veel beter meer. Maar al is het maar vijf procent. Ik heb hem meer verantwoordelijkheid gegeven. Een bespreking laten doen aan de hand van videobeelden. Hij is nu meer een leider, dat wil ik zien.’ Onder de vleugels van Steijn ontwikkelt het Venlose talent Vito van Crooy zich ook stormachtig. ‘Die moet zeker de subtop van de Eredivisie kunnen halen’, voorspelt Valckx. ‘Het beste zou zijn dat hij eerst met VVV aan de Eredivisie went en dan een stap maakt. Voor hem en voor de club. Hij ligt niet voor niets vast tot 2019.’

      ‘Ik hoop dat er niemand belt met iets leuks’
      Stan Valckx

      Steijn erkent dat hij trots is op Van Crooy. ‘Ik heb dat ventje erin gezet en hem laten staan ondanks de kritiek. Natuurlijk had hij af en toe een draai om zijn oren nodig, maar hij heeft een bepaalde brutaliteit op het veld die je weinig ziet. Als ik hem dan bij Jong Oranje tussen die spelers van de grote clubs zie lopen, dan ben ik echt wel trots.’

      ‘Gijs de Jong maakte natuurlijk een enorme ketser’

      Moet je als club wel willen promoveren, nu de competitie-opzet wellicht gaat veranderen. ‘Omdat er volgend seizoen misschien meer clubs moeten degraderen? Zo denk ik niet’, zegt Stan Valckx, die desgevraagd wel wil reageren op de huidige discussie. ‘Je gaat voor het hoogste en na promotie zal de doelstelling zijn: handhaven. Wat daar ook voor gevraagd wordt. Ik ben een paar keer bij die sessies geweest en proef dat er erg gepusht wordt naar zestien clubs in de Eredivisie. Gijs de Jong maakte natuurlijk ook een enorme ketser door dat uit te spreken. De strekking is dat dat beter is om een hoger niveau bij de topclubs te krijgen. Is dat wel zo? Er wordt ook veel naar België gekeken, maar daar is veel meer geld beschikbaar in het voetbal. Die vergelijking is krom. Ik las trouwens ook in een Belgisch blad dat de topclubs daar te maken hebben met beduidend lagere toeschouwersaantallen, omdat de eerste helft van de competitie totaal niet spannend is. En dan nóg wat: is het wel zo eerlijk offers van de kleintjes te vragen als de Nederlandse clubs die in Europa spelen dat lang niet altijd met hun sterkste elftallen doen? Zij zijn zelf verantwoordelijk voor die mindere prestaties. Ik predik voor eigen parochie, dat geef ik toe, maar zo is het wel. Wij zijn geen voorstander van inkrimping, dat lijkt me duidelijk.’

  8. supportertje

    Vandaag nog een extra kaartje gehaald voor een vriend. Het was druk met de kaartverkoop, en het stadion gaat als het zo doorgaat, uitverkocht worden heb ik begrepen. Mooi, VVV kan dit goed gebruiken, en goed voor de mannen op het veld. Nu zorgen met zijn allen dat de “Koel” gaat kolken, en wij als supporters vol achter de mannen gaan staan. Ook het uitvak zal vol zitten. Mooi voor de beleving, een echte derby is in de maak.

    1. pavisto67

      Het is een topper en een derby. De wedstrijd wordt gespeeld op een zondagmiddag ( de meeste mensen zijn dan toch vrij). Het amateurvoetbal ligt stil en het wordt ook nog eens (beetje koud maar toch) prachtig weer.

      Meer ingrediënten om de Koel vol te krijgen zijn er niet wat mij betreft.

  9. Ben

    Met al dit optimisme , ik ben er blij om en ik vertrouw op een volle Koel, moeten we vooral niet denken dat die wedstrijd al is gewonnen. MVV heeft een behoorlijke selectie met meerdere uitstekende spelers. Bovendien met twee spelers, Gijzen en schroyen, die het daar beter doen dan eerder bij ons en die zeker tegen VVV willen laten zien dat we het verkeerd hebben gezien. Het wordt een stevige pot voetbal, de spelers hebben ons hard nodig. we kunnen ze nar de zege schreeuwen. FORZA VVV!

