Nabeschouwing VVV-Venlo – Go Ahead Eagles 0-3

Zo! Het is dan eindelijk gebeurd. Degradatie is een feit. Het trieste seizoen 2012-2013 heeft een terechte afsluiting gekregen. Schuldigen zijn er genoeg aan te wijzen. Berden die (te) veel tijd heeft gestoken in zijn droom, Düsseldorp die alleen maar spelers haalde van…. (ach laat ik daar mijn mond maar over houden) en Lokhoff…..

Die man heeft met een niet eens zo hele slechte selectie helemaal niks gepresteerd. Autoritair opgetreden waardoor spelers bang voor hem waren. Geen vertrouwen gaf aan spelers en hierdoor mensen totaal niet in hun (oude) vorm kwamen (o.a. Wildschut, Türk, van Haaren). Was er iemand die hem tegensprak dan kon ie vertrekken (Meeuwis).

Als je dan vanmiddag om 16.15 uur zwaar teleurgesteld het stadion uitloopt en je ziet mensen in een VVV pak met stropdas lol met elkaar staan te maken, terwijl we net gedegradeerd zijn, ….dan zou je ze toch!!!

VVV mag zich diep, diep, heel diep schamen. Heel Nederland lacht zich een breuk over dit anti-voetbal van Lokhoff. Maar Berden en co zal het wel weer goedpraten. Stel je voor dat ze weer een trainer moeten ontslaan?! Dat krijg je met dit beleid waar een trainer na 3 overwinningen een 2 jarige contract krijgt voorgeschoteld.

Van de spelers die vandaag op het veld stonden zullen we er niet veel meer van terug zien. Joppen, Türk, Mäenpää uitgezonderd.

De schoonmaak kan beginnen in de selectie maar kan dit aub ook bij de technische staf en wellicht ook hogerop!!!

Dan tot slot nog die “geweldige” VVV supporters die op het einde verhaal wilde gaan halen bij de supporters van GAE. Triest. Daar moet je de schuld niet gaan zoeken. De schuldigen zaten in de dugout en boven in de bestuurskamer!

Mäenpää 6,5: Keepte weer goed. Kon aan de tegentreffers weinig uitrichten.

Joppen 5: Deed zijn best maar kwam er niet uit.

Röseler 4: Heel onzeker en opbouwend weinig van gezien.

Seip 4: Vanaf minuut 1 heel erg onzeker. Had met bal aan de voet, veel meer kunnen inschuiven naar middenveld maar durfde dit niet aan.

Lewa 1: Gelukkig die zien we niet meer terug!

Ammi 4: Blunderde bij de eerste tegendoelpunt. Werd in de rust terecht gewisseld.

Rado 4: Onzichtbaar

Türk 4: Ver verwijderd van zijn vorm.

Linssen 5: Werkte zich een ongeluk maar rendement nihil.

Cullen 3: Zeer zwak optreden in de eerste helft. Te laat gewisseld.

Nwofor 5: Stond weer op zijn eiland. Mocht het daar weer alleen uitzoeken. Na rust kreeg hij steun van Bergkamp. Maar in plaats van om het via de vleugels te proberen werd alles hoog op de kleine Linssen gegooid. Probeer hem in ieder geval te behouden.

Bergkamp 4: Kon weinig doen omdat hij met de rug naar de goal moest spelen.

Wildschut 5: Probeerde wat hij kon maar kreeg te weinig fatsoenlijke ballen.

Reimerink -: Werd te laat gebracht om iets te laten zien.

Lokhoff 1: Zal hij vanavond thuis in de spiegel kijken en dan tegen zichzelf zeggen: Beste Ton, dit vak is niet voor jou geschikt. Omdat de verantwoordelijken bij VVV geen besluit nemen, stap ik zelf maar op!! Houdoe en bedankt!

VIDEO: De reactie van VVV-Venlo-trainer Ton Lokhoff nadat zijn club is gedegradeerd naar de Jupiler League.

