Nieuwe broeksponsoren voor VVV-Venlo

Vanaf dit seizoen heeft VVV-Venlo 2 nieuwe broeksponsoren. Het gaat hierom de bedrijven Firezone en Vetraned. Ze zullen vanaf komende vrijdag te zien zijn op de officiële wedstrijdbroeken van VVV-Venlo.

Firezone zijn onbemande tankstations in Nederland en hebben er voor gekozen om VVV-Venlo te sponsoren. Daarnaast is Vetraned een nieuwe broeksponsor van VVV. Vetraned is een opleidingscentrum voor bedrijfshulpverlening en veiligheidstrainingen.

6 Responses

    1. Word

      Vetraned/Paraat is één bedrijf. Stonden bij Dordt uit al op de broek. Hoorde dat Firezone op de achterkant kwam. Misschien niet de mooiste oplossing, maar het levert de club poen op. En dat is prima.

  1. Dat geloof ik niet. Ten eerste ziet het niet uit, ten tweede moeten alle spelers dan verplicht met het shirt in de broek spelen, en ten derde is het tegen de regels van de KNVB. Even citeren:

    Broek en kousen:
    De voorkant of zijkant van de broek mag op iedere broekspijp maximaal één reclame-uiting hebben van maximaal 75 vierkante centimeter. Op de kousen mag naast de naam, het beeldmerk en/of het logo van de fabrikant ook de verenigingsnaam en/of het logo van de vereniging worden aangebracht.

Leave a Reply