VVV-Venlo

Moreno Rutten verlaat VVV-Venlo

De laatste wedstrijd is amper gespeeld, maar de volgende speler die gaat vertrekken bij VVV-Venlo is bekend. Moreno Rutten gaat de club verlaten. Dat meldt De Limburger.

De Limburger schrijft het volgende: “Club en speler onderhandelden over een nieuw driejarig contract en spraken later nog over een eenjarige verbintenis, maar zijn er financieel niet uitgekomen. De rechtsback van VVV heeft echter niets te klagen over belangstelling van andere clubs.

Rutten kwam in de zomer van 2015 naar VVV en groeide meteen uit tot een vaste waarde. De Bosschenaar beschikt over een aflopende verbintenis die hij dus niet gaat verlengen.”

Moreno Rutten is van grote waarde geweest voor VVV-Venlo in al die jaren en het is dan ook spijtig om hem dan te zien vertrekken bij de club. Rutten heeft nagedacht en aangegeven dat hij klaar is voor een nieuwe stap: “Er liggen momenteel aanbiedingen uit binnen- en buitenland. Dat zijn clubs uit de eredivisie en de tweede Bundesliga. Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik graag een keer de stap naar het buitenland wil maken, maar in de eredivisie blijven zou ook mooi zijn’’

 

8 Responses

 1. chretien

  Erg jammer dit te lezen, nog meer omdat contract is afgelopen. Nieuwe club kan hem gratis contracteren. Dit moeten we voor de toekomst proberen te voorkomen. Nieuwe, gelijke niveau speler krijgen we er niet zo maar bij. Ik zie ook Promes niet zo maar terugkomen. Stan, succes met vinden juiste mensen…

 2. Timeeh

  Ik snap bovenstaande reacties en dit was in eerste instantie ook mijn reactie. Maar…. Als ik objectief kijk naar zijn prestaties, was het altijd een 6.

  Nooit echt slecht, maar ook nooit heel goed. Liet verdedigend toch wel eens een steekje vallen. Dat hij aanvallend maar 1 of 2 assists heeft verzorgd zegt ook wel iets voor een back die vaker diep gaat. Kortom: Niet erg, ook hier door selecteren zou ik zeggen.

 3. mats

  Jammer vond het een leuke speler die altijd strijd wilde leveren. Ook al was het niet altijd even goed. Maar oké ook hier is doorselecteren niet erg. Moreno veel succes!!

Leave a Reply