VIDEO: Joppen na afloop van VVV-Venlo-Go Ahead Eagles.

VIDEO: Hai Berden, voorzitter van VVV, na afloop van VVV-Venlo-Go Ahead Eagles.

VIDEO: Seip na afloop van VVV-Venlo-Go Ahead Eagles.

57 Responses

 1. Zutjes_aan

  De klap kwam toch harder dan verwacht vanmiddag. Maargoed, deze zomer schoon schip maken en een plan bouwen waar je de komende jaren mee vooruit kunt!

  Complimenten aan de Eagles, die over twee wedstrijden duidelijk de betere waren!

  Lokhoff raus!

 2. clubman

  Directeur Soentjens: “misschien is het wel goed voor VVV dat we degraderen”

  Het komende seizoen ga ik eens goed opletten wat voor “goeds” deze degradatie ons gaat brengen Hans…

  Het scoutingapparaat wat we niet hebben kan vol aan de bak de komende maanden…succes Dullens…wat extra lucht in de bandjes van de rollator en flink scouten langs de Limburgse velden deze zomer! We hebben er weer zin in!

 3. apeldoorn

  Hier in apeldoorn (kort bij Deventer) staan de kranten vol over een laf, verdedigend, VVV. Een paar jaar terug hadden we nog de sympathie van voetballend Nederland ( net zoals Zwolle dat nu heeft).
  Sinds Ton Lokhof trainer is is dit helemaal veranderd en zijn we met laf verdedigend afbraak voetbal geworden tot het zwarte schaap in de Eredivisie.
  Willem 2 kon op meer sympathie rekenen dan VVV.
  Het kan toch niet zijn dat we met deze trainer volgend jaar in de Jupiler divisie beginnen?
  Als hij met dit soort voetbal doorgaat ben ik bang dat er dan helemaal geen hond meer komt kijken!

  1. Lincoln

   Die kranten hebben geen ongelijk. VVV stond voor fris en aanvallend voetbal. We probeerden het ooit voetballend op te lossen. Maar helaas is dit niet meer onder Lokhoff en dat is eigenlijk wel schandalig dat alles wordt weggegooid door een trainer. En het management is te bang om een trainer weg te sturen omdat we anders een verkeerde naam krijgen. Nou die verkeerde naam die hebben we nu dus al.

   1. Lincoln

    Moet er goed over nadenken of ik deze onzin nog geld wil financieren. Ik snap best dat we niet de beste club zijn maar een beetje structuur kan toch wel? SSC zijn niet goedkoop en je krijgt er niets voor terug

 4. clubman

  Een heel seizoen geen gebruik maken van Reimerink en vervolgens deze in de laatste 15 minuten van de laatste wedstrijd plotseling wél inzetten…..wat een armoede…..

   1. sultana

    Reimerink is alweer maanden fit, heeft de laatste maanden geen kans meer gekregen van Lokoff terwijl hij wekelijks bij de beloftes de sterren van de hemel speelde. Zegt maar weer eens genoeg over onze trainer……..

 5. marcel

  reactie berden dat VVV met dit stadion en deze begroting zomaar eens kan degraderen.

  Ja Hay, dat weten wij als supporters ook wel, wat ons stoort is DE MANIER WAAROP

 6. Frosty

  Voor de mensen die denken dat VVV volgend seizoen weer promoveert heb ik nieuws: gaat niet gebeuren.
  Ga het maar met de jeugd doen… Ow wacht, we hebben een samenwerking met PSV wat inhoud dat iedereen die ook maar een beetje kan voetballen naar PSV vertrekt. Maakt niet, dan maar weer goed gaan scouten…. Ow… Aiii…

 7. tegel supp

  Jammer maar dit seizoen was niet om aan te zien men gaat naar een wedstrijd voor passie en inzet heb dat alles gemist endaar bleef het voetballend vermogen ook nog eens ver weg en als dan ook nog eens iemand 5 wedst voor het einde stelling neemt van het is mischien beter dat we degraderen dan krijg je als supp een klap in je gezicht

