Nabeschouwing Go Ahead Eagles – VVV-Venlo 1-0

Zo meneer Lokhoff! We staan nu met een been in de Jupiler League. Hoe lang wil je nog doorgaan met dit anti-voetbal? Het enige wat ik heb gezien, een trainer die met zijn handen in zijn zakken ongeïnspireerd naar zijn team staat te kijken.

Hoe kun je nu tegen de nr 7 van de Jupiler League zo’n angsthazen voetbal laten zien? Geen druk, geen agressie. Als je toch de opbouw ziet van achteruit….te triest voor woorden. Verdedigers hebben de bal en rossen de bal zonder te kijken naar voren en Nwofor mag het dan uitzoeken. Weer geen snelheid over de flanken. Wildschut komt weer pas rond de 60ste minuut. Reimerink en Cooper nergens te bekennen. Lewakabessy die het vervelend vindt om een tegenstander pijn te doen en hem zowat knuffelt als ie hem heeft neergelegd.

Dit VVV verdient het niet. Er zal een wonder moeten gebeuren willen we er niet de eerste ronde al uitvliegen. GAE hoeft in Venlo maar een keer te scoren en VVV mag proberen er 3 te maken. Maar Lokhoff kennende zal hij zondag wel weer inzakken en gokken op een toevallig doelpuntje.

Verder wil ik er niet te veel woorden aan vuil maken, herhaling van zetten. Schaamte mag overheersen….

Mäenpää 6,5: Had niet veel te doen. Een van de minst slechte in ieder geval.

Joppen 6: Weinig van gezien vanavond, zeker aanvallend!

Röseler 5: Onvoldoende voor hem. Kan veel meer dan hij laat zien.

Seip 6: Had het ontzettend moeilijk met de toch bepaald niet van kwaliteit overlopende Kolder.

Lewa 3: Waar blijft Fleuren?!

Ammi 6,5: Was voorbeeld wat betreft inzet. Maar kon verder ook weinig brengen.

Ramstein 4: Wie?

Rado 4: Wie?

Türk 5: Kon tegen zijn oude club ook niks brengen. Kan veel beter.

Linssen 5: Straalde ook niks van uit. Werd terecht gewisseld.

Nwofor 7: Enige gevaarlijke speler maar kan het voorin alleen uitzoeken.

Wildschut 6: Door hem meer dreiging. Veel te laat gebracht.

Maguire 4: Niet gezien.

Cullen 4: Onzichtbaar.

Lokhoff 1: Ben er helemaal klaar mee!

Klik hier voor de reactie van Lokhoff na afloop van Go Ahead Eagles-VVV-Venlo

Klik hier voor de reactie van Nils Röseler na afloop van Go Ahead Eagles-VVV-Venlo

39 Responses

 1. Ddelamontagne

  Wat moeten we toch met dit elftal en dit hele gebeuren. Geen strijd, geen passie, geen structuur. Geen beleid, geen strategie. Zo zijn alle mooie planningen voor niks. Lekker degraderen en opnieuw beginnen. Van mij mag meneer Berden en zijn vriendjes committee ook zijn spullen pakken net zoals de trainer want dit ging werkelijk nergens over

 2. sobermikel

  Zeker jammer van Nwfofor. Totaal geen opbouw van achteruit of maar één fatsoenlijke bal, waar hij iets mee kan.
  Lokhoff in godsnaam eruit knallen. Wat een kolereleijer. Vraag me af hoe lang het bestuur het schip nog door deze klootzak laat besturen…

 3. kortjakje

  Gadverdamme!!! Wat weer een afschuwelijke wedstrijd, op zo`n belangrijk moment. Op deze manier al helemaal geen zin meer om zondag nog te gaan kijken. Denk dat VvV alleen nog maar kan winnen, door de opstelling weer helemaal omver te gooien…

 4. jason

  Hoe kan het dat profvoetballers die al een heel jaar samen trainen etc nog niet 3 keer een bal aanvallend over kunnen spelen naar mekaar ??? Maja we hadden wel bijna de nul gehouden en dat is toch het belangrijkste.

