Update: Naast FC Utrecht heeft ook Vitesse interesse in Niki Mäenpää

Gisteren meldde we dat FC Utrecht interesse heeft in onze doelman Niki Mäenpää. Vanmorgen meldde Dagblad de Limburger dat niet alleen Utrecht maar ook Vitesse interesse heeft in de diensten van de Finse doelman.

FC Utrecht heeft de doelman al meerdere malen bekeken en heeft zelfs gesproken met de doelman over een eventuele overgang naar FC Utrecht. Ook Vitesse heeft interesse in Niki Mäenpää en heeft volgens de krant, de keeper ook al een aantal keer bekeken.

Niki Mäenpää heeft een contract tot eind van dit seizoen. In een eerder stadium heeft de Finse doelman aangegeven niet zijn contract bij VVV te willen verlengen en kan hierdoor transfervrij vertrekken naar een andere club. Het is geen geheim dat Niki graag op een hoger niveau te voetballen, zijn voorkeur heeft een Engelse competitie. In de winterstop sloeg de Finse doelman al aanbiedingen van PSV en Excelsior af.

VVV-Venlo laat weten niet te reageren op geruchten omdat zij geen partij zijn in eventuele onderhandelingen.

Jordy Deckers
Door het vertrek van Niki Mäenpää en Danny Wintjens is VVV-Venlo druk op zoek naar een goede vervanger. Dit moet 3de doelman van Excelsior Jordy Deckers worden. De kans is groot dat Deckers de nieuwe doelman van VVV-Venlo wordt.

 

7 Responses

 1. Meuske

  Niki moet gaan voor 1e keeper ergens, Utrecht leuke club maar om nou de bank warm te gaan houden achter die Ruiter nee dat moet hij niet willen. Gun hem wel een Engelse club waar hij zich onsterfelijk kan maken en lekker kan cashen. Forza VVV

 2. Goodie

  Ik gun Maenpaa een mooie Engelse club waar hij elke week in de basis mag staan. Wie had gedacht dat hij zo’n geweldige keeper zou worden na die maanden waarin hij veel fouten heeft gemaakt.

  Zal VVV al bij Kaya geïnformeerd hebben? Hrrft een aflopend contract en is in mijn ogen de beste vervanger voor Maenpaa.

   1. Goodie

    Ik ben eerlijk gezegd (nog) niet echt gecharmeerd van Deckers. Heeft in het begin van dit seizoen Excelsior toch punten gekost. En als ik het niet mis heb, is dit de keeper die de uittrap van de GAE keeper volledig verkeerd inschatte?

Leave a Reply