Vito van Crooij

NAC Breda richt pijlen op Vito van Crooij

Groot nieuws uit Breda vandaag, volgens BN de Stem heeft NAC Breda 350.000 euro plus Giovanni Korte aan VVV-Venlo geboden om Vito van Crooij binnen te halen. Vito moet deze zomer een van de steraankopen van NAC worden. De Bredase club is ambitieus en bereid flink in de buidel te tasten voor de 22-jarige Venlonaar.

De Venlonaar die al jaren een van de blikvangers is van VVV-Venlo wordt niet zonder slag of stoot verkocht en het liefste ook niet aan een directe concurrent en verlangt daarom ook 900.000 euro ipv de geboden 350.000 euro. Het enige nadeel van de onderhandelingen is dat Vito zijn contract nog maar een jaar doorloopt en hierdoor volgend seizoen gratis de deur uit kan lopen.

We weten allemaal waar Vito tot toe in staat kan zijn, we zijn dan ook absoluut niet blij met deze ontwikkelingen. Het liefste behouden we Vito natuurlijk! Niet alleen vanwege zijn kwaliteiten maar ook omdat we graag de Venlose jongens in Venlo zien spelen. Daarnaast is ook nog eens zo dat Vito bijna 150 wedstrijden voor ons speelde en daarbij belangrijk was voor doelpunten en assists.

We houden de ontwikkelingen in de gaten, zodra er ontwikkelingen zijn zullen we het melden.

19 Responses

 1. RuiverCity

  NAC denkt toch niet dat VVV gek is? Die Korte komt veel te kort voor de eredivisie. Is een goede Juup voetballer.
  VVV moet zorgen dat Vito verlengt en anders voor de hoofdprijs verkopen. Kan me niet voorstellen dat Vito NAC als een stapje hogerop ziet. Kan hij beter bijtekenen en wachten totdat een Vitesse of Utrecht voor hem komt.

 2. twiggy11

  Vind ik geen stap vooruit voor vito NAC speelt ook voor handhaving in het nieuwe seizoen kan hij beter bij tekenen voor een beter contract en dan afwachten op een andere club.⚽️⚽️

 3. expat

  Ik weet natuurlijk niet wat de rest van het spelersmateriaal gaat worden, maar is het überhaupt wel zeker dat Vito elke week gaat spelen? Vorig jaar was hij ruim een half seizoen nauwelijks zichtbaar met dito rendement. Vanaf 5 ton zeker laten gaan.

 4. RuiverCity

  Langzamerhand mogen we ons echt zorgen gaan morgen. Als zelfs Fortuna VVV al aftroeft met het huren van een speler (Andrija Novakovich van Reading/Telstar) dan ziet het er niet goed uit. Het lijkt er op dat VVV al langs meerdere spelers heeft gegrepen. Als Vito (NAC) en Leemans (PEC) vertrekken moeten er toch 6 spelers bijkomen. Momenteel hebben we de minste nieuwelingen van alle eredivisieclubs, namelijk nul…..

   1. Koelie

    Triest als dit waar is. Maar gezien DDL het schrijft neem ik er nog een korreltje zout bij. Of een hele sneeuwruimer.

    Leemans en Vito verkopen om de selectie aan te vullen. Het zal voorlopig de kaartverkoop niet stimuleren.

   2. RuiverCity

    Geschreven door journalist Qasim Hakim. Hij heeft altijd de primeur als het om VVV gaat. Dus zal heus wel kloppen.

   3. marcel

    Niet vergeten, bij Fortuna zit geld. daar liepen vorig jaar al spelers rond met salarissen van 200.000/jaar. daarnaast weet je niet of de geruchten waar zijn dat daar vorig jaar ‘onder de tafel’ nog bijbetaald werd.

   4. Koelie

    Wist niet dat die Gün zoveel erin stopt. Misschien dat ze eerst de belastingbetaler terug kunnen betalen. Beginnend met het stadion.

 5. RuiverCity

  Als PEC ze allebei wil voor hoofdprijs (+doorverkooppercentage) laten gaan. VVV zal dan snel moeten doorpakken. Tevens belangrijk voor de seizoenkaartverkoop dat er nieuwe spelers komen. Alleen jammer dat weer een Venlose/Noord-Limburgse voetballer elders gaat spelen. Dat zijn toch de spelers die de mensen aanspreken. Ik begrijp Vito ook niet. Waarom zet hij VVV zo onder druk door niet bij te tekenen?

  1. Godfried

   zeg hou eens op aub. voor speelt al jaren bij vvv. ja, hij komt uit venlo. maar wanneer hij het elders hogerop wil proberen is dat zijn goed recht. hij voetbalt voor zichzelf, niet voor ons, de supporters. wanneer Vvv straks 9 ton kan verdienen is dat toch heel mooi. daar kan vvv wellicht al 4 nieuwe spelers voor aantrekken.

   1. RuiverCity

    Als Vito bijtekent voor twee jaar kan in het contract een gelimiteerde afkoopsom van bijvoorbeeld 900.000 euro komen te staan. NU moet VVV hem wel verkopen want anders loopt hij volgende zomer gratis de deur uit! Dat bedoel ik met onder druk zetten…….

Leave a Reply