 8. vvv_supporter_op_zuid

  Ongelooflijk als Lokhoff mag blijven…. wat heeft ie nou vooral het thuispubliek voorgeschoteld?

  dan haal Jan van Dijk maar terug, Calabro, Van Kouwen, Toth, Leemans, ….
  Maar dat zal wel niet onder Berden LOL

 9. labradorvvv

  Het mag wel duidelijk zijn dat als Lokhoff blijft het stadion volgend jaar zowat leeg is want geen hond die z’n zuur verdiende centjes nogmaals uit wil geven om weer zo’n afbraakvoetbal te aanschouwen. Vanwege werk heb ik dit jaar geen seizoenskaart gekocht. Op vrijdag en maandagavond zou ik echter wel naar VVV kunnen gaan kijken maar met deze trainer is er geen haar op m’n hoofd die daar aan denkt om voor volgend seizoen weer wel een seizoenskaart aan te schaffen.

 10. pavisto67

  Dankzij dit wanbeleid is degradatie een feit.

  En Lokhoff blijft, dus mij zien ze volgend seizoen niet meer terug.
  Vreselijk Verdedigend Voetbal… bah bah bah

 11. supporter

  Dat VVV slecht is, is de waarheid maar dit artikel slaat nergens op. Ik irriteer me mateloos aan de manier waarop je over Leiwakabessy schrijft. Je moet hem gewoon niet en dat is nu wel duidelijk. En met je Wildschut kan je ook oprotten want die doet al helemaal niets. Dus een andere verslaggever hier. En ik hoop dat ze je persoonlijk een knal voor je harses komen geven die spelers die jij hier zo afkraakt. En dit noemt zich een supporter

  1. Lincoln

   Het kan zeker minder grof maar mensen zijn op dit moment en eigenlijk het hele jaar teleurgesteld. Leiwa maakte het afgelopen seizoen en vandaag niet echt een bijster goede indruk. Volgens mij stond hij aan de basis van de 0-1 vandaag maar ik kan het ook mis hebben. Ik snap jou maar ik snap ook de schrijver. Verder over Wildschut heb je gelijk! Enorme vormcrisis en te dik geworden misschien eens tijd om minder sushi te vreten. Al vond ik dat hij vandaag paar leuke acties had maar nog veel meer balverlies dat hij 4 man uit wilt spelen.

  2. sobermikel

   Er mag toch wel negatief over een speler geschreven worden of niet dan?
   Leiwa speelt bagger, het hele jaar al en is al heel wat tegendoelpunten verschuldigd. Wat dan niet te begrijpen is, is dat die klojo van een Lokhoff Fleuren op de bank laat zitten, terwijl die in een aantal wedstrijdjes heeft laten zien, beter te zijn dan Leiwakabessy.

   Gank noa de hut! Leiwakabessy, gank noa de hut!

   1. marcel

    ook leiwa wordt gewoon door lokhof geslachtofferd, want ook in deventer was al te zien dat de vleugelspeler van GoAhead veel te snel was voor hem. Ook hier zal Tonbenul wel weer geweten hebben wat we moesten doen, en dat is een langzame back opstellen tegen een snelle vleugelflitser

 12. De Koel

  Als Lokhoff een kerel is, dan houdt hij de eer aan zichzelf. Slechts drie thuiswedstrijden weten te winnen, betonvoetbal dat niet om aan te zien is, geen enkele speler die beter is geworden (de meeste zijn steeds verder afgegleden) en een elftal dat aan het eind van het seizoen nog steeds speelt als een gelegenheidselftal (wat zouden ze eigenlijk op al die trainingen hebben uitgevoerd…) Dan heb je op alle fronten gefaald. Maar hij zal wel rustig blijven zitten, in de hoop dat hij nog een oprotpremie kan incasseren.

