Nick Venema nieuwe spits VVV, Hupperts vertrekt

VVV-Venlo heeft de eerste versterking van de winterperiode binnen. De 22-jarige spits Nick Venema wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van (Jong) FC Utrecht. Het voormalig grote talent van FC Utrecht kwam, via huurperiodes bij NAC Breda en Almere City, uiteindelijk terecht bij Jong FC Utrecht. Daar speelde hij dit seizoen 19 wedstrijden, waarin hij 8 keer wist te scoren.

Daartegenover staat wel vertrek van Guus Hupperts. De routinier heeft in samenspraak met VVV zijn contract laten ontbinden. Een begrijpelijk besluit, aangezien Hupperts dit seizoen niet meer in het plaatje voorkwam.
Bedankt voor je diensten, Guus. En van harte welkom Nick Venema!

(omslagfoto via vvv-venlo.nl)

26 Responses

 1. kuebke

  Welkom Nick.

  Ik hoop dat je veel doelpunten mag gaan maken en dat je niet alleen bent gehaald om ook de bank warm te houden.

  Oja,van mij mag Braken gaan i.p.v Sorga.

 2. supportertje

  De winterschoonmaak is gaande na de soap van de afgelopen week. Met Venema denk ik een goede spits binnen gehaald. Sorga gaat vertrekken, hoorde via via dat hij zijn computer te koop aanbood op facebook. Wie weet waar ze ons nog meer mee verrassen.

 3. Kom op mensen, dit is wat mij betreft wel een heel goeie actie!
  Venema liet b.v. tegen VVV onlangs zien hoe je de kansen moet afmaken, en zo’n speler missen we nu echt!
  Sorga brengt het zeker niet en Braken slechts bij momenten…
  Ik hoor mensen hier af en toe zeggen dat we qua tegendoelpunten cijfermatig bij de subtop horen, dat zal vast kloppen, maar we geven zoveel kansen weg en op dit niveau missen veel ploegen die kansen, dus dat geeft een vertekend beeld. Ik vind de verdediging nog steeds zo lek als een mandje!
  Maar Venema liet bij jong FC Utrecht zien hoe het wel moet!
  Welkom Nick!

 4. chretien

  Huppertz heeft voor mijn gevoel nooit een echte kans gekregen. De verantwoordelijken hebben het nooit in hem zien zitten. Waarom hem dan op de bank laten zitten of, nog erger, op rechtsback laten afgaan? In ieder geval goed dat hij vertrekt.

  Voor Venema toch wel optie tot koop afgesproken? Alleen huren betekent dat je er op termijn niets aan hebt.

  Overigens, blij te lezen dat de carroussel vroeg in beweging is gekomen.

  Wie komt er als opvolger van Post?

 5. piehen

  Sorry Chretien ,
  Hupperts speelde al 1,5 seizoen bij VVV maar van af eerste oefenwedstrijd heeft hij niets laten zien , heb alle oefenwedstrijden en veel Wedstrijden gezien .
  Vanaf AZ waar hij enkele goede wedstrijden speelde is het bergafwaarts gegaan , in België 3 clubs versleten op de reserve bank VVV heeft hem de kans gegeven om weer zijn oude vorm terug te vinden , maar gaf niet thuis.
  Dit is het beste voor hem stoppen met voetballen , en bij een normaal bedrijf te werken 40 uur per week.
  Nick venema hartelijk welkom ,, en veel succes.

 6. En nu wij toch een nieuwe spits krijgen, hebben mensen al het artikel op de site van VI over Giakoumakis gelezen?
  Heeft t.n.t. 1 doelpunt gemaakt, 1 belangrijke strafschop gemist en is vooral geblesseerd. Had ook nooit naar de Schotse competitie moeten gaan, maar lekker bij Werder Bremen moeten gaan voetballen, had m.i. veel beter bij hem gepast…

  1. Ik zie Zima ook nog wel vertrekken. Die komt echt niet van een Serie A club naar Venlo om in de Keuken Kampioen Divisie op de bank te gaan zitten. Geheel terecht dat hij daar zit, daar niet van.

   Dat Zima absoluut het niveau voor VVV niet heeft was trouwens in juli na de oefenwedstrijd tegen Helmond Sport die met 0-4 verloren werd al duidelijk.

   1. Rowen Koot is ook beschikbaar. Daar hebben ze bij De Graafschap nog steeds nachtmerries over. Als die op 9 januari nou eens bij VVV in de goal zou staan..

 7. Grad

  Het vertrek van Sorga is volgens mij niet zo verassend, want zijn huurperiode liep gewoon af. Volgens de site van zijn Amerikaanse club D.C. werd hij verhuurd tot einde van het seizoen en in Amerika loopt dit van maart tot oktober en zou hij zich in maart weer moeten melden bij zijn club. Niet bekend is welke afspraken VVV hieromtrent gemaakt heeft.

 8. RuiverCity

  Venema is een goede ‘aankoop’ van VVV. Volg hem al jaren. Bij Almere en NAC was het niet zo’n succes. Met betere flankspelers dan VVV nu heeft, kan hij wel eens een verrassing gaan worden.
  Hopelijk komen er nog een stuk of 4 nieuwe speler met o.a. een nieuwe eerste keeper, nummer 10 en twee flankspelers.

  1. Vind je niet dat het centrum van de verdediging ook wat versterking behoeft?
   Een diepe bal van de tegenstander (zelfs tegen TOP -Oss en Jong Utrecht) en een speler stond vrij voor de keeper, dus dat heeft wat meer prioriteit lijkt mij dan twee flankspelers.
   Een flankspeler die op beide flanken uit de voeten kan is m.i. voldoende.
   Roemer of Schroyen kunnen dan gewoon op de andere flank spelen, afhankelijk van de vorm van de dag.

   1. DeOtjes

    idd een flankspler die op beide posities uit de voeten kan zou handig zijn. Of sec een linksbuiten en dat Schroijen het dan maar uitvecht met Roemer.
    Ook een nummer 10.

    Maar ook een linksback als het vertrouwen in Leliendal er niet is. Jansen is zeker geen linksback.

Leave a Reply