NAC Breda de volgende tegenstander in de Play Offs!

De laatste speelronde van de Eredivisie is zojuist afgelopen! Door de nederlaag van NAC en GAE is de ploeg uit Breda 16de geworden. Hierdoor zal VVV-Venlo tegen NAC Breda spelen in de halve finales van de Jupiler Play Offs. De winnaar hiervan zal in de finale spelen tegen Roda JC of FC Emmen.

VVV-Venlo speelt aankomende vrijdag om 20.45 uur eerst een thuiswedstrijd waarna er 3 dagen later op Pinkstermaandag om 16.45 uur wordt afgetrapt in Breda.

Voor informatie over de kaartverkoop klik HIER!

35 Responses

 1. supportertje

  Dan moet VVV maar zorgen dat NAC een zware dip oploopt in de koel. Dus de beuk er in, en gaan voor het maximale. Wij als supporters moeten ze naar de overwinning toe schreeuwen. Nu meer als ooit hebben ze de steun van ons nodig. Neem extra mensen mee naar het stadion, en zorg er voor dat het stadion vol zit. Laat merken dat we achter VVV staan, hoeft niet mooi als ze maar winnen met ruime cijfers, want een avondje NAC is het vervolg. Het moet vrijdag gebeuren in ons eigen stadion, daar moet een gat geslagen worden wat NAC maar heel moeilijk kan dichten.

  1. sultana

   Precies je moet NAC vrijdag proberen op een ruime achterstand te krijgen maar aangezien VVV al het hele seizoen moeilijk scoort zal dat heel heel lastig gaan worden. Daarom had ik toch liever tegen GAE gespeeld, die zitten in een dip en neerwaartse spiraal. NAC daarentegen scoort vrij gemakkelijk, heb ze vanmiddag zien spelen, daar gaat VVV het heel lastig tegen krijgen. Maar niets is onmogelijk, wie had verwacht 2 weken geleden dat we de play offs nog zouden halen? Ik hoop op een goed gevulde Koel zodat het weer ouderwets gaat kolken in de Koel. Ik heb er zin in en tweede pinksterdag mee naar Breda. Forza VVV

 2. Meuske

  Ik wil niet gelijk negatief doen maar Nac is over 2 wedstrijden denk ik de slechtste ploeg die we konden treffen. Desalniettemin hoop ik natuurlijk op het beste en steun de ploeg zo goed als ik kan maar…………….? Forza VVV

  1. supportertje

   Is niet negatief maar realistisch. Maar we hopen er met zijn allen toch het beste er van. NAC heeft de laatste twee maanden veel moeten geven. Laten we maar hopen dat VVV hiervan kan profiteren. Geen angsthazen voetbal, maar resultaat voetbal.

 3. marcel

  NAC is zeker op papier een beter team. bij hun zal de druk echter vele malen groter zijn dan bij GoAhead. verwijzingen naar de wedstrijd van vandaag zegt me nix, aangezien NAC en Groningen niet een als ‘normaal’ te benoemen wedstrijd speelden. ging nergens meer om, beiden op de aanval, en de verdediging verwaarlozend.
  Het blijven play-offs, en dus aparte wedstrijden, waarin, zoals al eerder gezegd vanalles kan gebeuren wat de uitslag over twee wedstrijden kan beinvloeden. volgende week maandag weten we waar we staan. einde seizoen, of nog twee van dit soort wedstrijden.

 4. Goodie

  Hoe kan het zo zijn dat VVV vrijdag per (S)CC 1 kaart mag verkopen en NAC bij haar thuiswedstrijd meer? Ik heb vernomen dat ze daar per SCC 5 kaarten kunnen bij kopen en per CC 2 kaarten.

 5. brise continu

  Stel je voor Goedie dat iedere SCC kaarthouder hier gebruik van zou maken…5 kaarten per SCC…die krijgen ze niet in de Koel….whoeeeehaaaa!

  Pssssst…zo ff sprietse!!

 6. pavisto67

  Vanwege deze beperkingen zal het stadion hooguit voor 2/3 gevuld zijn. Je hebt immers een clubcard nodig om een kaart aan te kunnen vragen, en veel mensen hebben die niet. Je kunt die dan wel aanschaffen, maar al dat ongemak, daar haken er heel veel op af

  1. Ja dat snap ik wel maar goed. Een Clubkaart is gratis aan te maken en het kost 1 minuut tijd om even je gegevens in te vullen. Dat is alles, je kunt direct een kaartje kopen en je clubkaart de week erop halen die is ook nog eens een aantal jaar geldig.

   1. pavisto67

    Ik mag toch hopen dat half Breda een clubcard kan aanschaffen en de rest van het stadion vult vrijdag?

   2. pavisto67

    Ik bedoel, ik mag toch NIET hopen dat men op die manier het halve stadion gevuld ziet met supporters van NAC?
    Kijken ze ook naar woonplaats als je je meldt voor zo’n clubcard?