  Volgend seizoen een nieuwe trainer en opnieuw beginnen te bouwen aan een elftal dat over een jaar of twee de stap naar de Eredivisie kan maken. Dat is wat er nu moet gebeuren.

 13. pavisto67

  Wat heeft lokhoff gefaald zeg…
  gewoon even wat dramatische feiten van deze toptrainer wiens staat van pens meer kwaliteiten toedicht in de kroeg dan op het trainingsveld…
  Hij is vorig seizoen in de winterstop aan het roer gekomen. Heeft toen een leuke reeks van vier overwinningen op rij neergezet, wat hem direct een contract voor twee seizoenen heeft opgeleverd. In de verdere reguliere competitiewedstrijden wist VVV alleen nog twee keer te winnen op het einde van de competitie tegen Ado en Twente. Teams die op dat moment al uitgespeeld waren en volledig uitgeblust op het veld stonden. En dan dit seizoen er nog eens bovenop… 6 schamele overwinningen, want ons 12 overwinningen in circa 50 competitiewedstrijden heeft opgeleverd… En dan achter deze trainer blijven staan omdat ze geen trainerskerkhof willen pretenderen te zijn. Eens kijken hoeveel sponsoren en toeschouwers wegrennen naar de afgelopen seizoenen.. Berden neem je verlies en vervang deze trainer om nog meer schade te voorkomen

 14. mats

  net gedegradeerd en Lokhof staat er weer over na te praten alsof ze net een oefenpotje verloren hebben….en dan mag’ ie vanwege bewezen diensten (degraderen is misschien maar beter toch? meester Soentjens) nog een jaar blijven van megalomaantje Berden met zijn fancy-fair stadion.

  supporters meneer Berden..SUPPORTERS…dat en alleen dat is het bestaansrecht van een club! maar mij zien ze niet meer zolang Lokhof trainer blijft en er niets veranderd aan dit beleid. gelukkig heb ik nog andere hobbies.

  1. RuiverCity

   @mats…..je hebt helemaal gelijk. Ik hoor en zie nu geen enkele positivo meer. Zelfs clubman is om ….Maar ja we kunnen dus een andere hobby gaan zoeken volgens Berden….misschien is dat niet verkeerd als meer mensen dat deden want volgens mij denken ze daar op den Berg echt dat ze met een paar achterlijken te maken hebben.
   Ik heb al maanden op deze site gezegd dit gaat verkeerd ….helaas, ja helaas heb ik en velen met mij, gelijk gekregen. Had liever gehad van niet…
   Maar als ik dan na afloop Lokhoff en Berden op de tv zie…dan zakt me de moed nog meer in de schoenen. Er gaat dus echt niks veranderen de komende maanden. Ze gaan gewoon op dezelfde wijze door! Onze club wordt ten gronde gericht door dit beleid.

 15. YowVVV

  Met deze selectie moet je gewoon in de Eredivisie blijven, naar mijn mening als 14e of 15e maar als echt de nood aan de man is via de nacompetitie. Het is Ton niet gelukt, de trainer is verantwoordelijk. Hij stelt de spelers op, hij traint bewust op een bepaald systeem en geeft de veldbezetting en tactieken mee. Contract of niet, het is goed geweest. Er is teveel gebeurd en ok niet alleen hij is schuld maar het is klaar.
  Verder hoop ik dat VVV weer de Venlose Voetbal Vereniging gaat worden en niet de Berden Voetbal Vereniging. Beleidsmakers bij VVV hebben een amateuristische blik over het voetbal.

 16. brise continu

  Die positivo’s kunnen niet reageren want die liggen in de slaapzak voor de Koel te wachten op de verkoop van de nieuwe scc’s….Voortaan Vrijdag’s Voetbalclub. …

  Pssst. …zo ff sprietse!!!!

 17. Frosty

  Eens kijken wat er de komende maanden gaat gebeuren. Er zullen veel mensen weg gaan maar Ton ”Anti-Voetbal” Lokhoff blijft gelukkig lekker zitten. Op naar weer een seizoen beTon voetbal!