 5. VVV1977VENLO

  Ik zou niet snel zeggen dat het aan de trainer ligt , maar Lokhof is toch wel de meest dramatische trainer die ik sinds 1984 heb mee gemaakt.
  Waar is het VVV die het elke ploeg moeilijk kon maken, vooral in een kolkende De Koel. Dus Berden en Soentjes ontsla die clown vandaag nog en zorg voor een stadion verbod voor Leiwakabessy en mcQuire.
  En bezorg ons een trainer type Atteveld (met eigen technische staf) die van onze spelertjes mannen maakt.

 6. aoje

  Meneer lokhoff leert maar niet…een 6e plek Jupiler ploeg laten spelen en loeren op de counter. Wat een trainer. Ga uit van je eigen kracht en snelheid en speel met vleugelspitsen. Van je eigen doel af.
  Als Go Ahead 1x scoort in Venlo zal VVV 3 doelpunten moeten maken. Wat een trainer….bah.
  Als hij blijft ga ik niet meer naar de Koel. Ze vliegen er uit…na 3 jaar onderaan bengelen misschienwel het beste….alleen starten in nieuwe seizoen met aanvallende trai ner graag!!!!

 7. clubman

  Hai, kunnen we Sierd de Vos niet toevoegen aan ons “scoutingsapparaat”?
  Hebben we dan behalve Dullens nog een ouwehoer erbij die totaal niks zinnigs over voetbal weet te vertellen. Past perfect in het huidige plaatje van VVV.

 8. VVV1977VENLO

  Zo lang Lokhof nog trainer is zien ze mijn niet meer in De Koel. Zal in het begin de nodige moeite kosten maar goed ik ga me daar echt niet meer staan ergeren.

 9. De Koel

  Tegen de nummer 6 van de Jupiler League spelen en dan nog met alle spelers op eigen helft blijven hangen en gokken op de counter… En voor de zoveelste keer dit seizoen levert dit het bekende resultaat op: een late tegentreffer en nul punten. Die Lokhoff is echt de grootste ezel die op de Nederlandse voetbalvelden te vinden is. Stupidity is doing the same things over and over again and expecting different results.
  Wat een schandalige vertoning. Ik ben er helemaal klaar mee. Ik bespaar me zondag die ellende.

 10. Frosty

  Nou, het ging zoals verwacht. BeTon voetbal dus. Deksel op de neus en volledig terecht verloren.
  Ik ben bang dat het nu dan echt gedaan is, VVV moet nu thuis een top wedstrijd spelen en laat dat nu net iets zijn waar ze het hele seizoen al in gefaald hebben. Thuis brengt VVV HE-LE-MAAL niks.
  Volgens het interview van na de wedstrijd wil Ton ”angsthaas” Lokhoff thuis aanvallend voetbal gaan spelen. Eens kijken of er dan ook weer 8 verdedigende spelers in het veld staan… Met alle respect voor Ammi hoor maar wat ben je toch een ontiegelijke amateurclub als je een ADO rechtsback die normaal op de tribune zit als rechter vleugelaanvaller positioneert. Ammi lijkt me echt een leuke gozer, over zijn inzet valt niks te zeggen en hij is een van de weinige spelers die nog iets om VVV geeft maar kom op zeg… Zet nu gewoon een aanvaller op rechtsbuiten verdomme. Je hebt die godvergeten Reimerink toch niet alleen voor de fysio gehaald of wel??!

  Als ze degraderen dit jaar dan is het voor de komende jaren voorbij. Ik zie ze niet meteen weer promoveren naar de eredivisie, dat gaat minstens een paar seizoenen duren.

  Na het vertrek van Honda is de hele club stil blijven staan en heeft VVV alleen maar antipathie opgewekt bij de eigen supporters en de rest van Nederland. Niks mis met het beleid hoor, nee nee.

  1. druppelvanger

   VVV ligt op zijn gat. van alle ambities blijft niks over. Nieuw stadion duurt nog jaren als het er al komt. Geen spelers die straks nog de clubkas kunnen spekken (bij Wildschut hand zwaar overspeeld). Reimerink blijkbaar miskoop, net als Bergkamp. Voorhoede van niks. Bij degradatie en daar kunnen we nu wel van uit gaan, zal niveau nog verder dalen en is spoedige terugkeer een utopie. GAE gewoon betere ploeg, aanvallend ingesteld en met een paar spelers die technisch veel beter zijn dan welke VVV speler dan ook. Een bescheiden rol in de Jupiler league staat ons te wachten.

