Niels Fleuren de beste speler tegen Jong Ajax!

De 18de Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is niet heel veel gestemd en dit komt doordat er maar 16 supporters uit Venlo meereisde naar Amsterdam en natuurlijk omdat we met 4-0 zijn afgedroogd. Toch moest er een speler gekozen worden. Via de website poll, Facebook en Twitter stemde jullie op een speler. Wij hopen dat er tijdens het kiezen van de Beste speler tegen Roda JC wel weer veel wordt gestemd.

Vandaag gaan we meteen verder met het kiezen van een speler van de week tegen Roda JC. Dit zal later vandaag online komen.

VVV-Venlo speelde vorige week maandag tegen Jong Ajax. Over deze wedstrijd is al heel veel gezegd. Het was in ieder geval een verloren wedstrijd waar VVV met 4-0 van de mat werd gespeeld.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää, Robin Buwalda en Vito van Crooy.

De Winnaar

Nelus

Niels Fleuren is door jullie gekozen als de beste speler van week 18. Het was een slechte wedstrijd tegen Jong Ajax. Er waren weinig uitblinkers deze wedstrijd. Het verschil was klein tussen Niels Fleuren en Jerold Promes. Maar jullie kozen toch voor onze vaste linksback Niels Fleuren. Niels is voor de 2de keer gekozen als de speler van de week.

Niels, namens de redactie van Venlonaren wederom van harte gefeliciteerd.

Als tweede is Jerold Promes geëindigd. Op de derde plek zijn Selman Sevinc & Niki Mäenpää geworden.

Eindstand speler van de week 18

[table id=64 /]

Leave a Reply