 18. Koelie

  Passend slot op een kwalitatief uitermate teleurstellend seizoen. Mag duidelijk zijn dat deze trainer niet bij VVV past. Of passen de supporters en sponsoren niet meer bij VVV?

  Dan naar volgend seizoen (mits er een nieuwe trainer is). Een linksback hebben we sowieso. Nu de rest nog. Laat die Fortuna spelers maar komen, Dusseldorp.

  1. Lincoln

   Geen beleid, geen strategie, geen lange termijn plannen, afbraak kut voetbal, wordt niets met de jeugd gedaan. Bestuur en management die kei hard falen en alleen maar euro tekens zien. Maar hoe berden ons op de kaart heeft gezet zo gaat onze club ook ten onder! Ik denk dat het stadion een grote fout gaat worden. Ik was eerst echt opgetogen maar zie steeds meer nadelen dan voordelen.

   Hoop dat we snel een trainer inschakelen die wel functioneert en verstand heeft van voetbal. Want als Lokhoff blijft komen er denk ik nog maar 200 mensen kijken. Hoop dat ze beleid van jaren geleden voort zetten. Jonge talenten uit jeugd of NL de kans geven. En weer aanvallend voetbal vertonen. En ohjaa een fatsoenlijke spits die niet te lui is om te rennen zou ook fijn zijn. Kijk naar Kolder hier weggestuurd speelt famtastisch bij GAE.

 19. Zeker wete

  Tsja het is een inkopper om nu alles en iedereen onderuit te schoffelen. Iedereen is zwaar ongoocheld. Ook ik en wat mij betreft mag de halve selectie oprotten en zeker Lokhoff. Het beleid van de club past ook niet bij de ambities die ze zelf hebben uitgesproken dus daar moet ook het nodige gebeuren. Toch wil ik het opnemen voor Hai Berden. Berden zal als eindverantwoordelijke maatregelen moeten nemen maar wat mij betreft blijft Hai nog vele jaren. Nogmaals; zonder Berden hadden we al jaren een anoniem bestaan gehad in de Jupiler League. Dat niet iedereen het daarmee eens is vind ik prima maar de ´Berden rot op lobby’ is in mijn ogen niets anders dan Neandertalergedrag van laag niveau.
  kop op. WE ZULLEN TERUGKEREN.

 20. Teletekstsupporter

  Ik voorzie hetzelfde scenario als Excelsior, meteen door naar de staart van de Jupiler League. Maar wellicht valt het mee en durft Toptrainer Ton in de JL wel met 2 spitsen in plaats van 1 spits te spelen. Achilles’29 we komen eraan!

 21. marcel

  4 jaar geleden hadden we vanalles geleerd van dat ene jaar eredivisie en de daaropvolgende degradatie. bij een volgende promotie (1 jaar later alweer), zou er met deze gegevens vanalles gedaan worden, en zou er alles aan gedaan worden om elk jaar een stapje hogerop te komen.
  Helaas is juist het technisch beleid elk jaar een stukje minder geworden.
  geen scoutingapparaat en spelers telkenmale op het laatste moment aan de selectie toevoegen was inmiddels al gewoon (nee het kan niet eerder, zie zwolle nu met mokotjo en nijland). Maar dit seizoen kwam het wel erg duidelijk in beeld dat het technisch beleid bij VVV geen ene reet voorstelt. Een team met 7 (!) huurlingen, een diverse spelers die geleidtijdig aflopende contracten hebben, geeft aan dat het technisch beleid volledig uitgehold is, enige continuiteit in je HOOFDATTRACTIE (namelijk het eerste team) is niet terug te vinden.
  Daar waar je wel vraagtekens mag stellen bij de totale samenstelling van het team (echte knokkers als bijvoorbeeld Ken Leemans) ontbraken, en dat een degradatie-kandidaat hoog op de fairplaylijst staat, spreekt daarin boekdelen. echter als je de individuele spelers bekijkt kan men toch concluderen dat VVV geen echte toppers heeft, maar dat men toch wel degelijk over een selectie beschikte met potentieel.