 11. marcel

  tja, dankzij lokhof weer 7 uur naar de klote. Je zag binnen 5 minuten op de tribune het willem2 scenario al tevoorschijn komen. Deze trainer wil nix en krijgt dus ook nix.
  Hoe durf je met deze spelers zo te spelen tegen een juup ploeg die nog niet eens tot de top behoort. Beetje beleidsmakers hebben deze vetnek ontslagen zodra ie in venlo uit de bus stapt. BAH.
  GAE met constant met 4 mensen voorin. bij ons weer eenzame frontsoldaat nwofor.
  GAE veel beweging. bij ons staan ze weer achterin te wachten
  GAE veel variatie in de aanvallen. bij ons is dit de aanval: naar voor knallen die bal
  GAE wil elke afvallende bal bij ons staat iedereen te kijken
  GAE heeft passie en inzet. bij ons: huh wat is dat?

  zoals ze na de wedstrijd al zeiden bij langs de lijn. GAE met passie, inzet, beleving, voetbalvermogen, alles wat VVV niet heeft………………………

 12. YowVVV

  Idioot, Ultra Defensief!
  Wil deze clown snel terug gaan naar Breda, het was geen domper? Belachelijk maak je ons met dit voetbal en deze (en je eigen) beleving!

  We moeten op alle fronten beter zijn!
  Trek je eigen conclusie en wees een vent, hoe het ook afloopt! Daaaaaag…

 13. Ddelamontagne

  Tonbenul snapt gewoon niet wat je moet doen met de play offs. Je moet geen angsthazen voetbal spelen maar van je eigen kracht uitgaan. Goals maken is het belangrijkste. Moeten minimaal met 1-0 maar het liefst met wat grotere cijfers winnen. Want als zij scoren zijn we de lul

 14. brise continu

  Mocht VVV zich handhaven dan is dit iig niet dankzij Lokhoff, Berden en co…maar ONDANKS deze koekwauzen!
  Praktisch volledig falend aankoopbeleid, organisatorische wanorde, ondermaatse communicatie enz….

  tjeeezzz…

  zo…ff sprietse!!

 15. druppelvanger

  Xandro Schenk is van mening dat Go Ahead Eagles zeer verdiend heeft gewonnen van VVV-Venlo. De verdediger van de Deventenaren zorgde donderdag voor de enige treffer van de wedstrijd en was na afloop van het duel dan ook door het dolle heen.

  “Ik denk dat dit een heel belangrijk doelpunt is”, vertelde Schenk na afloop van de wedstrijd tegenover Eredivisie Live. “Zij (VVV, red.) komen uit de Eredivisie en moeten een beter team hebben. Maar dat hebben ze vandaag (donderdag, red.) niet bewezen. Ik denk dat wij vandaag beter gespeeld hebben en verdiend hebben gewonnen.”

  Volgens de huurling van Ajax bakte VVV er niet zoveel van. “Ze staan met z’n allen op de middenlijn en dan wacht VVV op de counter. Tja, dan zij wij beter, want wij kunnen het spel wel maken”, ging Schenk verder met zijn betoog. “Ze mogen in Venlo ook wel zo spelen.”

  Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/197057/Matchwinner_Go_Ahead_verbaast_zich_over_slap_VVV:_Zij_komen_uit_de_Eredivisie#ixzz2TXQYjA1A

 16. Teetje

  Even een vraagje tussendoor, hoe zit het als VVV met 2-1 zou winnen zondag? Telt het uitdoelpunt dan ook dubbel ondanks dat Eagles verloren heeft of telt het uitdoelpunt alleen dubbel als Eagles gelijk speelt of wint?

  1. Frosty

   Bij een einduitslag van 2-1 vliegt VVV er uit. Dat uitdoelpunt telt altijd dubbel. Als GAE 1x scoort dan zal VVV er 3 moeten maken om door te stoten naar de 3e ronde.

   Het gaat gewoon heel erg moeilijk worden. Lokhoff moet dit keer echt anders gaan spelen want zo niet, dan is het einde verhaal.

