NAC Breda heeft interesse in Guus Joppen

Guus Joppen staat in de belangstelling van NAC Breda, dit meldt VI. De rechtsback die de laatste 3 seizoenen actief was bij VVV-Venlo beschikt over een aflopend contract en kan hierdoor transfervrij een overstap maken.

Vorige week heeft VVV-Venlo, de rechtsback heeft een nieuwe aanbieding gedaan. VVV wacht op een ‘jawoord’ van Guus Joppen. Valckx zegt tegen Dagblad de Limburger: “Guus vond het een goed voorstel. We hopen snel antwoord te krijgen.” Na de interesse van NAC Breda zal dit een moeilijker verhaal worden.

NAC Breda eindigde als 16de in de Eredivisie en moest hierdoor Play-Offs spelen. Dit eindigde catastrofaal voor de ploeg uit Breda. Na een krankzinnige wedstrijd in Breda wist Roda JC te promoveren ten kosten van NAC. De club uit Breda moet na de degradatie in een andere categorie gaan winkelen.

16 Responses

 1. Ben

  Hij is in de 3 jaar bij VVV niet beter geworden, eerder minder. Hoe belangrijk is het om hem te behouden? Ik zie hem niet meer beter worden, dus? FORZA VVV! Bij de amateurs moet een speler met meer toekomst gevonden kunnen worden, of hebben we die al in huis?

 2. kenfen

  IK vind Joppen een matige back die aanvallend af en toe wat moois laat zien. Als hij blijft prima als hij weg wil strikje erom enwegwezen Ik denk dat we zijn vervanger al in de selectie hebben die heeft weing kans gekregen maar is verdedigend veel beter explosiever en gezien zijn leeftijd nog volop doorgroeimogelijkheden

  1. supportertje

   Ik zou graag Donkers op de plek van Joppen zien. Joppen een plaats op het middenveld.Naar mijn mening en het feit dat als hij opkomt er ook direct actie komt , door zijn snelheid, kan hij onrust veroorzaken bij de tegenstander en hij heeft best wel een goede voorzet in de benen, en zijn inworpen zijn gewoon goed te noemen.

   1. Naar mijn mening of Joppen rechtsback of weg :). Op middenveld denk ik niet dat hij zou passen ook niet omdat we daar genoeg andere opties hebben.

 3. Godfried

  VVV, letten we op! Kenny Teijsse is gratis op te halen bij Sparta. Zou een goede vervanger zijn van Fleuren! Voorop in de strijd. Dat is wat we nodig hebben in de Koel en wat de supporters willen zien! Win win lijkt me!

  1. Inderdaad een prima speler vooral voor VVV begrippen. Snap niet dat Sparta die jongen gratis laat gaan. Hoop dat er gekeken wordt en niet te lang gewacht wordt op eventuele verlengingen van contracten.

  2. Goodie

   Zo ver ik weet heeft Sparta hem van Utrecht geleend. Contract bij utrecht loopt af en wordt niet verlengd. Ik dacht ergens gelezen te hebben dat Sparta wel met hem door wil en hem ook een contract aangeboden heeft, maar ik kan dat laatste mis hebben.

   1. Goodie

    Heb het even opgezocht en het klopt, maar de back en Sparts zijn er niet uitgekomen. Dit is ook het geval bij Nieuwendaal en Gladon. Ik weet niet hoe veel interesse er in Gladon is en of hij haalbaar is, maar wat zie ik hem graag komen zeg.

   2. Nieuwendaal heeft voor 2 seizoenen getekend bij RKC, Gladon staat in de belangstelling van NAC, Dordt en GAE en volgens mij wat Eredivisie ploegen. Dus lijkt me onhaalbaar daarnaast wilt VVV een lange balvastte spits. Teijsse lijkt me een geweldige opvolger van Fleuren aangezien ze ook in de VI zeiden dat ze op zoek zijn naar een wat aanvallendere ingestelde lb.

   3. Goodie

    Teijsse lijkt me inderdaad ook een goede opvolger. Van wat ik gezien heb, is dit een back die vrij vaak scoort uit hoekschoppen. Iets waar we dit seizoen ook tekort kwamen, gevaar uit hoekschoppen.

Leave a Reply