Nezar S’rifi (19) twee weken op proef bij VVV-Venlo

De 19-jarige Nezar S’rifi is de komende twee weken op proef bij VVV-Venlo. De jonge middenvelder speelde bij de reserves van Lierse SK, die club is failliet gegaan twee jaar geleden, maar speelt nu onder de naam Lierse Kempenzonen in de Eerste Klasse Amateurs.

In het verleden kwam hij uit voor de jeugd van Zulte Waregem, Alcorcon en CyD Leonesa.

5 Responses

 1. jurgen

  Ik zou bijna blind zeggen, laat maar komen, zijn cluppie bestaat niet meer, zit toch vaak een extra drive in die gasten, die willen zich extra bewijzen en terecht. Regelmatig Belgische jeugdteams zien voetballen en daar lopen nog “straatvoetballers” bij die nog onbevangen zijn, die flair en durf hebben. In het verleden heeft VVV 2 Portugezen gehad, van die jonkies en die hadden dat ook. Volgens mij heeft zelfs 1 van die 2 gasten het 1e van Porto gehaald, we gaan het weer afwachten wat deze jongen mogelijk gaat laten zien. Mocht het een schot in de roos zijn, terwijl hij onder contract staat bij VVV, hoef je geen opleidingskosten (percentage) te betalen aan Lierse SK, want ze bestaan niet meer ;))

  1. lucien1978

   Dan hoop ik toch dat je je vergist . Daar waar Josue Pesqueira in het eerste van Porto heeft gespeeld en ook nog bij topclubs in Turkije heeft Chula echt nergens iets laten zien. Volgens mij zat die nog op de bank in Litouwen. Hij heeft in Portugal voornamelijk gespeeld in 2de elftallen en op het 3de en 4de niveau.

   1. Dond

    Hier bij VVV zag ik chula graag spelen. Dat hij verder niet veel heeft laten zien ben ik met je eens.

    Josue zag ik ook graag spelen, de kwaliteiten waren te zien echter deed hij er in de periode VVV niet genoeg mee.

Leave a Reply