“Nieuw stadion laatste kunstje Hai Berden”

Hai Berden blijft nog een jaar aan als voorzitter, maar daarna is de bedoeling dat Berden stopt met voorzitter te zijn van VVV-Venlo. Dat meldt Dagblad de Limburger in de krant vanmorgen. Het nieuwe stadion van VVV-Venlo zou de laatste klus zijn van onze voorzitter.

In het stuk van Dagblad de Limburger wordt onder meer gesteld dat de club genoeg heeft van luchtkastelen en ellenlange procedures over het wel of niet toekennen van bestemmingsplannen, locaties en andere perikelen rondom eerdere stadionplannen. VVV-Venlo wilt nu doorpakken richting het nieuwe stadion, dat nodig is. De Koel is oud en vertoont steeds meer scheuren, een nieuw stadion is nodig voor een toekomst als betaald voetbalclub en om sportief te kunnen meedoen in de Eredivisie.

VVV-Venlo en De Koel hebben een bepaalde cultstatus en die wilt Berden volgens DDL  behouden, ook met het nieuwe stadion. De trap zou behouden worden en VVV wilt graag die cultstatus omarmen. Berden beaamt dit en wil graag afscheid nemen met een nieuwe Koel met die trap die behouden blijft.

Bron: Dagblad de Limburger

12 Responses

 1. Sanderkuh

  Zal ook wel moeten, dit stadion is echt niet Eredivisie waardig. Zou mooi laatste kunstje zijn van Hai. Hopen dat de gemeente meewerkt (ipv subsidies geven aan bodemloze putten)……vertrouw erop dat Hai de financiering wel rond krijgt !

 2. kiekoputspelke

  Ik gun het Hai zó hard dat hem dit nog gaat lukken. Wat mógen we als VVV supporters blij zijn met deze voorzitter. Natuurlijk heeft Hai wel eens een foute beslissing genomen maar laten we vooral dankbaar zijn voor alle goeds dat hij gedaan heeft !

  Succes Hai en maak je droom – en die van vele Venlonaren – waar !

 3. J@ski

  Geweldig wat Hai allemaal voor VVV heeft gedaan, maar het heeft hem zelf ook geen windeieren opgeleverd. En dat is hem van harte gegund. Of het nieuwe stadion er komt, tsja, op steun van de gemeente hoef je niet te rekenen. Blijf positief,want een nieuw stadion is een must, maar bloemen bij de finish

 4. Depor

  Ben erg benieuwd! Hopelijk gaat het eindelijk eens gebeuren en krijgen we een mooi stadion.
  En niet zo’n vissenkom als het nieuwe stadion van Cambuur dat vandaag gepresenteerd werd. Meer een stadion voor de EO-jongerendag… Foei-lelijk.

 5. supportertje

  Zou prachtig zijn als dit het laatste kunstje gaat worden van Hai. Er zijn dingen niet goed gegaan in het verleden, maar een nieuw stadion achterlaten voor VVV zou een huzarenstukje zijn. Wij als supporter kunnen daar alleen maar blij mee zijn. De KOEL is bekend in heel Nederland, en iedere verandering in de locatie zou niet aankomen in Nederland. Het stadion moet compact zijn en meer als 12000 plaatsen zou grootheidswaanzin zijn. VVV is en blijft een kleine speler in het geheel, ondanks dat veel mensen het anders willen zien. Ik zou al heel gelukkig zijn als ze weer een aantal jaren mogen verblijven in de eredivisie. Ik hoop van harte dat Hai dit over de streep kan trekken, en we in 2019/2020 in een nieuw of vernieuwd stadion mogen zitten. Met uiteraard een vernieuwde trap, die een hoofdrol moet krijgen in het geheel.

 6. Dino

  Mooi, dat er toch nog plannen op tafel komen die belangrijk zijn voor de lange termijn. Hopelijk wordt dit plan ook daadwerkelijk uitgevoerd, de teleurstelling van het niet doorgaan van de vorige plannen zal dan eindelijk bij veel venlonaren wegzakken.

  Ik gun het Hai, VVV en de supporters. Helaas geen multifunctioneel stadion, maar wel een plan met nostalgie en perspectief.

Leave a Reply