  10. De Realist

    Ik heb ook zin in zondagmiddag ! Ik verwacht dat VVV gewoon nog vrij eenvoudig met 2-0 gaat winnen. Ik vind het knap dat MVV maar 4 punten onder VVV staat, maar ik vind dat VVV gewoon meer kwaliteit heeft en daarom verwacht ik gewoon een overwinning. Ik ben benieuwd of VVV nog een linksback gaat aantrekken. Het blijft erg stil op het moment. Ik snap niet dat sommigen het maar raar vinden dat die 2 proefspelers niet voor VVV hebben gekozen. Die Casado had een behoorlijke staat van dienst en kan me voorstellen dat hij niet voor een habbekrats bij VVV komt spelen, zonder zekerheid van een basisplaats en liever in zijn geboorteland speelt.. Ik kan me ook voorstellen dat zo’n Tamata om bedenktijd vraagt. Als je geen werk hebt, ga je ook niet bij de eerste de beste werkgever aan de slag. Waarschijnlijk speelde er al iets tussen hem en ADO. Ik kan me voorstellen dat hij liever bij zo’n club (met wel een fatsoenlijk stadion)speellt dan bij VVV. Maar goed, dit allemaal terzijde en we zullen zien of er nog een speler bijkomt. Op dit moment is er maar één ding echt belangrijk: 3 punten tegen die Sjengen ! Come on VVV !

    1. jason

      “met wel een fatsoenlijk stadion” hier kan ik het natuurlijk niet mee eens zijn. Die betonnen bak in den haag op een industrieterrein of dat schitterende (zeker qua ligging) nostalgische stadion daar boven op die berg. Gelukkig hoor ik bij die laatste.

      Lang leve DE KOEL

  11. kenfen

    Als we daar allemaal ons best voor doen, gaat dit zeker lukken.Ik hoorde gisteravond dat er al 6500 plaatsen bezet zijn.ik hoop dat we uitverkocht raken. Dank aan diegenen die dit georganiseerd hebben en hopen dat de Koel ook de wedstrijden erna ook goed gevuld zijn. Ik zie ook steeds meer vlaggen in de stad VVV leeft weer. Eindelijk, de erfenis van lokhof heeft ons jaren parten gespeeld en het geloof komt weer terug

  12. Goodie

    Zojuist alle beschikbare kaarten volgens de site opgeteld en kwam uit op 1523. Ik zag gister een bericht van VVV dat er 85% verkocht was. Dus dan zouden er toen nog maar 1200 geweest moeten zijn.

  13. De Realist

    @Jason, met een fatsoenlijk stadion bedoel ik een stadion wat niet zo oud en vervallen is als De Koel en met fatsoenlijke faciliteiten. Ik vind de Koel ook een nostalgisch stadion, maar er moet natuurlijk nog het één en ander aan gebeuren. Hopelijk wordt de Koel de komende jaren verbouwd tot een mooi en representatief stadion dat één en al voetbal uitademt. Lang leve de Koel !!!

  14. Koelie

    @Goodie waar kun je dat lezen op de site?

    Toch grappig dat iedereen (media, clubs, spelers) spreekt over een derby, maar dat mvv fans dat niet vinden. Ze komen er niet vooruit maar 10 jaar geowned worden door VVV doet zeker pijn.

      1. Jungske

        Nu nog 1116 te koop. Ook de twee tribunes onder het uitvak lijken leeg te blijven.

      2. Koelie

        Nu nog 971 als de site up to date is ten minste. Zuid is op 11 plaatsen na uitverkocht. Op O3 na is op O nog het meest verkrijgbaar. Maar dan wordt het hangen op elkaar. Dus dit is prima.

