‘Musa geeft jawoord aan Russen, VVV-Venlo onderhandelt nog’

Musa1Ahmed Musa lijkt al na anderhalf jaar weg te gaan uit de Eredivisie. NUsport meldt donderdag dat de Nigeriaanse aanvaller tot een persoonlijk akkoord is gekomen met CSKA Moskou, dat zich recent voor hem meldde in Venlo. VVV bevestigde de toenadering van de Russische club al, maar lijkt er nog niet uit qua transfersom.

Musa gaf eerder al te kenen dat hij zich rijp acht voor de overstap naar een topclub. “Ik wil iets groots bereiken. We moeten afwachten”, sprak Musa toen. Nu lijkt de kans voor de Afrikaanse aanvaller dichterbij dan ooit. CSKA is tevreden over de ontwikkeling die Keisuke Honda doormaakte sinds hij arriveerde en hoopt nu dat het in Musa eenzelfde goudmijn kan aanboren.

Twee jaar geleden verkocht VVV Honda voor om en nabij de zeven miljoen euro aan CSKA. Voorzitter Hai Berden zei al te denken dat Musa niet eenzelfde megasom oplevert. “Een Honda-achtig bedrag lijkt nu wat te hoog gegrepen. Het is een moeilijke tijd, clubs zijn voorzichtig met het uitgeven van grote bedragen en het nemen van risico’s. Maar ook Musa gaat VVV weer een heel mooi bedrag opleveren”, verzekerde hij.

Bron: Voetbalzone

Leave a Reply