  Helaas stond daarboven echter ene heer Taktisch Tonbenul Fockof. die geen ene herkenbaarheid in zijn team wist te brengen, geen ene speler naar een hoger niveau wist te tillen, en het publiek (zeker thuis) ook nog eens een speelstijl voorschotelde die (zacht uitgedrukt) niet te pruimen was.

  Jammer genoeg had dhr Berden zich na twee eerdere trainers, en het commentaar dat hij in de media kreeg besloten om zich dit jaar nergens mee te bemoeien.
  Daar waar de problemen volgens de achterban niet perse bij de trainers lag, en berden megalomaan wel ingreep, daar werd verzuimd om dit jaar tijdig in te grijpen mbt de trainer. Een blunder van jewelste die volgens mij ingegeven is door niets anders dan de negatieve publiciteit die berden in de voorgaande 2 jaar gekregen heeft. Dit jaar lag het namelijk wel grotendeels aan de trainer, die totaal niets uit het geboden spelerspotentieel heeft weten halen.
  conclusie kan niet anders zijn dan:
  – 4 jaar eredivisie heeft ons geen vooruitgang gebracht
  – technisch beleid heeft ons geen vooruitgang gebracht
  – trainer heeft zijn doelstellingen ruimschoots niet behaald, en schade gebracht aan de club op technisch (spelersmateriaal), publicitair (VVV wordt door heel nederland uitgekotst) en prestatief (kansloze degratie met het schaamrood op de kaken).
  – bestuur heeft gefaald om tijdig in te grijpen.

  ben benieuwd naar de evaluatie van dit seizoen.

 22. RuiverCity

  @marcel
  Goed stukje. Vooral het imago van VVV heeft een flinke deuk opgelopen. Heel voetbalminnend Nederland is blij dat VVV eruit ligt. Maar dit werkt ook door naar de sponsoren en supporters! Dat hebben ze op den Berg nog niet in de gaten. Als je goed hebt geluisterd naar Berden gisteren op tv dan heb je de evaluatie en toekomstvisie al gehoord.

 23. Axe

  Soentjes zegt gisteren tegen L1 Radio dat hij dit al in de winterstop aan zag komen. Hoezo een brevet van onvermogen wanneer je vervolgens niet ingrijpt als leidinggevende.

 24. sultana

  @Marcel:

  Heel goed stukje!

  @Axe:

  Ik denk dat Soentjens al een tijdje doorhad hoe dit ging aflopen maar hij als marionette pop van Berden durft zijn mening niet met Hai te bespreken want dan word ook hij de laan uitgeschopt. Hai gaat de deksel keihard op de neus krijgen vanaf nu, supporters en sponsoren blijven massaal weg omdat ze het anti beton- angsthazen voetbal van Lokhoff beu zijn en terecht. Ook ik ga na 33 jaar mijn seizoenkaart niet meer verlengen, wat ik donderdag en gister gezien heb was de druppel. Bedankt Lokhoff, dikke vetnek voor het verkloten van een heel seizoen waar we geen flikker aan gehad hebben. Hou de eer aan jezelf en rot op, met jou zakt vvv steeds dieper weg. Ik voorspel staartje jupiler league met jou tactiek, jij maakt niets of niemand beter. Zo lang Lokhoff trainer is en blijft zien ze mij niet meer bij vvv. Laf voetbal meer is het niet daar ga ik niet meer voor betalen.

  Wil vvv serieus genomen worden en terug kunnen keren naar de eredivisie dan zal er veel drastisch op de schop moeten en niet alleen Lokhoff maar ook de hele technische staf, beleid en die Dullens eruit flikkeren, anders zie ik het somber in.