      3. Koelie

        Zojuist twittert VVV : “7.300 verkochte kaarten! Maar wij verkopen door. Online en morgen vanaf 13.00 uur aan de dagkassa’s. #vvvmvv”

  15. Boris

    Was lekker druk in de fanshop vanmiddag. Toch nog mensen die klaagden over die clubcard (wat niet van VVV afkomt), maar die kregen toch een mooie uitbrander van de dame van de admin. Was leuk om te zien.

  16. supportertje

    Een volle “KOEL” is een mooi statement naar de spelers toe. WAT OOK HEEL MOOI ZOU ZIJN, is dat het daarna ook dik en vet gevuld blijft. EN WAT OOK HEEL MOOI ZOU ZIJN, als de uitwedstrijden van VVV weer eens gespeeld worden, met een vol uitvak. En daar kunnen we met zijn allen wat aan doen. Als je kunt ga dan mee, zelf probeer ik dat ook, en als dat meer mensen doen, kunnen we eindelijk weer eens afreizen met acht of tien bussen. Een geelzwart uitvak, voor VVV zou ook fijn zijn voor de spelers.

    1. Goodie

      Daar ben ik ook benieuwd naar. Tegen de Graafschap zullen er toch minstens weer 5000 moeten zitten. Ook de uitvakken zullen beter gevuld mogen worden. Ongeacht het resultaat van aankomende zondag zullen er vrijdag toch minstens 150 Venlonaren in Oss moeten zijn. Lukt dat niet, dan heb je naar mijn mening nog niks in de eredivisie te zoeken.

  17. pierre

    Grote stilte voor de storm. Geen enkel gerucht over een nieuwe linksback.
    Ik verwacht zondag na de wedstrijd tegen MVV dat VVV bekend maakt dat Leroy Labelle de gelederen van VVV komt versterken.

  18. Ben

    Blij met Stein, die duidelijk aanheeft dat MVV sterke ploeg heeft en dat het geen run over zal worden. Ik teken voor een kleine overwinning, maar een gelijkspel is wellicht het maximaal haalbare. In ieder geval FORZA VVV!

  19. Animal

    Als vvv er een mooie pot van maakt zal de Koel volgende wedstrijden weer voller zijn. Als het een angsthazen pot word met alles gericht op “niet verliezen” zal het wellicht nog leger worden

    Vvv moet ballen tonen en voluit op de winst voetballen en er een spektakel van maken : prof Voetbal = entertainment !

    De bal ligt bij de spelers en met name Stein om aan binding te doen ,en het publiek er achter te krijgen. liever met spektakel onderuit dan een doodsaaie wedstrijd en 70 minuten tikkie breed, bang om te verliezen …. de niet zo fanatieke vvv supporter die morgen eindelijk weer eens komt kijken of het weer leuk is in de Koel zullen we dan (terecht) niet meer terug zien.. voor de die-hards fans ligt dat anders maar dat zijn er veel te weinig voor een volle Koell

    1. Gerardus

      Belachelijk, tuurlijk moet er gewonnen worden en het publiek worden vermaakt maar niet verliezen is nog belangrijker. Dus jij wilt dat Steijn vol op de aanval gaat en alleen maar denkt aan het publiek vermaken dan te winnen ? Deze wedstrijd is gewoon zo belangrijk voor het kampioenschap dat je niet mag verliezen, wordt er verloren dan is de titelrace weer helemaal open en zijn we ineens niet meer de torenhoge favoriet. Het is dus zaak niet te verliezen, Steijn moet er maling aan hebben dat er nu ineens allemaal mensen komen kijken die zijn werk de afgelopen jaren niet gewaardeerd hebben en nu ineens wel omdat ze bovenaan staan en de topper spelen. Ik heb liever een zakelijke overwinning dan een nederlaag met veel spektakel. Maar goed dat zien we morgen wel.

Leave a Reply