Niels Fleuren beste speler tegen RKC Waalwijk!

De twaalfde Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 99 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. De winnaar van de Venlonaren speler van de week tegen RKC Waalwijk is bekend. Het is deze keer een close call. Tussen de nummer 1 & 2 scheelt een stem. Ook is er veel op Yuki Otsu gestemd als proteststem tegen de technische staf van VVV-Venlo. Yuki viel in de allerlaatste minuut in en de supporters vonden dit een denigrerende actie van de trainers.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää en Robin Buwalda.

Nelus
Niels Fleuren is door jullie gekozen als de beste speler van week 12. Het was een matige wedstrijd tegen RKC Waalwijk maar toch hebben jullie gekozen voor 2 uitblinkers. Niels Fleuren en Niki Mäenpää. Tussen de nummers 1 & 2 zit maar een stem verschil. Niels is de gelukkig winnaar geworden. Het is voor Niels de eerste keer dat hij wordt gekozen als Venlonaren speler van de week. Hij was er al een aantal keer heel dichtbij maar nu is het eindelijk zover. Afgelopen week speelde VVV tegen RKC en Niels was zeer aanwezig. Hij verdedigde goed en maakte een aantal rushes naar voor waar een aantal goede voorzetten uitkwamen. Niels wordt beloond voor zijn goede spel. Door het winnen van Venlonaren speler van de week wordt Niels genomineerd voor de speler van de maand.

Niels namens de redactie van Venlonaren wederom van harte gefeliciteerd.

Als tweede is Niki Mäenpää geëindigd met 34 stemmen. En derde is Yuki Otsu geworden met 10 stemmen.

Eindstand speler van de week 12

[table id=56 /]

Leave a Reply