 25. tulipanes

  Jammer, maar helaas. We zijn volkomen terecht gedegradeerd, terwijl we over een redelijke selectie beschikten. Mijn mening is dat Tony Sixpack hopelos gefaald heeft met dit angsthazen en betonvoetbal.
  Ik ga eerst heel goed nadenken of ik nog een sk neem, want ik heb hier met dit voetbal niet veel zin in.

 26. baoldervvv

  Er is maar één conclusie te trekken.

  Streep door hele technische staf en van onder af aan opnieuw beginnen. Dat betekent BELEID maken en uitvoeren. Ik ben niet tegen een nieuw stadion, maar DAAR mag niet alle energie naar toe gaan.

 27. sobermikel

  Volgend jaar kom ik dus echt niet meer.
  Liever een nep- supporter dan dief van eigen portemonnee.
  Misschien dat iemand me nog over kan halen wel een SCC te nemen, maar dan moet Lokhoff oprotten én de SCC’s met minimaal €100,- omlaag. Al ben ik bang dat die gietsige verkes op de berg de fans weer gewoon een poot uit gaan draaien.
  Idioten die hier allemaal nog intrappen…

 28. Alvast even vooruitblikken op volgend seizoen: Daan Verlijsdonk en Selman Sevinc worden bij de selectie van het eerste elftal gehaald. Mooi dat die jongens uit de regio nu de kans krijgen. Daarmee zijn er in ieder geval al twee van de minimaal 10 nieuwe namen ingevuld.

  Nu nog Jorrit Hendrix, Eric Verstappen en Gianluca Maria van PSV halen, en Bryan Roox van Roda JC. En Edwin Linssen voor de broodnodige ervaring.

  1. Lincoln

   Ja dat is natuurlijk wel weer een voordeel van de JL. De jeugd krijgt natuurlijk meer kansen. Zijn leuke talenten die toegevoegd kunnen worden aan de selectie. Misschien krijgt onze Australische vriend ook een kans om zich te bewijzen. Vraag me af wat Yuki, Nwofor, Maaenpaa gaan doen. Zal het wel jammer vinden als Maaenpaa vertrekt maar denk wel dat hij gaat helaas.

 29. paultje

  Mij, supporter sinds 1957 valt op dat iedereeen ineens iedereen afzeikt.
  Ik hoop dat na de verwerkte kater iedereen toch weer gaat nadenken en waarom?1.Sinds ik VVV fan ben hebb ik 9 degradaties en 7 promoties meegemaakt, ook naar de toenmalige 2 de divisie en alleen er uit omdat die opgeheven werd.
  2.Ook heb ik meegemaakt dat in de 60 er jaren VVV al over de rand was omdat er grote schulden waren. Deze werden toen gedelgd door een bedelcollecte onder de bevolking , een loterij en ja, ook gemeentesubsidie, dat kon toen nog.
  3.Verwacht dus met ons budget geen wereldteam, daarvoor moet je bij de schuldenmachines in zuid Europa zijn,oh ja, feyenoord en Vitesse, Nac, Utrecht enz kunnen er ook wat van.
  4.Ook ik zie liever eredivisie, maar schelden heeft geen zin, wat wel zin heeft is de schouders eronder en ons weer een weg terugvechten.
  Als ik ervoor moet kiezen tussen kapot gaan aan schulden in de eredivisie of de Juup divisie kies ik voor de laatste en laat de eredivisie voor wat het is, inclusief de gemeentesubsidie JC uit Kerkrade.
  5.Ik geloof er echt in dat we weer terugkomen, maar op duur zullen we wat de Duitsers zeggen een Fahrstuhlmannschaft zijn en als we dat met rechte rug en zonder een overstressed budget doen is daar niks mis mee.
  6.Ik hoop mijn buren op Zuid in het komende seizoen allemaal terug te zien
  Prettige vakantie en laat de hersens op de Berg eens werken zonder ze af te zeiken.