 17. Luis Erique

  Het wordt toch tijd dat het bestuur gaat nadenken over het volgende seizoen. Naar mijn idee neem je dan direct afscheid van Ton Lokhoff, en ga je je richten op jonge talenten uit de Jupiler league, aangevuld met 2 ervaren jongens. Verder kijk je naar een trainer met een positieve spelopvatting, zodat tegenstanders (waarschijnlijk in de JL), weer met lood in de schoenen naar de koel komen. Verder neem je snel afscheid van de dure jongens en ga je weer bouwen aan een frisse, gezonde club, zoals we voor het tijdperk Honda waren.

 18. Frank_LB

  Hey VVV-supps. Komt helemaal goed met VVV, die handhaven zich wel.
  Wij willen jullie graag met een paar Fortuna-supps komen steunen in deze strijd maar de kaartverkoop is ons een beetje onduidelijk. Klopt het dat je een clubcard nodig hebt om aan de kassa een kaart te kopen?
  En wat zijn een beetje leuke vakken om de wedstrijd te bezoeken?

  1. Teetje

   Respect! Top dat jullie ons steunen man!
   Hoe het met de kaartverkoop aan de kassa’s zit weet ik niet, maar online heb je in ieder geval zeker een (seizoen)clubcard nodig. Je zou hiervoor even met VVV kunnen bellen, ik weet zeker dat ze je graag verder helpen.
   Anders zou je altijd nog kunnen overwegen om een clubcard aan te schaffen, kost wel €5,00 (correct me if I’m wrong) extra maar de kaarten die verkocht worden zijn passepartout wat betekend dat je met dat kaartje volgende week ook nog zou kunnen komen (als we door zouden gaan). En van €15,00 voor twee wedstrijden is niks te zeggen dacht ik toch.

   De Oosttribune (vak O3) is officieel de sfeertribune maar echt een topsfeer is daar nou ook niet bepaald. Misschien dat het nu met de play-offs anders is, ik verwacht zelf wel een vollere tribune omdat er nu ook losse kaartverkoop is daar.
   Verder zitten op de tribunes voor het uitvak (VW) voornamelijk vaders met kinderen, op VW1 staat nog wel een groepje dat ook sfeer wil maken. De paar keer dat ik op VN heb gezeten was het erg wisselend, is daar een beetje afhankelijk van het vak waar je zit. Naar de kant van VW toe was het meer vaders met kinderen die een dagje voetbal komen kijken net als op VW maar meer naar O toe was dit een stuk minder.
   Op Z heb ik nog nooit gezeten.

   1. Teetje

    Oja, daar heb ik inderdaad niet aan gedacht… Dan denk ik toch dat je het beste gewoon even VVV op kunt bellen, misschien valt er wel iets te regelen.

   2. Harie_Bombarie_nix-da

    Onzin, supporters hebben al een boel geld betaald om een aantal wedstrijden te zien op zaterdag amateurs nivo. Dus et zou Hay B. En medebestuurders sieren als alle nog resterende wedstrijden (1), iedere Venlonaar wiens gemeentegeld historisch de club overeind hebbem gehouden om Niet (voor Hay dwz gratis) binnen mogen.

  2. Je moet idd een clubkaart laten aanmaken voor 6 euro. Of even kijken of er mensen zo vriendelijk zijn om een kaart voor je te kopen zondag. Het is 1 op 1 verkoop, per clubkaart of seizoenskaart kun je er maar een kopen. Ik ben net bij VVV geweest om een kaart te kopen.

   1. Teetje

    Denk dat het door de 1 op 1 ook moeilijk gaat worden om mensen te vinden die kaarten voor je willen regelen. Ik heb zelf met wat vrienden een seizoenskaart maar wij hebben hierop al wat maten meegenomen, anders had ik het zo voor je willen doen.

 19. Frank_LB

  Wij zijn wel wat gewend in Sittard…
  Support is support, hoe slecht het spel ook mogen zijn…

  Maar goed, kun je me inhoudelijk ook verder helpen met mijn vraag? 🙂

  1. Ddelamontagne

   Volgens mij kunnen ze per direct een clubkaart aanvragen en hierna meteen kaarten verkopen maar het ligt eraan hoe druk het is en hoeveel kaarten er zijn verkocht. Dus ik zou even wat gaan regelen met mensen die seizoenskaarten hebben.

Leave a Reply