Nezar S’rifi tekent tot medio 2021

De 20-jarige Nezar S’rifi heeft in Venlo een krabbel gezet onder een éénjarige overeenkomst bij VVV-Venlo, met een optie voor een extra seizoen. De Belgische middenvelder komt over van het Belgische Lierse Kempenzonen.

S’rifi trainde vanaf het begin van de oefenperiode mee met de selectie van Hans de Koning. In die periode heeft hij de technische leiding kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. S’rifi doorliep eerder de jeugd van Zulte Waregem en speelde ook in Spanje voor jeugdelftallen van Alcorcón en CyD Leonesa. Hij kwam daarnaast uit voor diverse Belgische nationale jeugdelftallen.

Over zijn transfer naar VVV-Venlo zegt S’rifi: “Ik ben blij dat VVV-Venlo mij een contract heeft aangeboden. Ik zie het als een beloning voor hard werken. Mijn doel in Venlo is om veel te leren en stappen te maken. Uiteindelijk wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de prestaties van de ploeg.”

Technisch Manager Stan Valckx: “We hebben Nezar een tijdje op proef gehad. In die periode heeft hij aangetoond dat hij niet alleen een creatieve speler is, maar ook een gedreven jongen met de wil om te slagen. Hij bezit over een behoorlijke technische bagage, waarmee hij op het middenveld goed uit de voeten kan. Nezar krijgt van ons de opdracht mee om hetgeen hij heeft laten zien in de proefperiode door te zetten en te laten zien dat hij een waardevolle aanvulling is voor de selectie.”

5 Responses

      1. Geertje

        Als hij is gehaald voor de toekomst, waarom dan een eenjarig contract? Heb het idee dat hij Essanousi in de weg loopt. Die heeft trouwens op mij meer indruk gemaakt in de voorbereiding.

Leave a Reply