 30. boeksbal

  Heeft iemand een idee wat er met de kaartjes die we als Passe-Partout gekocht hebben? We missen nu toch 1 wedstrijd. Of denkt VVV nu, hebben die 5 euro! Zou ze mooi staan om die terug te geven, of ze komend seizoen om te ruilen voor een kaartje voor de competitie.

 31. sobermikel

  Het is niet de DAT we gedegradeerd zijn, maar de manier waarop.
  Met zo’n klote behoudend voetbal en een trainer zonder verstand, die ook nog mag blijven zitten. Dat is wat de mensen dwarszit.
  Ik ben er ook bang voor dat ze er op de berg toch nooit van leren.
  RKC, Zwolle etc doet het met een lager budget en haalt meer rendement uit het geïnvesteerde geld.
  In Venlo leren ze het in 5 jaar nog niet, hoe ze geld uit moeten geven.
  Dit betekend dat er op bestuurlijk vlak ook flink gefaald wordt. Wanneer gaan er weer eens koppen rollen? En dan bedoel echt grote koppen…

 32. treintje

  In de eerste plaats zijn de spelers de uitvoerders, dit wel in opdracht van Lokhoff, deze word weer ondersteund door Düsseldorp, die word weer gestuurd door de “Grote Leider” Hans Soentjens. Daarover heb ik in het begin van het seizoen al over gezegd dat het een wolf in schaapskleren is. Bij zijn vorige werkgever is hij met een niet opgeloste schuld vertrokken, privé ook niet helemaal brandschoon en bij VVV heeft hij alleen maar voor meer chaos en een achtrehaald onduidelijk beleid gezorgd. Kortom: Deze man is eindverantwoordelijk en moet zijn verantwoordelijkheid nemen en zijn ontslag netjes indienen. Zolang hij op zijn positie blijft zitten zal er geen vooruitgang in het te voeren beleid plaatsvinden. EEn huurleger zal voorbij blijven komen en uit de regio komt door een slecht scoutingbeleid en gevoerd systeem nauwelijks aanwas in het 1e team. De supporters daarentegen wordt al jaren een vette stadionworst voor gehouden zonder enig vruchtbaar resultaat. Alleen wordt van de supporters gevraagd om geduldig te zijn en achter het “team” blijven staan. Nu komt Quinn Kruissen weer terug. Waarom heeft deze jongen geen eerlijke kans gekregen om zich te ontwikkelen. Zo zijn er veel voorbeelden van spelers die alleen maar achteruit zijn gegaan in hun ontwikkeling.

 33. blazaaa

  Soentjes is wel een vriend van Berden, daarom zit hij er al> nog een reden waarom beiden eigenlijk al weg moeten.

  Mensen die hier roepen dat de anti-berden clan, die inmiddels steeds groter wordt, alleen bestaat uit barbaren, moet de inhoudelijke reacties dan nog maar eens gaan teruglezen. De reden dat deze clan alleen maar groter wordt is de volgende: het gaat niet om het voetbal of om de supporters> het gaat om geld. Het gaat om de businessclub, om de vriendjes van de sociëteit, die iedere twee weken champagne willen drinken en nog rijker willen worden. Er is namelijk geen beleid. Ik word ook erg onpasselijk van het non argument dat het nieuwe stadion nodig is. Je kan met weinig budget erg creatief zijn. Zie RKC. Zie PEC. Het slechte beleid: jeugdafdeling opgegaan in Regionaal Opleidingscentrum. Oftewel> PSV jeugd. Het damesteam is opgeheven (was goed voor de goodwill en het imago). Alleen al de details. Het slechte veld (nauwelijks onderhoud), het onkruid op de tribunes, verroeste hekken, de lelijkheid hoe de stoeltjes geplaatst zijn door elkaar . Geen scoutingapparaat op Dullens na. Geen mentale begeleiding. Het trainingsschema van 15 uur per week. En zo kan ik nog wel even doorgaan. VVV> een erg mooie club, helaas in heel zijn geschiedenis gekenmerkt door slechte besturen.

Leave a Reply