   3. Daar kan ik niks over zeggen omdat ik niet weet hoe die procedure werkt. Denk dat ze er wel zeker naar kijken, maar aan de andere kant dat kan bijna niet. Ik ken persoonlijk VVV supporters die uit de buurt van Breda, Tilburg en EHV komen. En als je bijvoorbeeld een student bent die in Breda studeert zou je dan ook geen kaart kunnen krijgen. Kijk met deze vragen alleen al zie je dat het systeem absoluut niet waterdicht is. En dat een clubcard verplichting echt gedateerd is. Vooral de 1op1 verkoop is gewoon niet te doen voor VVV en een dom besluit. Dit is in het verleden volgens mij ook al bewezen in ons eigen stadion waarbij de grotere wedstrijden tegen PSV, Ajax en Feyenoord de supporters van die club met grote groepen op de thuisvakken zitten. Dus ik kan je niet garanderen dat dit aankomende vrijdag niet gebeurd. Ik heb de eerste kaarten via Marktplaats te koop zien staan. Dus als je een kaartje wilt lukt het toch wel. Het is gewoon niet waterdicht en dus gewoon raar. Daarnaast heb je alleen de Venlonaar hiermee die graag willen gaan kijken maar door de rompslomp niet komen.

 7. Meuske

  550 Nac supporters richting Venlo dus dat is een aardig aantal dat teleurgesteld naar Breda terug reist. Hoop wel dat het thuis publiek niet hoeft te wachten tot deze bende in de bus zit na de wedstrijd. Heb me er een partij zin in ongelooflijk en ben benieuwd hoe ze het gaan doen. Come on Venlo met zijn allen naar de Koel en als een blok achter VVV os Clubke

 8. YowVVV

  De Koel bomvol daar hoop ik op en een geweldige sfeer daar hoop ik op! Iedere tegenstander heeft het dan lastig. Promoot maar flink op facebook dagelijks, groot bereik. Daarnaast alvast uitwedstrijd promoten, hopelijk 500-750 man in het uitvak. Laten we oude tijden herleven. Durf te dromen, strijd!!

  1. Qua promoten doen we ons best! Alle tips zijn trouwens altijd welkom. We hebben vandaag al wat dingen gepost over de historie play off wedstrijd 1990/91. De rest van de week zullen we uiteraard aandacht besteden aan deze wedstrijden. Het is alles of niets.

   1. YowVVV

    Respect en complimenten voor jullie! Zou de club zelf ook wat meer mogen doen 😉

 9. Goodie

  VVV zou eigenlijk een statement moeten maken door bij promotie de huldiging niet bij het stadhuis te houden. Ik denk alleen dat VVV nu niet in de positie zit om te doen vanwege de huidige financiële situatie en ze daarbij hulp van de gemeente willen.

  Verder is Post al geschorst na 2 wedstrijden play-offs. Ik hoop dat Sevinc nu weer is op die positie mag beginnen.

 10. Ben

  Zeker weten dat Maaskant dit filmpje aan zijn selectie laat zien, meer is niet nodig om zijn selectie de juiste boost te geven. Heel slim van omroep Brabant. Jammer, het is niet anders, ben wel benieuwd wat Steen uit de hoge hoed haalt? FORZA VVV!

 11. kenfen

  Niet de winst alleen telt, 2 goeie potjes tegen NAC ongeacht het resultaat levert een enorme boost op Geen laf voetbal maar knokken om elke meter en liefs met spelers die dit kunnen, hebben we volgend jaar 500 seizoenkaarten meer

 12. YowVVV

  Strijd! Dat slaat dan ook over op de tribune. Zelf het spel maken thuis, durf te voetballen en klop die achterhoede op snelheid en strijdlust van oa platje. Die verdediging en die keeper zijn echt zwak. Swerts is mogelijk wel de allerzwakste schakel bij hun.

   1. 🙂 Kan altijd proberen, geef je geen ongelijk maar wellicht kun je ergens kaarten regelen. Maar liever niet via onze website. Moge de beste winnen inderdaad en veel succes

   2. marco5932

    heb eens gekeken op een fansite van nac breda , daar las ik wel verhalen van nac supporters die via de website van vvv een kaartje hebben bestelt, en dus morgen gewoon een gratis clubkaart aanvragen . denk dat er toch heel wat nac fans door het stadion zitten.

   3. Dat zou inderdaad kunnen! Ik heb volgens mij gisteren al een heel betoog geschreven over de clubkaart dat dit geen waterdicht systeem is en het gewoon bizar is. Dat de 1op1 verkoop niet werkt en alleen maar klote is voor VVV omdat zij dus hele tijd mensen moeten gaan uitleggen hoe het zit en het niet hun eigen keuze is. VVV wordt er voor aangekeken terwijl het een keuze is van de gemeente/politie. Ik kan je garanderen dat er heel veel NAC supporters op het thuisvak zitten.

Leave a Reply