Neem iemand mee tegen FC Oss!

Misschien lopen we al op de zaken vooruit maar VVV-Venlo heeft een leuke actie bedacht voor de thuiswedstrijd tegen FC Oss van maandag 9 februari.

Speciaal voor deze wedstrijd is het mogelijk dat seizoenkaarthouders tegen gereduceerd tarief introducés meenemen. Per SCC is het namelijk mogelijk om maximaal twee extra kaarten voor dezelfde tribune erbij te kopen voor slechts 5 euro per kaart!

Deze actie geldt voor alle tribunes, met uitzondering van de N-tribune en het uitvak. Dus neem als SCC-houder je partner, vriend(in), buur of bekende mee naar VVV-Venlo tegen FC Oss en betaal slechts 5 euro per extra kaart!

De kaarten voor 5 euro zijn beschikbaar tot maandag 9 februari TOT 17.00 uur en zijn alléén verkrijgbaar in het FanCentre van Stadion De Koel. Neem de seizoenkaart mee voor de controle. Het FanCentre is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30-12.45 en van 13.30-17.00 uur.

Het is dus niet mogelijk om bij de avondkassa’s op de wedstrijddag zelf deze extra kaartjes te kopen!

7 Responses

 1. supportertje

  Goede actie waar we wat mee kunnen. Als alle kaarthouders daar nu eens aan meedoen dan is het stadion vol. Ik zou zeggen DOEN DUS. Hier kunnen we onze club dus echt mee steunen. Kom op SCC kaarthouders laten we er eens voor zorgen dat dit gebeurt.

   1. marcel

    ik ben bang dat als jij hem meeneemt en hij gaat sprietzen, dat niet hij, maar jij niets meer ziet…..

  1. supportertje

   Goodie, zeker op maandag zijn er niet veel mensen, ik denk dat daarom deze actie gehouden wordt. Maar je hebt gelijk dat ze dit vaker moeten doen. Het is goed voor de lege plekken op de tribune, de sfeer, en de beurs van VVV. Misschien dat ze dit in de toekomst gaan herhalen.

Leave a Reply