Morgen eerste training seizoen 2013-2014

Donderdagmorgen 27 juni om 09:00 uur melden de spelers van het eerste elftal zich weer bij Seacon Stadion – De Koel – na enkele weekjes vakantie. Sommigen zijn lekker weg geweest, anderen hebben zich thuis voorbereid op het nieuwe seizoen dat weer voor de deur staat.

Onder de spelers enkele nieuwe gezichten als Pim Balkestein en de jeugdspelers die dit seizoen aansluiten bij de selectie. Doelman Niki Mäenpää heeft nog wat extra daagjes vrij, vanwege zijn drukke interlandprogramma de afgelopen periode. Ook nieuweling Selman Sevinc is er deze training nog niet bij: hij heeft een examen.

Tot 11:00 uur hebben de mannen tijd om zich aan elkaar (én aan de nieuwe trainer René Trost) voor te stellen, waarna er wordt begonnen met een zogenaamde shuttle-run op het veld van overbuurman VOS. Een klein half uurtje later verplaatst de groep zich naar ‘Koel II’, het trainingsveld achter de O-tribune van Seacon Stadion – De Koel -.

Daar is iedereen van harte welkom om de spelers en de technische staf voor het eerst aan het werk te zien, in aanloop naar de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni staat er ook een ochtendtraining op het programma. Deze wordt ook afgewerkt op ‘Koel II’.

Dus wil je de spelers op donderdagmorgen aan het werk zien? Kom dan om 11:30 naar het stadion en moedig René Trost en zijn mannen aan. De aanwezigen kunnen dan ook meteen de nieuwe Masita-trainingskleding bewonderen. Tot morgen!

5 Responses

  1. VvvVenlo

    Waren er nog geruchten op de training omtrent eventuele nieuwe spelers ? Iemand die en update heeft er van 😉 ? Behalve dat ze Seip alsnog willen proberen te behouden.

  2. brise continu

    Ja, ze proberen nog een afscheidsparty te organiseren voor Den Dieke.
    Het is alleen de vraag wanneer er plaats is bij McDonald”s…

    pssst..zo ff sprietse!!

Leave a Reply