Niels Fleuren blijft bij VVV-Venlo

Op vrijdag 26 juni, voorafgaand aan de eerste training, werd bekend dat Niels Fleuren ook dit seizoen in het geelzwart speelt.

De linksback en onze club kwamen een contract voor een seizoen overeen. Daarnaast is er nog een andere taak voor Niels.

Hij wordt namelijk ook onze maatschappelijk ambassadeur. Dat betekent dat hij naast het voetballen zich ook bezig gaat houden met onze maatschappelijke stichting VIA VVV en hij betrokken wordt bij de uitvoering van maatschappelijke projecten van onze club.

Wij wensen Niels veel succes komend seizoen bij onze club, zowel in als om het veld!

9 Responses

 1. binky

  niels zal wel bij het netwerk van valkx horen
  wat een lachertje
  geen wonder dat er zo weinig seizoenkaarten zijn verekocht
  waar zijn ze toch mee bezig op de berg

  1. Drikus

   Van een VVV supporter had ik meer respect richting Niels verwacht. Een speler die al jaren lang zijn stinkende best doet en wekelijks alles op alles zet om zijn steentje bij te dragen aan het team. Ik kan maar weinig spelers opnoemen die wekelijks zo gedreven zijn als Niels.
   Maar goed, als jij het nodig vindt om zo te reageren op het feit dat Niels blijft, dan zegt dat genoeg over jou denk ik…..

 2. Venske

  Prima dat Niels blijft. Ik begrijp de onvrede van een aantal site-bezoekers niet. Als in het laatste seizoen alle spelers met zijn inzet hadden gespeeld, dan hadden we een ander elftal gezien. Fijn dat hij er weer bij is.

 3. YowVVV

  De reacties op facebook en twitter zijn duidelijk, 90% van de mensen is blij met Niels altijd 200% inzet, een echte clubman. Nu al historische man in de geschiedenis van club. Niels zet em op! Aanvallend kan hij ook echt wel wat brengen. Niels vecht zich altijd terug! Hup en nu binnen 1/2 weken die selectie rond krijgen. Speler of 4 te gaan.

 4. Gerardus

  Ben ook zeer blij dat hij blijft. Tuurlijk is hij geen topper maar doet altijd meer dan zijn best en dat konden er een aantal niet zeggen de afgelopen paar seizoenen.

 5. Ben

  Niels begin zijn carrière als toptalent bij VVV.
  Daarna heeft hij zich niet verder ontwikkeld, hij is echt blijven stil staan.
  Probleem is zijn startsnelheid, die is nooi beter geworden. Ook dat eeuwige balletje terug is zo zonde, vooral ook omdat hij soms laat zien, heel sterk op te kunnen komen..
  VVV heeft, zeker de laatste jaren, geen vertrouwen in hem getoond, o.a. Door contractverlengingen van slechts 1 jaar te bieden.
  Aan het eind van het efgelopen seizoen was hij zelfs al weg. Daarom is deze reuzeomzwaai bijzonder, heel bijzonder. Zeker als er eigenlijk geen enkele uitleg wordt gegeven.
  Wij leggen ons bij de beslissing neer en respecteren de beslissing van de technische staf.
  Niels, we wensen je veel succes komende seizoen en denk er aan, de bal moet naar voren.
  Wie weet gaat VVV je halverwege een langdurige contractverlenging voorleggen. Alles is mogelijk, je hebt het grotendeels in eigen hand.
  FORZA VVV!

 6. RuiverCity

  Eerst wordt Niels bij het grofvuil gezet en vervolgens weer terug gehaald. Niels is inderdaad een harde werker maar komt tactisch en technisch enorm veel te kort. In de wedstrijd tegen NAC speelde hij van de eerste tien ballen er acht achterwaarts. Dat noem ik geen speler met opkomende kwaliteiten. Er moeten nog zeker 4 versterkingen bij willen we met de top mee kunnen doen!

 7. kenfen

  Niels heeft zeker meerwaarde voor VVV straalt tegenwoordig rust uit en je kunt als VVVer nu niet over alle kwaliteiten beschikken die pakweg een Barca verdediger heeft, Niels is meer dan welkom en langzaam uit aan het groeien tot een clubheld. die doe je niet weg

Leave a Reply